Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ


Μια από τις ακρως διασκεδαστικες δραστηριοτητες που συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν αισθανονται πολύ καλα λογω στενοχωριας και προβληματισμων περι της ζωης, είναι η ακροαση του νυχτερινου αθλητικου ραδιοφωνου.
Η καταργηση κάθε λογικης, η εκφραση απασας πικρας.


Χθες που γυρναγα από μια νυχτερινη εξορμηση, εβαλα ΣΠΟΡ FM μεχρι να φτασω στο σπιτι. Επεσα πανω σε 2 ακροατες του Πανιωνιου στους οποιους η προσληψη Λεμονη λεει, δεν είναι εφαμιλλη της ομαδας και θα προτιμουσαν καποιον καλυτερο.
Μαλλον εκει στην πλατεια της Νεας Σμυρνης θα φυσαει πολύ. Δεν εξηγειται αλλιως.


Ο κοουτς Λεμονης εχει παρει τιτλους. Ναι μεν, αντιτεινει ο παντογνωστης αλλα με τον Ολυμπιακο τους πηρε! Μα τι ηθελες ρε αρχηγε, να τους παρει με το Καρατσιπλακης football club; Ξερεις καποιο προηγμενο πρωταθλημα στο οποιο πρωταθλητης να βγαινει αυτος που δεν δινει σεβαστα ποσα για μετεγγραφες και δεν εχει παικτες αξιας στο ροστερ του;
Ο Λεμονης εχει παραστασεις champions league, ( με τις πρωτες νικες του Ολυμπιακου στο θεσμο εκτος εδρας ) ξερει από πρωταθλητισμο, ξερει από ντερμπι ενώ όταν πηγε σε μικροτερες ομαδες δεν ηταν κακος.
Τον Λεβαδειακο που ειχε τη μακραν χειροτερη ομαδα παραλιγο να τη σωσει, η Καλλιθεα ηταν μια στρωμενη ομαδα και η Ξανθη επαιζε καλα.
Δηλαδη ποιον θελατε φιλοι του Πανιωνιου, τον Καπελο ή τον Μουρινιο;


Κατά τη γνωμη μου, η προσληψη Λεμονη είναι επιτυχημενη κινηση ( αφου αποφασισαμε να φαμε τον Λινεν για χαρη του Χουτου που το μονο που καταφερε ηταν να μην κανει ποτε καριερα αναλογη του ταλεντου του ) και καλως ή κακως ο Λεμονης είναι μεγαλυτερος από την εμβελεια του Πανιωνιου. Μπορει να εχει στιγματιστει με τα πηγαινε-ελα στον Ολυμπιακο αλλα μετα τον Αναστασιαδη, θεωρω ότι είναι ο καλυτερος Ελληνας προπονητης.
Οπου πηγε παρουσιασε εργο. Ειτε στον Ολυμπιακο ειτε στον Λεβαδειακο.
Αλλοι όπως οι Παρασχος, Ματζουρακης  και Δωνης, όταν εκαναν το βημα παραπανω, δεν τα καταφεραν.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια