Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ

 

Δεν ήμουν από αυτούς που πίστευαν πως ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα. Ο συγκεκριμένος όμως τρόπος που έφυγε το παιδί, είναι ο ορισμός της ξεφτίλας.

Δεν είναι δυνατόν να έρχονται οι άλλοι από την Κροατία, να έχει ειδοποιηθεί η Ελληνική Αστυνομία ποικιλοτρόπως και να πετάει χαρταετό!

Δηλαδή συγγνώμη, αν είμαστε τόσο μεγάλο μπουρδέλο, μπορεί αύριο 100 Τούρκοι να έρθουν να πετάξουν 50 χειροβομβίδες μέσα στον Παρθενώνα!

Την Αστυνομία την αγαπάω, την υποστηρίζω αλλά εδώ μιλάμε για Αυγουστιάτικο ύπνο! Και ναι, φέρει την πολιτική ευθύνη ο υπουργός. Ξεκάθαρα. Όπως χαιρέτησε ο Καραμανλής, έπρεπε να είχε χαιρετήσει και ο Οικονόμου. Δεν μπορεί 100 Κροάτες αλήτες να έρχονται τόσο άνετα και να κάνουν καταδρομική επίθεση στην πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους! Είμαστε με τα καλά μας;;

Να πω ότι ήρθαν με τρία τρία αυτοκίνητα, πάει στην ευχή, δεν τους πήραμε χαμπάρι. Αυτοί ήταν κανονικό κομβόι! Μας ειδοποίησαν ακόμα και με τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων!

Πάει άδικα ο άνθρωπος και άλλοι δύο χαροπαλεύουν.

Να τιμωρηθεί λέει η κροατική ομάδα. Αυτό είναι το θέμα μας; Όχι δεν θέλω πρόκριση στα χαρτιά. Να παίξουν οι ομάδες.

Πήρε τηλέφωνο ο Κροάτης Πρωθυπουργός και ζήτησε συγγνώμη. Στα παπάρια μας ! Να ξηλωθεί 400 χιλιάρικα το λιγότερο ως αποζημίωση στην οικογένεια του νεκρού ως έμπρακτη μεταμέλεια !

Πιάσανε κατόπιν εορτής 90 άτομα. Τι να το κάνω; Προσωπικά θα έστελνα ένα σαφές μηνυματάκι στην κροατική κυβέρνηση πως αν θέλετε να τους ξαναδείτε, 200 χιλιάρικα το κεφάλι. Αλλιώς θα κάνουν τα γκομενάκια για 10 χρόνια στους βαρυποινίτες. Δείξε ότι είσαι κράτος ρε!

Συγγνώμες και κεράκια και θα κλάψουμε τον επόμενο;

Δεν μας φτάνουν οι εγχώριοι αλήτες, μας κάνουν πλάκα και οι βαλκάνιοι…

Υγ1. Για τους Έλληνες συνεργούς που οδήγησαν τους κροάτες αλήτες να σφάξουν και να καταστρέψουν πρέπει να υπάρχει ειδική πριονοκορδ…ε…συγγνώμη, αντιμετώπιση ήθελα να γράψω.

Υγ2. Ξήλωσαν αξιωματικούς της τροχαίας; Της τροχαίας;;;; Γιατί, μήπως δεν σταμάτησαν στα φανάρια ;;;;

Υγ3. Φαντάσου να ξεκίναγαν για παράδειγμα 200 Τούρκοι να πήγαιναν να κάνουν τα ίδια στο Ισραήλ. Τη συνέχεια σκέψου τη μόνος σου. Αυτή είναι η διαφορά με τα σοβαρά κράτη.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια