Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

 

Όσοι ψηφίσαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν το κάναμε γιατί θα μας διόριζαν στο δημόσιο ούτε γιατί θα είχαμε απολαβές. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου πίστεψε πως αφενός ήταν η μόνη επιλογή, αφετέρου έδειξε εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της τετραετίας 2019-2023 και ότι όντως τα πράγματα πήγαν καλύτερα. Καλύτερα και εκ του αναμενομένου.

Να δεχθώ ότι απεδείχθη πως δεν υπάρχει αντίπαλος και η ΝΔ κυριαρχεί.

Να δεχθώ ότι είναι καλοκαίρι αποφόρτισης μετά από δύσκολες περιόδους και παρατεταμένης εκλογολογίας.

Να δεχθώ ότι είναι αδύνατον να γίνουν όλα τέλεια.

Να δεχθώ ότι υπάρχει ένας ανθρώπινος εφησυχασμός και μια σιγουριά.

Όμως αρχίζουν και μαζεύονται πολλά και δημιουργούν απορίες.

Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι σε μια φυσική καταστροφή πρέπει να σταματήσει η ανθρώπινη δραστηριότητα. Ούτε χρειάζεται τα δημόσια πρόσωπα να κλαίνε και να οδύρονται. Καλό είναι να τηρούνται έστω τα προσχήματα.

Ο Μηταράκης εκτός από τη λαμπρή ιδέα της έφιππης αστυνομίας και τη ματαίωση της πανεπιστημιακής, πήγε για μπανάκια εν μέσω καταστροφών. Ο Πατούλης το έριξε στις ζεμπεκιές.

Η φωτιά στη Ρόδο έκαιγε μια ολόκληρη εβδομάδα. Δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια και απλώς να λέμε πως λόγω του 112 γλιτώνουμε ανθρώπους που εν προκειμένω, πάλι είχαμε νεκρούς. Συζητάμε την αυστηροποίηση των ποινών για τους εμπρηστές ακόμα μια φορά. Άσε τα πυρομαχικά που τινάχτηκαν στον αέρα!

Ο Φρέντι Μπελέρης είναι ακόμα στη φυλακή. Αν τον έλεγαν Μπελέρογλου και ήταν απέναντι ο Ερντογάν, δεν θα είχε μπει κάν. Φάγαμε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στη μάπα αλλά εκλεγμένος Δήμαρχος στη φυλακή χωρίς λόγο, πάει πολύ.

Το τελευταίο είναι το σκηνικό με τους Κροάτες και τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη. Δεν είναι μόνο ο ύπνος της αστυνομίας, αλλά βγαίνει ο Κροάτης Πρόεδρος και απειλεί με βεντέτα αντί να ξηλωθεί χοντρής αποζημίωσης. Και δεν παίρνει απάντηση! Παρά μόνο κάτι χαζοχαρούμενα περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης! Έλα Χριστέ και Παναγία!

Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ, κάτι δεν πάει καλά…

Αύγουστος είναι, όλα περνάνε στα ψιλά αλλά σαν πολλές αστοχίες μαζεύονται…

Υγ. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πατήρ Αντώνιος από την Κιβωτό του Κόσμου ε;…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια