Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ = ΞΕΡΟΣ ΑΣΟΣ !

 

Για να μην έχεις άγχος, θα σου γράψω τι θα γίνει για να ξέρεις, να κάνεις τα κουμάντα σου.

Σε ότι αφορά τον πόλεμο, υπάρχει μια ανεπίσημη συμφωνία.

Ο Δυτικός Κόσμος – Αμερική και Ευρώπη εν προκειμένω, θα διαμαρτύρεται, θα κατακρίνει, θα εξαγγέλει ψηφίσματα, κυρώσεις, θα κάνει συνόδους και συνεδριάσεις, αλλά όσο έχει ελέφαντες στην Ανταρκτική άλλο τόσο θα εμπλακεί στρατιωτικά.

Από την άλλη ο Πούτιν θα το πάει με τα συμβατικά μέσα και δεν θα χρησιμοποιήσει χημικά και πυρηνικά.

Οι δύστυχοι Ουκρανοί όσα καλάζνικοβ και όσες ρουκέτες και αν πάρουν, χωρίς τρόφιμα, ρεύμα και νερό θα λυγίσουν και θα παραδοθούν.

Ο ανατολικός τρόπος πολέμου δεν καταλαβαίνει ούτε από ανθρωπισμό, ούτε από ελάχιστες απώλειες, ούτε από στρατηγικά χτυπήματα. Τον Πούτιν δεν τον νοιάζει αν χαθούν 10-20-50 χιλιάδες στρατιώτες. Έχει κορμιά να ρίξει στη μάχη. Και θα τα ρίξει. Αφού ξεστοκάρει όλα του τα παλιά όπλα, θα χρησιμοποιήσει τους καινούριους βαλλιστικούς πυραύλους που βρίσκουν μια πολυκατοικία και ισοπεδώνουν μια περιοχή ολόκληρη. Πιέζεται αφενός χρονικά, αφετέρου λόγω κόστους, οπότε θα αναγκαστεί να καταφύγει σε ισοπεδωτικά χτυπήματα.

Όταν παραδοθούν εξουθενωμένοι οι Ουκρανοί, θα τους αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας για να κάνει τον καλό και θα πάρει το φιλέτο που είναι το παραθαλάσσιο.

Οι φοβικοί ευρωπαίοι θα στέλνουν όπλα για άμυνα πόλης, τρόφιμα, θα περιθάλψουν μετανάστες, θα αγοράσουν αμερικάνικο φυσικό αέριο, ο καιρός βελτιώνεται οπότε και οι ανάγκες για ενέργεια θα λιγοστεύουν και απλώς θα περιμένουν να τελειώσει ο πόλεμος.

Εν τέλει θα ενισχυθούν όλες οι χώρες οικονομικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να μην καταστραφούν οι εθνικές οικονομίες, θα βγει το καλοκαίρι και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα κάνουμε με τον κορωνοϊό.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τη χώρα μας;

Μια δύσκολη σταθερότητα. Αρκετοί θα ζοριστούν, θα μοιράσει η κυβέρνηση, δεν θα ρεφάρουμε τις ζημιές αλλά κουτσά στραβά θα τη βγάλουμε. Θα ανέβει η ψυχολογία μας με τη βελτίωση του καιρού, την αλλαγή της ώρας και τον τουρισμό το καλοκαίρι. Θα πέσει η ανεργία λόγω τουρισμού και επενδύσεων και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουμε και τέταρτη δόση για τον κορωνοϊό και θα περιμένουμε να τελειώσει και αυτός ο χρόνος…

Θέλω όμως να αναφέρω εμφατικά γιατί δεν βλέπω να το κάνει κανείς άλλος, κάτι που όλοι αισθάνονται αλλά δεν το πολυφωνάζουν:

Μα καλά, αυτή είναι η περίφημη Ρωσική πολεμική μηχανή; Πλάκα κάνουμε; Τι άχρηστοι είναι αυτοί ρε; Το ξανθόν γένος που θα έκανε πράματα και θάματα, τι ξεχαρβάλο είναι αυτοί ρε;

Δηλαδή αν τολμούσαν να επιτεθούν στην Ελλαδίτσα μας, τώρα θα πίναμε βότκα στην κόκκινη πλατεία!

Είναι τόσο ανίκανοι που δεν μπορούν να νικήσουν με πεδιάδα που έχει όλο και όλο ένα πολεμικό πλοίο ! Που τον βομβαρδίζουν ανενόχλητοι και τους έχουν πετάξει ένα σκασμό πυραύλους !

Οι οπαδοί του Λιακόπουλου και του Βελόπουλου πως αισθάνονται που τόσα χρόνια ζούσαν με το παραμύθι του ξανθού γένους που θα εξαφανίσει τον Τούρκο; Αυτοί που είχαν κομβόι χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα και άρματα; Αυτοί που έχουν χάσει τους μισούς ανώτατους αξιωματικούς τους από ελεύθερους σκοπευτές; Ακόμα και ο Ξέρξης στην αρχαιότητα, αν τους έβλεπε θα έλεγε «ευτυχώς υπάρχουν και χειρότεροι από εμένα». Αλήθεια, σε αυτούς πίστεψαν οι εγχώριοι αριστεροί πως θα τους σώσουν και οι αδελφοί λίγο πριν μπουν και αυτοί στο μνημόνιο; Τι να σώσουν, αυτοί παίζουν μπάσκετ μόνοι τους και χάνουν!

Μεγαλύτερο ξεβράκωμα και ρεζιλίκι στρατιωτικής μηχανής δεν έχει ξαναγίνει στην παγκόσμια ιστορία! Αυτοί θα κάνουν τρίτο παγκόσμιο; Με τι; Αυτοί δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους ! Έχουν ήδη χάσει τους μισούς στρατηγούς τους και απέναντι τους έχουν πολίτες με καλαζνικοβ.

Αν ο Πούτιν δεν είχε το πλεονέκτημα των πυρηνικών όπλων, ούτε φτερό στον άνεμο δεν είναι !

Παλεύουν ένα ολόκληρο μήνα, έχουν ρίξει στο πεδίο της μάχης στρατιές ολόκληρες και δεν έχουν πάρει ούτε μια πόλη για δείγμα ! Άσε την αντίστοιχη Αθήνα. Άσε την αντίστοιχη Θεσσαλονίκη ή Πάτρα. Την Καλαμάτα ρε ! Το Καρπενήσι ! Ούτε καν !

Αυτό είναι το αντίπαλον δέος, που θα ήταν το ανάχωμα στη Δύση; Αυτοί που δεν μπορούν να νικήσουν σε μια πεδιάδα που δεν διαθέτει ούτε 10 σοβαρά πολεμικά αεροπλάνα; Αρχίζω να αμφιβάλλω αν τα πυρηνικά του δουλεύουν και αν πατήσει ο Βλαδίμηρος το κουμπί, τα μισά δεν θα σηκωθούν καν και τα άλλα μισά θα γυρίσουν μέσα στην ίδια του τη χώρα.

Παιδιά συγγνώμη αλλά αν αυτά ετοίμασε στα πολλά χρόνια δικτατορίας του ο Πούτιν, τότε η Ελλάδα μας είναι πρότυπο οργάνωσης, πειθαρχίας και σχεδιασμού !

Αν σου φαίνομαι υπερβολικός, σκέψου τι κάνει η Κίνα. Τους πήρε χαμπάρι και σφυρίζει κλέφτικα. Όχι μόνο δεν καταδέχεται να τους υποστηρίξει αλλά τηρεί στάση αναμονής για να πάρει δουλίτσες μόλις τελειώσει η ρωσική οικτρή αποτυχία.

Ένα στοιχειωδώς σοβαρό και οργανωμένο κράτος όχι μόνο θα νικούσε τους Ρώσους αλλά θα τους είχε στείλει να μαζέψουν τσάι του βουνού στον Καύκασο.

Η Ρωσία θα νικήσει λόγω όγκου αλλά η ξεφτίλα θα μείνει ρετσινιά στον αιώνα τον άπαντα! Δύναμη μόνο στα χαρτιά και στην προπαγάνδα. Αυτοί και στην Κύπρο να κάνουν εκστρατεία, οι μισοί θα πνιγούν στη θάλασσα!

Στην ιστορία πάντα υπάρχει ένα αόρατο χέρι που εξασφαλίζει την ισορροπία. Ο χίτλερ για παράδειγμα ικανότατος ήταν. Όταν όμως πίστεψε πως είναι ο πανίσχυρός μεγιστάνας των Νίντζα, τον εξολόθρευσαν. Έτσι είναι και ο Πούτιν. Πίστεψε ότι θα γίνει ο παμμέγιστος μονάρχης και στο τέλος θα φάει τέτοιο έμπλαστρο που δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι για πολλά χρόνια.

Τούδε εφεξής, ποιος αλήθεια θα λαμβάνει στα σοβαρά υπόψη του τη Ρωσία;;;



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια