Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Συζητουσαμε με φιλους για τους Ολυμπιακους Αγωνες και λεγαμε ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του και γελασαμε όταν εις εκ της παρεας, μας ελεγε ποσο θαυμαζε το γυναικειο μπιτς βολεϊ για λογους θεαματος και ουχι αθλητικους. Αφου περιεγραφε γλαφυρα τις πτυχωσεις των μπικινι αναλογα με τη μανσετα ή την πασα και το καρφι ( για να μην πω για τις βουτιες ) η κουβεντα ηρθε στον γυναικειο αθλητισμο.

Για να πω την black truth δεν τον πολυπαρακολουθω καθως λογω φυλου και φυσικων δυνατοτητων προτιμω πχ να δω ανδρικο μπασκετ παρα γυναικειο. Αν τυχει σε καποια μεγαλη διοργανωση να υπαρχει ελληνικη συμμετοχη, εκει ναι, θα καθησω να δω με ενδιαφερον όπως εκανα και πριν από λιγο καιρο που ειδα την προσπαθεια της Δεβετζη στο Πεκινο. Επειδη λατρευω το μπασκετ, αν η συντροφος μου ηταν μπασκετμπολιστρια [ ΣΣ εξομολογησις: Καποτε ηταν ένα ονειρο μου ]  θα την εβλεπα επισταμενως για να μην πω ότι θα ημουν και ο κοουτς!

Γενικα επιδοκιμαζω τον γυναικειο αθλητισμο όταν δεν αλλοιωνει τα θηλυκα χαρακτηριστικα.

Θα με φοβιζε και θα με τρομαζε μια γυναικα με φωνη μπετατζη, με προσωπο γεματο ακμη, με μυς να θελουν να σκισουν τα ρουχα και ένα αντρογυναικο θηλυκο αθηλυκο που σχεδον παραβιαζει και βιαζει τη φυση.

Το ότι για παραδειγμα η κολυμβηση ή το πολο κανει τριγωνες πλατες αυτό δεν είναι κατι που το μετραω ιδιαιτερα. Είναι άλλο πραγμα η εκγυμναση και άλλο η παραμορφωση.

Όταν όμως βλεπω γυναικεια αρση βαρων και τα περισσοτερα αθληματα στον στιβο, ειλικρινα, αδυνατω ακομα και να τις παρακολουθησω. 
Φοβαμαι…



2 Λογομαχιες:

SilentWalker-Cookingirl είπε...

η κολυμβηση αν δν υπερβαινει καποια ορια οπως πολυ σωστα λες ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!!

wombers είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Hu-SxsqMj4I&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=p_wKM4LaZEA&feature=channel_page

Για να μην πανικοβαλόμαστε αδίκως, ρίξτε μια ματιά στις αθλήτριες μπάσκετ της χώρας μας!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια