Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟΥ


Εστω αγοράκι. Ως αγοράκι επιθυμεί κοριτσάκι και το πλησιάζει. Το κοριτσάκι ως κλασική Ελληνίδα, του δίνει ελπιδούλες μέχρι ο άλλος να εκτεθεί τελείως ώστε να εισπράξει δορυφορική απόρριψη.
Μετά τη χιλόπιτα, το κοριτσάκι συμπεριφέρεται ως γκόμενα. Σε παίρνει καθημερινά τηλέφωνο, μπορεί και δυο και τρεις φορές, σου προτείνει να κάνετε πράγματα μαζί, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. 

Εσυ κάνεις το κλασικό λάθος. Αναρωτιέσαι: 

-         Ρε μπας και με γουστάρει και θέλει το χρόνο της;
-         Ρε μπας και με θέλει αλλά με ψήνει;
-         Ρε μπας και θέλει να κάνει λίγο τη δύσκολη για να μην την πάρω ως δεδομένη; 

Όχι σενιορ. 

Μην τρέφεις καμία ελπίδα. Η γυναίκα που πραγματικά σε θέλει, φαίνεται από τα 100 χιλιόμετρα. Αν είναι μα, μου, α, ου, ξέρεις, όχι, δεν θέλω να σε πληγώσω, είσαι καλό παιδί, μην κουράζεσαι άδικα, δεν υπάρχει ούτε μια ελπίδα στο τρισεκατομμύριο να την έχεις. 

Συνειδητά ή υποσυνείδητα η γκόμενα σε παίζει για να περάσει την ώρα της. 

Καλώς ή κακώς ο άνδρας ως πιο απλό ον, μπερδεύεται εύκολα. Αν ο άνδρας απορρίψει, το μόνο που πιθανώς να θελήσει είναι σκέτο σεξ. Δεν συμπεριφέρεται σαν να εχει σχέση με τη γυναίκα που απέρριψε. 

Είναι προφανές ότι μια τέτοια γυναίκα αντιμετωπίζει πολλαπλά ψυχολογικά προβλήματα, ανασφάλειες, παλιές πληγές και απωθημένα και το μόνο που θα σου χαρίσει είναι ψυχική ταλαιπωρία. Σε συνδιασμό με την αυταρέσκεια και τη φιλαρέσκεια της, θέλει να εχει κύκλο θαυμαστών και λιγούρηδων για να αισθάνεται καλύτερα. Και να επιμείνεις και να σου κάτσει δηλαδή, θα βλαστημήσεις την ωρα και τη στιγμή που το κατάφερες. 

Εχει την αξίωση στο αψε σβήσε να νεκρώσεις τα ερωτικά σου συναισθήματα, λες και δεν εχεις ψυχή αλλά ηλεκτρικό διακόπτη, να μπορεί να σε παίρνει τηλέφωνο ακατάσχετες ωρες και να το σηκώνεις – γιατί αν δεν το σηκώσεις θα σε ξαναπάρει μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα και θα σου κάνει παράπονα γιατί δεν το σήκωσες. 

Δεν εχεις κανένα δικαίωμα να εχεις δουλειά, να είσαι απασχολημένος, να πνίγεσαι αλλά θα απαιτεί να της μιλάς γλυκά και τρυφερά, να σου λέει ένα γλυκόλογο και αυτή αλλά ωωωωωπ! Μην πάρεις θάρρος! Είμαστε φίλοι! 

Πως είναι τα προϊόντα στις βιτρίνες; «Δες οσο θες αλλά no no no, όχι, ναϊν, νιετ,  μην  αγγίζετε!»
Δεν σε σέβεται καν, εχει την κυριαρχική αντίληψη ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω της και θα πρέπει όποτε σε ζητήσει να είσαι εκει. Από ένα ξεμάτιασμα μέχρι να της κάνεις τηλεφωνική παρέα μέχρι να βρει ταξί. Αν θες να τσαλακώσεις την αξιοπρέπεια σου, είναι ο καλύτερος τρόπος. 

Σε μια τέτοια γυναίκα, αν θες να την κρατήσεις γιατί την εκτιμάς για κάποια άλλα χαρακτηριστικά της ή γιατί σου είναι χρήσιμη, σε φιλικό επίπεδο αραίωνε και μην ανταποκρίνεσαι με ιδιαίτερη συνέπεια στις κλήσεις και στις απαιτήσεις της. Μην ανησυχείς, δεν έχασες τίποτα συγκλονιστικό αλλά ούτε και αυτή: Θα βρει κάποιον άλλον να παίξει. 

Οπότε, χρησιμοποίησε τη να σου γνωρίσει κάποια νορμαλ φίλη της ( αν εχει τέτοια ) αλλιώς απομακρύνσου και μη χάνεις το χρόνο σου. 

Στην περίπτωση κατά την  οποια επιμείνεις και χαμουρευτείτε, ( γιατί παρακάτω δεν πρόκειται να πας ) μην εκπλαγείς αν ανταποκριθεί, αλλά σε λίγο με δάκρυα στα μάτια – πάντα ένα μελοδραμα πρέπει να υπάρχει στη ζωή μας -  σου πει σπαραξικάρδια ότι δεν θέλει να δεθεί, να σε πληγώσει, γιατί είσαι τόσο καλός, τόσο τρυφερός και στοργικός μαζί της. Κάνε το πείραμα σου για την εμπειρία και για να …..με επιβεβαιώσεις αλλά μην κάνεις το τραγικό λάθος και δεθείς συναισθηματικά. 

Ας πρόσεχες. Μην πέσεις στην παγίδα να πείσεις τον εαυτό σου, ότι είσαι ο ιππότης που θα την οδηγήσει στο δρόμο της σωτηρίας και θα επιφέρεις τις απαντήσεις στα αδιέξοδα της. Θα σε καταστρέψει. Παρτο απόφαση πως σε εχει απορρίψει και συνέχισε το δρόμο σου. Τόσες είναι εκει έξω… 

Πως θα γνωρίσεις αυτόν τον τύπο γυναίκας: Όταν σου μιλάει για τους πολλούς άνδρες φίλους που εχει γιατί οι γυναίκες τη ζηλεύουν και δεν την καταλαβαίνουν. Κλασικά λιγούρια δηλαδή που τα εχει για να αυτοεπιβεβαιώνεται. 

Χαρακτηριστική ένδειξη της νορμαλ γυναίκας είναι οι φίλες της. Πόσες εχει, πόσο καιρό τις έχει και τι βιο διάγουν…

υγ. Πάντως, μην ανησυχείς, οταν ερωτευθεί και ποθήσει πραγματικά εναν άνδρα, θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει. Ωστε να φας κανονικά την ταφόπλακα...0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια