Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ;;



Μας έχουν ζαλίσει οι εν Ελλάδι διεθνιστές, εθνομηδενιστές  και πολίτες του κόσμου για τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μειονοτήτων και περίεργων και μυστήριων τύπων. 

 Για τον άδικα φυλακισμένο Ορθόδοξο επίσκοπο στα Σκόπια - επειδή αρνείται να χρησιμοποιήσει τον όρο "Εκκλησία της Μακεδονίας" δεν μιλάει κανένας. Ο κ. Ιωάννου όμως είναι Έλληνας και Ορθόδοξος. Δεν έχει δικαιώματα. Δεν πρέπει να έχει.

Ο Ιεράρχης που αντιστέκεται, ο Ιεράρχης που επιμένει, ο Ιεράρχης που κρατάει Θερμοπύλες είναι εγκαταλελειμμένος από το Γιουνανιστάν. 

Αλλά τι λέω, οι Σκοπιανοί είναι φίλοι μας… 

Παρεμπιπτόντως,  όταν κάποτε ένας ημιμαθής δωδεκαθεϊστής ( έτσι είναι όλοι τους)  ήθελε να με πειράξει, με είχε ρωτήσει: 

Και δε μου λες ρε παλικάρι Ύποπτε, γιατί αφού το Βυζάντιο ήταν τόσο πιστό και χριστιανικό, άφησε ο Θεός σας και το πήραν οι Τούρκοι; 

Όταν φίλε μου, του απάντησα, ο Μωάμεθ ο Β ο Πορθητής πολιορκούσε την Πόλη και κάποια στιγμή οι Βενετοί έσπασαν τον κλοιό και κατάφεραν να τροφοδοτήσουν τους ταλαιπωρημένους Κωνσταντινοπουλίτες με τρόφιμα και πολεμοφόδια, ξέρεις τι έγινε; 

Σιγά μην ήξερε.

Η διαφθορά είχε φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που τα τρόφιμα πωλήθηκαν στη μαύρη αγορά! Ενώ ο Τούρκος ήταν ακριβώς απέξω από τα τείχη!!! 

Για αυτό ο Θεός επέτρεψε να πέσει η Πόλη…. 

Κάνε την αναγωγή μόνος σου. 

Συγγνώμη για την ενόχληση, συνεχίστε τον λήθαργο ελεύθερα…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια