Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΟΥΛΗ !


Τσίμπησες και έκανες κλικ λουλουδιμ ε;

 

Αυτό που είπε μια μέρα η Αχτσιόγλου ότι η κανονικότητα δεν ευνοεί την Αριστερά, είναι μια ατάκα που διαχρονικά εξηγεί και τη στρατηγική και την τακτική των αριστερών.

 

Η Ελλάδα μας αλλάζει και προοδεύει. Ξέρω. Μπορεί να είσαι εθισμένος στην κλάψα και στη γκρίνια, μπορεί να υπερμεγεθύνεις λάθη και παραλείψεις  - που γίνονται – αλλά η μεγάλη εικόνα, το δάσος και η πορεία πλεύσης  είναι απολύτως προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

Έχουμε μια Ελλάδα, σήμερα, το 2022 η οποία:

 

1.   Ψηφιοποιείται και σε μεγάλο βαθμό κάνει τη ζωή των πολιτών καλύτερη. Πήγα προχθές να παραλάβω ένα δέμα από μια εταιρεία κούριερ και πολύ το χάρηκα που όταν μου ζήτησαν ταυτότητα, τους έδειξα στο κινητό μου το gov.gr wallet.

2.   Θωρακίζεται αμυντικά και μπορούμε να αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε η Ελλαδίτσα της σφαλιάρας που παρακαλάμε όπως ο Κατρούγκαλος τον Τσαβούσογλου να μη γίνει καμιά στραβή. Παίρνουμε καταπληκτικά οπλικά συστήματα, έχουμε σπουδαίες συμμαχίες, είμαστε δυνατοί!

3.   Παρά τις δυσκολίες με το Ουκρανικό, έχουμε καταγάγει μια σειρά από ρεκόρ. Ρεκορ εξαγωγών, ρεκόρ επενδύσεων, ρεκόρ ανάπτυξης, ρεκόρ εσόδων από τον τουρισμό. Ναι, η οικονομία μας πάει καλύτερα, ανεβαίνει και ο δείκτης κατανάλωσης και οι αποταμιεύσεις των πολιτών στις τράπεζες. Παρά την κλάψα, στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, στην Αθήνα είχαμε δεκαπενταύγουστο. Παρά τη μίρλα, το καθημερινό μποτιλιάρισμα είναι αφόρητο.

4.   Αναπτύσσει διάφορες βελτιώσεις σε επιμέρους τομείς. Το click to buy ήταν μια έξυπνη κίνηση όπως και το καλάθι του νοικοκυριού. Μήπως θυμάσαι πως ήταν η πολιτική προστασία ως υπηρεσία και πως έγινε σήμερα; Ξέρω ότι δεν σου φαίνεται πολύ σημαντικό αλλά το περασμένο καλοκαίρι, αντιμετωπίσαμε πολύ πιο αποτελεσματικά τις πυρκαγιές από ότι συνήθως. Η υπηρεσία ελέγχων από το υπουργείο Ανάπτυξης είχε 4 άτομα και πρακτικά δεν μπορούσε να κάνει ελέγχους και σήμερα διαθέτει 90. Τι να πρωτοθυμηθώ. Τα για πρώτη φορά έσοδα των ερασιτεχνικών σωματείων στον αθλητισμό; Τον υποδειγματικό εμβολιασμό του πληθυσμού; Το επίδομα γέννησης παιδιού και την άδεια πατρότητας; Το δωρεάν προληπτικό πρόγραμμα για τον καρκίνο του μαστού σε εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες; Τις λάμπες led που μπαίνουν σιγά σιγά σε κάθε γειτονιά;

5.   Μπορεί και καταφέρνει να κάνει εμβληματικά έργα όπως το Ελληνικό. Μπορεί και καταφέρνει τα τρία ναυπηγεία που ήταν νεκροταφεία, να δουλεύουν και τα τρία. Να επεκτείνει το μετρό, τον σιδηρόδρομο και να βελτιώνει το οδικό της δίκτυο. Που ανεβάζει ολοταχώς την παραγωγή ενέργειας από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

6.   Μπορεί να πέρασε στα ψιλά ότι 30 Αμερικανικά Πανεπιστήμια ήρθαν στην Ελλάδα. Μετά από 10 χρόνια θα καταλάβουμε πόσο σπουδαίο ήταν αυτό για τη χώρα μας και τα παιδιά μας.

7.   Προστατεύει πολύ καλύτερα τα σύνορα της. Και με τον φράκτη στον Έβρο, και με τη δουλειά του Λιμενικού και με την Αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη και όταν μια Αμερικανική Εταιρεία, η Exxon, αναλαμβάνει τις έρευνες στο Αιγαίο καταλαβαίνεις εύκολα, πως παρενόχληση από τον Τούρκο δεν θα έχουμε.

8.   Μειώνει φόρους, καταργεί εισφορές, αυξάνει μισθούς και συντάξεις, μοίρασε ένα σκασμό λεφτά στην πανδημία που δεν είναι δανεικά αλλά τα δικά μας και στις φυσικές καταστροφές πληρώνει αμέσως.

Σε όλα τα ανωτέρω λοιπόν, ας πούμε ότι είσαι ο Σύριζα. Κυβέρνησες το 2015-2019 και παραλίγο να μας καταστρέψεις ολοσχερώς. Οπότε την ευκολία της υπερβατικής αντιπολίτευσης που όλα τα βλέπει ως χαζοχαρούμενο συννεφάκι, δεν την έχεις πια. Η σύγκριση με τη δική σου διακυβέρνηση, είναι συντριπτική.

Είσαι 7 συνεχόμενα χρόνια πίσω στις δημοσκοπήσεις και ο μόνος σου σύμμαχος που σε υποστηρίζει αναφανδόν είναι ο Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν.  

Τι μπορείς να πεις;

Για τον Λιγνάδη και τις υποκλοπές. Αυτά σου έμειναν, αυτά αναδεικνύεις. Όπως μου έλεγε προχθές ένας γνωστός μου ζαίος ότι η κυβέρνηση άφησε λέει τον Λιγνάδη ελεύθερο. Άντε να του εξηγήσεις του μπαγλαμά ότι ο νόμος προβλέπει πως μεταξύ πρωτόδικης απόφασης και εφετείου, αν θέλει ο εισαγγελέας μπορεί να τον αφήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι απελευθερώθηκε. Στο κάτω κάτω της γραφής, ο χώρος του τον απέβαλλε και για αυτό δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων. Τι να του πω, προτίμησα να αλλάξω συζήτηση για τον Ολυμπιακό.

Μετά πήγαν να κάνουν Τον Ηλία Μίχο σημαία, μέχρι που προέκυψε και στέλεχος του Σύριζα στο κόλπο και μας τελείωσε και αυτό.

Οπότε τι απομένει;

Οι υποκλοπές φυσικά!

Καταρχάς προγράμματα όπως το predator δεν προέκυψαν τώρα. Υπάρχουν και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε. Προφανώς και γίνονται παρακολουθήσεις για πολλούς λόγους είτε εθνικούς, είτε για παζάρια, είτε για επιχειρηματικούς. Πάντα γίνονταν.

Αρνούμαι να πιστέψω αυτούς που επιχείρησαν την κατάλυση του πολιτεύματος με το φιάσκο της Novartis – γιατί είναι οι ίδιοι άνθρωποι – και τον νόμο με τα κανάλια που αν δεν σήκωνε το ανάστημα του το Συμβούλιο της Επικρατείας τώρα θα είχαμε το κανάλι του Καλογρίτσα και άλλα τρία που δεν θα τολμούσαν να πουν ούτε μια λέξη.

Αρνούμαι να πιστέψω αυτούς πήγαν να διαλύσουν κάθε ίχνος δικαίου με τον Μίμη και την Τουλουπάκη, που πούλησαν τη Μακεδονία μας και κυρίως που πήγαν να καταστρέψουν την Ελλάδα μας: Με το τρίτο μνημόνιο, με το διχαστικό δημοψήφισμα, με το κλείσιμο των τραπεζών, με τη φορολογία ακόμα και του αέρα που αναπνέαμε και τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής από μια με τους λαθρομετανάστες που λιάζονταν και εξαφανίζονταν και από την άλλη με το αληταριό που συνόδευαν τα περιπολικά στα σπίτια τους, μην πάθουν και τίποτα τα παιδιά.

Λες και έχει ανάγκη ο Μητσοτάκης να παρακολουθεί τη Μαρίνα, τη Τζένη και την Ευγενία. Ή να παρακολουθεί τον απολύτως επιτυχημένο υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Ανάπτυξης με τους οποίους μιλάει ούτως ή άλλως τρεις φορές ημερησίως.

Μέχρι τις εκλογές έτσι θα το πάνε. Δεν έχουν να πουν τίποτα, η χώρα μας πάει ολοένα προς το καλύτερο και θα προσπαθήσουν να εφεύρουν σκάνδαλα και να πετάνε λάσπη και ότι κάτσει.

Άλλωστε είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά:

Να συκοφαντούν, να σπιλώνουν, να λερώνουν και να καταστρέφουν.

Αχρείοι.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια