Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ

Ναι ρε. Το σκέφτηκα. Το σκέφτηκα καλά. Θα ψηφίσω τον Αλέξη Τσίπρα. Μαζί με τις συνιστώσες. Και τη συνισταμένη. Και τον κύκλο. Τους βαρέθηκα όλους. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας χαρίσει την ευημερία, την ευτυχία και την ευμάρεια που είχαμε και μας έκλεψαν. 

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται το να γίνουμε τόσο καλός επίγειος παράδεισος που θα τον δει ο Θεός και από τη ντροπή του θα ρίξει λουκέτο στον επουράνιο. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί όταν το παλικάρι από την Παιανία υπερασπίστηκε το σπίτι του από τους κλέφτες που τοποθέτησαν ευγενικά το μαχαίρι στο λαιμό της μάνας του, έβγαλε ανακοίνωση που τον χαρακτήριζε ως δολοφόνο. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί μου αρέσει που ακούγονται πολλά, διαφορετικά και ενδιαφέροντα. Ο Λαφαζάνης σου λέει ότι θα κάψει το μνημόνιο και ο Παπαδημούλης ότι θα το επαναδιαπραγματευθεί. Είναι δυνατόν να πλήξεις ποτέ; 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί τους αρέσει ο τζόγος όπως και σε όλους τους Έλληνες. Ο βουλευτής Μπαλάφας είπε πως θα κόψουμε τους εξοπλισμούς και θα ρισκάρουμε με την Τουρκία. Και η Τουρκία θα ρισκάρει μαζί μας αλλά ο ΟΠΑΠ θα το δίνει 1,05. Όταν ο Τούρκος θα σηκώσει 10 αεροπλάνα και εσύ ένα ανεμόπτερο, ούτε καν παραδοσιακό ντέρμπι δεν το λες. Καλά έκανε ο βουλευτής Μπαλάφας – εσυ τον ψήφισες φίλτατε Έλληνα – καθώς η Τουρκία είναι υπόδειγμα καλού γείτονα. Μας στέλνει καθημερινά τουρίστες και τα αεροπλάνα της περιπολούν πάνω από τα νησιά μας και αν συμβεί το  παραμικρό ειδοποιούν τις ελληνικές αρχές να επέμβουν.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι βαθιά θρησκευόμενος. Κατά την ορκωμοσία στη βουλή μόλις είδε τον Σταυρό, του ήρθε αναγούλα.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί καλά θα κάνει να πάρει 1.200 ευρώ το χρόνο από όσους έχουν 20.000. Εγώ έχω στην τράπεζα 19. Βέβαια όταν πέσαμε να φάμε τον ΓΑΠ, μας είχε ζητήσει 2%. Τα χίλια διακόσια στις είκοσι χιλιάδες είναι 6%. Εντάξει θα σου πω την αλήθεια έχω 5 19αρια σε διαφορετικές τράπεζες και δεν θα με βρει ποτέ. Εσύ βέβαια, μπορείς να τον ψηφίσεις.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θέλουν την αποστρατικοποίηση των νησιών. Αυτό άλλωστε είναι ένα πάγιο αίτημα της Τουρκίας με το οποίο τα παιδιά των συνιστωσών συντάσσονται πλήρως. Και εμεις κυρίες και κύριοι, τους ακούμε τους γείτονές μας και τους κάνουμε τα χατήρια και ρισκάρουμε. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι πολύ πληκτική η ήρεμη ζωή. Δεν αντέχεται ρε φίλε. Μου λείπουν οι μολότοβ, οι πυρκαγιές στο κέντρο της Αθήνας, τα μπάχαλα. Νοσταλγώ τους μετανάστες της Υπατίας, τι ωραίο σοου τότε, και το πώς μπλοκάρεται μια επένδυση για ένα έργο. Ευτυχώς που δεν έγινε το γήπεδο του Παναθηναϊκού και το έργο της διπλής ανάπλασης καθώς θα καταστρεφόταν η αποικία των χιλιάδων κορμοράνων που κατοικούσαν στον Βοτανικό. Οι ευαίσθητοι καταγγέλοντες του Σύριζα, φαντάσου δηλαδή, ούτε καν έμεναν στην περιοχή αλλά για λόγους ευαισθησίας δεν δίστασαν να βγουν μπροστά για χάρη των πτηνών. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί πιστεύω ότι όντως οι Ευρωπαίοι μπλοφάρουν. Το είδες και με την απόλυτη διάλυση του συστήματος υγείας. Είναι ψέματα όσα γράφονται για τα φάρμακα των καρκινοπαθών. Η αλήθεια είναι πως από το περίσσευμα των χρημάτων, η διαφωνία ήταν αν θα πληρώνουν 2 ευρώ συμβολικά ή αν θα ήταν τελείως δωρεάν. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί λατρεύω τη γνώση του στην αγγλική γλώσσα. Να, τώρα τον φαντάζομαι να μιλάει στο γιούρογκρουπ και τρέμω. Και οι Ευρωπαίοι θα τρέμουν βέβαια. Από τα γέλια. Μαντάμ Μέρκελ,  σπάστα και ξαναρίχτα αγαπούλα..  Όταν είχαμε τον Γιώργο Παπανδρέου σας χάλαγε. Για αυτό θα βγάλουμε τον Αλέξη που δεν έχει ιδέα. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί δεν θέλω να χαθούν παλιόφιλοι από το παρελθόν. Το ένδοξο παρελθόν που ζούσαμε στα δέκα αστέρια. Ο Φωτόπουλος, ο μέγας άρχοντας του συνδικαλισμού στην Ελλάδα, πηγαίνει στον Αλέξη. Κάτι θα ξέρει. Ο Κοτσακάς ήταν επι ΠΑΣΟΚ υφυπουργός Εργασίας και υπουργός Αιγαίου. Οι συκοφάντες λένε πως ήταν και στενός συνεργάτης του Άκη αλλά αυτά μην τα πιστεύεις. Ο Χωραφάς εκτός από συνεργάτης ήταν και σύμβουλος του Άκη αλλά αυτά είναι αθλιότητες. Ο Γιώργης ο Ραφτόπουλος ήταν άλλος ένας διακεκριμένος συνδικαλιστής, πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ γαρ και παραλίγο να μας αφήσει χρόνους από τη 17Ν. Περασμένα ξεχασμένα. Τον Κουρουμπλή και την Κατσέλη τους ξέρεις. Τους είδες στα έδρανα του ΠΑΣΟΚ. Θα τους ξαναδείς στα έδρανα του Αλέξη. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί μου αρέσει ως άποψη ο αριθμός των 12 συνιστωσών. Θέλω να τολμήσω να είμαι η 13η συνιστώσα. Και δεν είμαι μαυρόγατα. Μου αρέσει αυτός ο συμβολισμός που ούτε καν ξέρεις ποιος είναι ποιος. Κάτι σαν μυστική αδελφότητα. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θέλω να ελπίζω πως θα είμαι ένας από τους 100.000 που θα προσλάβει στο Δημόσιο. Κατά προτίμηση στην Ολυμπιακή γιατί από μικρός μου άρεσαν τα αεροπλάνα. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θα ξαναφέρει στο κράτος εταιρείες όπως η Ολυμπιακή και ο ΟΤΕ. Αξέχαστες εποχές. Τότε που κάθε πτήση της ΟΑ ήταν ένα έπος. Εντάξει το αεροπλάνο πέταγε, ήταν θέμα χρόνου. Αορίστου αλλά χρόνου. Κανονίζαμε θυμάμαι ένα σωρό πράγματα πριν από την πτήση καθώς ξέραμε ότι μετά από 3 ώρες από την προγραμματισμένη ώρα θα πέταγε. Ξέρεις πόσοι Έλληνες επιμορφώθηκαν τότε διαβάζοντας βιβλία στο αεροδρόμιο; Να γιατί έπεσε το επίπεδο της παιδείας μας. Θυμάμαι και εκείνον τον ΟΤΕ. Τι ωραία… Δεν είχαμε καμία εξάρτηση από την τεχνολογία. Τους φώναζες να σου επισκευάσουν το αναλογικό τηλέφωνο και έρχονταν μετά από 20 μέρες.. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θα πάρει λέει πίσω τον ΟΤΕ. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα πετάξει έξω τη Ντόιτσε τελεκομ. Θα την πληρώσει; Θα της κάνει έξωση; Θα φέρει τον Κασιδιάρη να τη βγάλει έξω; 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί ο φόρος στο 1% του τζίρου των επιχειρήσεων και όχι ας πούμε στα καθαρά κέρδη, είναι μια μικρή λεπτομέρεια που όσες εταιρείες την κουτσοβγάζουν ισα ισα, θα αγοράσουν λουκέτα στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Καλά λέει. Όλοι οι Έλληνες την είδαν επιχειρηματίες. Κάθε μισό μέτρο και μαγαζί. Ε, όχι. Να πάτε να γίνετε υπάλληλοι ρε! 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί ούτε ένας στην Ευρώπη, ακόμα και στα συγγενή και αδελφά κόμματα του Αλέξη, δεν άκουσα να κάνουν μια δήλωση στήριξης, κάτι. Άρα έχει δίκιο! Μόνος του και όλοι σας ρε! 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί ήταν αναφανδόν υπερ του σχεδίου Ανάν. Οι Κύπριοι που το απέρριψαν ήταν ηλίθιοι που δεν άκουσαν τον Αλέξη και τώρα θα είχαν από τρεις πόρσε ο καθένας. Αν είχαν δεχθεί το σχέδιο Ανάν, σήμερα θα μπορούσαν οι Κύπριοι να έχουν ΑΟΖ; Ε; Ε; 
Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί έχει άποψη. Θέλει να καταγγείλει μια δανειακή σύμβαση κατά τη στιγμή που έχουμε πάρει ήδη πάνω από τα μισά και μας κούρεψαν πάνω από 100 δις χρέος. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η καταγγελία θα γίνει δεκτή με ζητωκραυγές στην Ευρώπη.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί και εγώ ρε αδερφέ δεν γουστάρω την ελληνική τηλεόραση. Θέλει λέει να ζητήσει 500 εκατομμύρια για τηλεοπτικές άδειες. Τα έσοδα από τις διαφημίσεις την ιδιωτικής τηλεόρασης είναι 100 εκατομμύρια και δίνουμε στην κρατική 300. Μέχρι τα 500 υπάρχει μια σχετική απόσταση αλλά είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί ένας τρόπος να καλυφθεί. Στο κάτω κάτω της γραφής πολλοί είναι. Και τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι. Ας μείνουν οι 902 και η Αυγή, άντε και για λόγους παράδοσης ο Ριζοσπάστης και είμαστε μια χαρά.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί έχω κάτι γνωστούς στην Ιταλία και στη Γερμανία και μου γράφουν στο δίκτυο: Άντε να γυρίσετε στη δραχμή να πάρουμε τσάμπα ένα εξοχικό στη Σαντορίνη και στη Μύκονο.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θα χορηγήσει ταξιδιωτικά έγγραφα στους λαθρομετανάστες. Ως επίσημο ταξιδιωτικό έγγραφο ενός κράτους, τα τελευταία δέκα χιλιάδες χρόνια είναι το διαβατήριο. Οπότε να τους δώσουμε και την υπηκοότητα, να τους αφήσουμε εδώ, έτσι και αλλιώς χάλια την έχουμε κάνει την Ελλάδα, και να φύγουμε εμεις. Άλλωστε έχουμε τόσο μεγάλη ακτογραμμή που όλοι χωράμε. Ισα ισα που η χώρα μας είναι αραιοκατοικημένη. Από τα 11 εκατομμύρια τα 8 είναι στην Αθήνα. Έτσι θα κάνουμε την πραγματική αποκέντρωση. Αντί να φύγουν οι Πακιστανοί από την Αθήνα, που είναι πάρα πολύ δύσκολο πια, ας φύγουν οι Έλληνες. Να πάνε στα χωριά τους να καλλιεργήσουν ραπανάκια.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί ούτε και σε μένα αρέσουν οι παρελάσεις και νομίζω ότι ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό το θέαμα νεράντζια vs πολιτικών. Το ότι ανοίγει ο ασκός του Αιόλου και μπορεί αύριο να έχουμε το μάτς Χρυσαυγίτες vs Συριζαίων θα είναι μια καλή αρχή για να ξεχρεώσει το ελληνικό κράτος αφού όλος ο πλανήτης θα το παίζει στοίχημα.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί λατρεύω το τι λένε για το μνημόνιο. Θα το καταγγείλουμε. Όχι μωρέ, θα κάνουμε πολιτική καταγγελία. Θα το επαναδιαπραγματευθούμε. Θα το ξαποστείλουμε στον αγύριστο. Δεν θα πάμε με τσαμπουκά στην Ευρώπη. Χάρηκα Καλιαμάγκουρας.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θέλει να κάνει δραστικές περικοπές στις αμυντικές δαπάνες και να επιδιώξει την πραγματικά καλή γειτονία με τους Τούρκους. Και αυτοί το θέλουν είναι η αλήθεια. Τη Θράκη να την κάνουν Κόσοβο. Στο Καστελόριζο αν κηρύξουμε ΑΟΖ θα γίνει πόλεμος. Τα πολεμικά τους πλοία κόβουν βόλτες μέχρι το Σούνιο και τα πολεμικά αεροπλάνα τους στέλνουν φιλιά καθημερινά πάνω από τα νησιά μας.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θέλει να καταργήσει την στρατιωτική θητεία και να την αντικαταστήσει με την κοινωνική υπηρεσία. Σύμφωνοι. Να κάνουμε όλοι σεμινάρια για μάγειρες, σερβιτόροι και μπαρμεν να σερβίρουμε τους Τούρκους. Επίσης επειδή «πρέπει να προστατεύεται η άρνηση στράτευσης» λέω να γίνουμε ολοι Ιαχωβάδες και Σαϊεντολόγοι.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί βλέπω την αλλαγή τακτικής του Μουρίνιο  και τη λατρεύω. Ο Στρατούλης ήθελε τις καταθέσεις, ο Σταθάκης την έκτακτη εισφορά και ο Μήλιος το 1%. Ακους τίποτα για αυτά τις τελευταίες μέρες;

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θα αφοπλίσει τους αστυνομικούς, θα καταργήσει τα ΜΑΤ και θα αποσύρει τα χημικά. Εγώ λέω να καταργήσει κατευθείαν την αστυνομία. Δεν χρειάζεται. Ο κόσμος μας είναι ούτως ή άλλως υπέροχος. Να γκρεμίσει επίσης τον Κορυδαλλό και όλες τις φυλακές και να τα κάνει αμφιθέατρα ομιλιών των πεφωτισμένων συνιστωσών. Τη δημόσια τάξη μπορούν να την αναλάβουν οι κουκουλοφόροι και 500.000 Πακιστανοί για να αυτοπροστατεύονται από τους εγκληματίες Έλληνες που θα τους την πέφτουν καθημερινά. Φυσικά, οι Πακιστανοί θα κοστίζουν τα μισά από όσα μας κοστίζει αυτή τη στιγμή η Ελληνική Αστυνομία.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί πολλοί πιστεύουν πως αν καταγγείλεις το μνημόνιο, δεν θα γυρίσεις στη δραχμή και ότι απλώς οι ξένοι μπλοφάρουν και φυσικά θα συνεχίσουν να σουν δίνουν τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών τους. Πως σου φαίνεται αυτό τώρα που το διαβάζεις; Ξαναδιάβασε το. Το έκανες; Ωραία. Πήγαινε στον καθρέπτη. Πήγαινε. Ε, μα πήγαινε! Είσαι ενας κούκλος! Μουτζώσου τώρα.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί πιστεύει πως αν προτείνει στον Ερντογάν μορατόριουμ μείωσης εξοπλισμών, αυτό θα υλοποιηθεί άμεσα και νομίζω πως όσα όπλα περισσεύουν στον Ρετσέπ Ταγίπ, θα μας τα χαρίσει λόγω αμοιβαίας και ιστορικής αγάπης. Λεπτομέρεια: Η τουρκική βιομηχανία όπλων απασχολεί 70.000 άτομα, έχει ετήσιο κύκλο εργασιών 8 δις δολάρια και κάνει εξαγωγές περί το 1,1 δις δολάρια το 2011. [ Πηγή το περιοδικό Επίκαιρα ]

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί με τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα εφοδιάσει τους λαθρομετανάστες, θα τους δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Ελλάδα μας. Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη το καλοκαίρι και στην Αθήνα το χειμώνα

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί οι ξένοι μπλοφάρουν. Μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Αυστραλοίας διέκοψε τις συναλλάγες της με τις ελληνικές και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφάλισης πιστώσεων, η Euler Hermes ανέστειλε τις δραστηριότητές της σε ό,τι αφορά τις εισαγωγές στην Ελλάδα Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι τέρμα οι πιστώσεις στις εισαγωγές αλλά πρέπει να υπάρχει κασέρι αγαπούλα μου. Cash αν δεν το κατάλαβες. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί λένε πως θα αναγκάσουν τους εφοπλιστές να πληρώσουν. Σε λιγότερο από 12 ώρες, τα πλοία θα αλλάξουν σημαία. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί έχει τον Τατσόπουλο που τα λέει ωραία. Αδερφή ο Κολοκοτρώνης και το 1821 ουσιαστικά δεν υπήρχε. Λέει ο άνθρωπος ότι πριν 1780 δεν υπήρχε ελληνικό έθνος. Και τον ψήφισαν αυτόν τον τύπο…  

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θέλει να κρατικοποιήσει τις τράπεζες. Ας του πει κάποιος ότι είναι ζημιογόνες και δεν λέει να μπούμε σε τέτοιο κόπο, να μωρέ, γιατί θα μπουν στο κρατικό μας έλλειμμα. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι κομάντο. Τόσα χρόνια στα πανεπιστήμια, αγγλικά δεν έμαθε, αλλά καταλήψεις έκανε και με μεγάλη επιτυχία. Ε, ήρθε η ώρα να καταλάβει την Ευρώπη.  

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θα μειώσει τους εξοπλισμούς με την Τουρκία αλλά θέλει και αυτός να κηρύξει ΑΟΖ. Σε μια μέρα ο μισός τουρκικός στρατός θα επισκεφτεί χωρίς εισιτήριο το μουσείο της Ακρόπολης. Ο άλλος μισός θα είναι για μπάνια στη Γαύδο.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θα καταργήσει τα θρησκευτικά από τα σχολεία. Έλα ντε! Τι τα θέλουμε πια; Βαρεμάρα σκέτη είναι. Λέω να αφαιρέσουμε και την ιστορία. Να μαθαίνει ο μαθητής την παγκόσμια ιστορία και όχι για το Ελλαδιστάν. Και όταν προοδεύσουμε αρκετά να γράφουμε στα γκρικλις γιατί τα ελληνικά, και μάλιστα τα σωστά ελληνικά, είναι τόσο δύσκολα που δεν αντέχονται…

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί έτσι θα κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων που γνωρίζω. Κάτι θα ξέρουν αυτοί, δεν μπορεί.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί οι ριψογιαούρτηδες που διαθέτει, σε αυτό το σπορ είναι πρωταθλητές κόσμου. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί ενώ όλος ο πλανήτης μας φωνάζει πάμε στα βράχια αλλά εμείς νομίζουμε ότι αυτά είναι μέρος της παγκόσμιας σκοτεινής συνομωσίας

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί μου αρέσει που οι συνιστώσες του είναι πολίτες του κόσμου. Πάνε εκδρομές στα Σκόπια και διαμαρτύρονται για τη «Μακεδονία». Επίσης δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την «τουρκική μειονότητα της Θράκης». Είμαι πολύ περίεργος να δω αν οι συνιστώσες γνωρίζουν τον εθνικό ύμνο. Ακόμα και μια στροφή δηλαδή από αυτόν.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί αν μας κόψουν τα δανεικά οι Ευρωπαίοι είμαι σίγουρος πως ο Αλέξης και οι πεφωτισμένες συνιστώσες θα βρουν τρόπο για αυξήσεις και επιμηκύνσεις χορήγησης επιδομάτων. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θα κουρέψει τα δάνεια ιδιωτών και επιχειρήσεων. Αν αυτό είναι το 30% για παράδειγμα, σε μια μέρα οι τράπεζες θα εμφανίσουν επιπλέον ζημιά 40 δις. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί έτσι όπως το πάει θα τυπώσει επιπλέον ευρώ. Τι; Δεν μπορεί; Όλα τα μπορεί! 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θα φορολογήσει λέει τα κεφάλαια που θα φύγουν στο εξωτερικό. Κάποιος καλός άνθρωπος ας του εξηγήσει για την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων εντος της Ευρωζώνης. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι επαναστάτες. Μέλη της διοικούσας επιτροπής υπερασπίστηκαν τη 17Ν. Σύμφωνοι, αυτό το κατήγγειλε πρώτα η ΖιμενσοΝτόρα. Απάντηση όμως δεν πήρε. 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θα επανακρατικοποιήσει τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ. Γιατί να αφήσουμε τα ελλείμματα  στους ιδιώτες;

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θα καταργήσει τα χαράτσια. Και πως θα βρει τα λεφτά για να τα καλύψει; 

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί δυστυχώς υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν ότι ο Αλέξης θα τους τηλεμεταφέρει στις δεκαετίες του 80 και του 90 που περνούσαμε λίγο ως πολύ υπέροχα….8 Λογομαχιες:

skolianos είπε...

Το μνημόνιο δεν είναι μια κακή εμπορική συμφωνία που υπέγραψε μια ανίκανη κυβέρνηση, είναι μια αναγκαία δανειακή σύμβαση που αναγκάστηκε να συνάψει η χώρα λόγω μη έντιμου πρότερου βίου. Σε αυτό φταίμε όλοι και περισσότερο απ όλους οι πολιτικοί...κυρίως αυτοί που κυβέρνησαν αλλά και αυτοί που άσκησαν αντιπολίτευση. Το μνημόνιο είναι ένα πικρό ποτήρι που θα το πιούμε είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε με όλους μαζί,αν θέλουμε να παραμείνουμε στην ΕΕ

Thomas the Barbarian είπε...

Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ με τα λεγόμενά σου, με εξαίρεση ορισμένα σημεία περί θρησκείας και εξ Ανατολής εχθρού, όμως, αν θέλεις βέβαια, θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε τι τελικά θα ψηφίσεις.

Nota είπε...

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως μαθαίνω τελευταία δεν έχουμε πρωτογενές έλλειμμα, συνεπώς δεν κόπηκε το εισόδημά μου κατά 50%!!!!!!! Να είναι καλά ο άνθρωπος! Και τόσο καιρό χρωστούσα χωρίς λόγο!

Unknown είπε...

Η μονη επιλογη που ειχα για να ψηφισω ηταν Συριζα η Χρυση Αυγη, ολους τους αλλους τους εχω ζησει.
Με αυτο το αρθρο μ εψησες να μην ψηφισω Συριζα... Θα με ψησεις και να μην ψηφισω Χ.Α ??

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά " θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα" γιατί τον υποστηρίζει η Αυριανή και ο αγνός υπηρέτης της ενημέρωσης κ. Κουρής.

agia-paraskeyh είπε...

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.....ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ,ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΖΗΤΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ

Leviathan είπε...

Βλέπω το μελέτησες πολύ το θέμα...και νομίζω συμφωνώ μαζί σου, αν όχι σε όλα, στα περισσότερα...Πολύ καλό βράδυ εύχομαι αγαπητέ!!

dinos είπε...

απορώ πως δεν έκανες και εσύ κανένα κόμμα ΤΟΣΗ ΜΌΡΦΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΉ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΊΟΥ? θεέ μας λυπήσου και λύτρωσε μας από τους χιλιάδες σωτηρες

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια