Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ


Κατά τη διαρκεια των διακοπων μου εριχνα συχνα πυκνα ματιες στην Ολυμπιαδα. Καποια στιγμη ανακαλυψα το σπορ που αντιπαθω περισσοτερο.

Το σπορ που αν η κορη μου – οποτε και αν ερθει εν ζωη - θελησει να το ακολουθησει θα της κανω μηνυση, θα την αποκληρωσω, θα την υποβαλλω σε εξεταση DNA, δεν θα την αναγνωρισω ανεξαρτητως αποτελεσματος και θα τη στειλω στο υπογειο μεχρι να της περασει.

Γυναικεια αρση βαρων κυριες και κυριοι.

Εβλεπα λοιπων κοπελες 23, 25, 28 ετων με βαρος ανω των 115 κιλων !!!
Βοηθεια!
Τρομαξα!
Μια λευκορωσιδα μαλιστα ζυγισε …..167 κιλα! Για την ακριβεια 166,9 !!!
Το συγκρατησα μιλαμε!  Αν και γενικα δεν λυπαμαι κανεναν για τις επιλογες του αλλα εν προκειμενω τα συναισθηματα νικησαν τη λογικη.

Πως θα βγει αυτή η κοπελα εξω από το στπιτι της, τι θα κανει μετα την προπονηση, πως θα μπορεσει να σταθει σε κοινωνικο κυκλο;
Δεν ξερω, ακομα και στο πιο κακοφημο μπαρ που ηπια τις χειροτερες μπομπες χωρις να μεθυσω, δεν βρεθηκε καποιος να με πει ρατσιστη αλλα με τετοια γυναικα δεν θα μπορουσα να με φανταστω ακομα και ναυαγο σε βραχονησιδα  του Αιγαιου για 30 χρονια.

Είναι δυνατον νεα κοριτσια να εχουν ένα χερι οσο είναι και τα δυο μου ποδια;
Και αντε να θελεις να αγκαλιασεις μια τετοια γυναικα, ουτε τα πλοκαμια του Διαμαντιδη δεν φτανουν! Και του Μπουρουση μαζι!

Πολύ θα ηθελα να ρωτησω μια τετοια κοπελα αν εχει συναισθηματικη ζωη, πως αισθανεται τα βλεμματα των αλλων και αν εν τελει ζει περαν των γυμναστηριων.

Κάθε γυναικα εχει τη δικη της γοητεια, δεν παρακολουθω μπιτς Βολεϊ γυναικων για τα καλλιγραμμα σωματα, εχω κατά-γοητευθει και από κοπελες με αρκετες ατελειες αλλα τα 120 θηλυκα κιλα, δεν αντεχονται…



4 Λογομαχιες:

y=αx+β είπε...

Και ποιός σου είπε ότι είναι γυναίκες αυτές οι αθλήτριες; Φαντάσου πόσα ανδρογόνα θα έχουν λάβει για να τριπλασιάσουν τα κιλά τους. Δεν μπορείς να φανταστείς; Ούτε κι εγώ.

kakonini είπε...

παιδια... επιτρεψετε μου εστω και αργα να πω την γνωμη μου...ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ. ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ. ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗΝ. γιατι; ειστε εσεις καλυτεροι ;;
ο καθενας διαλεγει τον δρομο του... οσο και αν θελουμε να πιστευουμε οτι η μοιρα μας φερνει και εχει γραμμενα τα παντα για μας. η αληθεια ειναι οτι ολοι ξερουμε τι κανουμε..και τι επειλεγουμε .
και ειμαι σιγουρη οτι αυτη η γυναικα ξερει τι κανει.αλλοι εκμεταλευονται τα ομορφα τους και αλλοι τα ασχημα τους..
εκεινη τα δειχνει. μαγκια της

παραδειγμα;

εγω.... προσπαθω να τα κρυφω. ειναι μαγκια;

δεν βρεθηκε καποιος να με πει ρατσιστη αλλα με τετοια γυναικα δεν θα μπορουσα να με φανταστω ακομα και ναυαγο σε βραχονησιδα του Αιγαιου για 30 χρονια.


Είναι δυνατον νεα κοριτσια να εχουν ένα χερι οσο είναι και τα δυο μου ποδια;
Και αντε να θελεις να αγκαλιασεις μια τετοια γυναικα, ουτε τα πλοκαμια του Διαμαντιδη δεν φτανουν! Και του Μπουρουση μαζι!

Περιμενεις να μην σε πω ρατσιστη ρε γαμωτο;\

γιατι; ειναι λαθος και κριμα μαζι να το λες..
γνωμη μου..

ξερω οτι θα μου επιτεθεις αλλα ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...
απλα νοιωθω θυμο οταν βλεπω ρατσισμο. γιατι ειναι ρατσισμος, για εναν ανθρωπο που δεν ξερεις τιποτα για αυτον, να τον κρινεις..
μην κρινεις ασχημα για να μην κριθεις.

καληνυχτα!

Suspect είπε...

Μπορει να εχεις δικιο y

Δεν βρισκω κανεναν λογο για να σου επιτεθω γλυκια μου kakonini!
Το blog ειναι για μενα πεδιο εκφρασης και οχι πεδιο μαχης.

Θελω ομως να διευκρινισω γιατι εχεις μπερδεψει την Ουτοπια και τη Φρουτοπια οτι:

Ρατσιστης ειναι αυτος που θελει το κακο των αλλων. Δεν εχω τετοια ψυχολογικα, αποριες εξεφρασα.

Σε οτι αφορα τις προτιμησεις μου, βαριεμαι να ακολουθησω τον δρομο του πολιτικαλι κορεκτ, των επικολυρικων τετριμμενων τυπου "ας αγαπηθουμε ολοι"

Εμενα αυτο το πραγμα ΔΕΝ μου αρεσει.
Δικαιωμα μου δεν ειναι;
Δικαιωμα μου δεν ειναι να μη μου αρεσουν οι γυναικες των 130 κιλων;

Δεν ειπα πουθενα να τις σκοτωσουμε ή μη λετε καλημερα ή να αλλαζετε δρομο. Αναφερομαι σε συγκεκριμενα πραγματα.

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Απ τη μια να θαυμαζεις κι απ την αλλη να ξερνας...

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια