Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΙ

 

Υποκριτές. Αυτοί που διαμαρτύρονται για τη «χούντα Μητσοτάκη» όταν οι ίδιοι ως κυβέρνηση απαγόρευσαν τα συλλαλητήρια και τις διαδηλώσεις όταν επισκεύθηκε την Ελλάδα ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα.

Αχρείοι. Αυτοί που ξεσηκώθηκαν για το Πολυτεχνείο και δεν έβγαλαν λέξη για μεγαλύτερες γιορτές, είτε Εθνικές ( 28η Οκτωβρίου και 25η Μαρτίου ) είτε θρησκευτικές όπως η Ανάσταση.

Υποκριτές. Αυτοί που φώναζαν για το συνωστισμό στα ΜΜΕ, είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν διαδηλώσεις. Με συνωστισμό.

Αχρείοι. Αυτοί που βάζουν την ιδεολογία τους πάνω από τη Δημόσια Υγεία και πάνω από το Συμφέρον της Πατρίδας.

Υποκριτές. Αυτοί που φώναζαν ότι δεν ελήφθησαν νωρίτερα πιο αυστηρά μέτρα, είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν τη μαγκιά τους.

Αχρείοι. Αυτοί που θέλουν να κάνουν πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία είναι αυτοί που ουσιαστικά κατήργησαν με τη στάση τους τον αντιαμερικανισμό στην Ελλάδα και λάτρεψαν τους Αμερικανούς με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις τους.

Υποκριτές. Αυτοί που μας φόρτωσαν το αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, με διάφορες πίπες τύπου chicken game, δημιουργική ασάφεια, έφεραν τα capital controls, έκλεισαν τις τράπεζες και πήγαμε στο πιο γελοίο δημοψήφισμα όλων των εποχών. Είναι αυτοί που ξαφνικά τα ξέχασαν αυτά και πουλάνε επανάσταση.

Αχρείοι. Αυτοί που θέλουν να δοκιμάσουν την ανοχή της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας κάνοντας επίδειξη παρακράτους.

Υποκριτές. Αυτοί που υποτίθεται ότι είναι υπέρ του λαού, των εργατικών λαϊκών στρωμάτων και αδιαφορούν ότι με πορείες και με γεωμετρική αύξηση των κρουσμάτων, η εργασία των ανθρώπων είναι αυτή που θα πεθάνει.

Αχρείοι. Αυτοί που παραβιάζουν το Σύνταγμα της Ελλάδας περι ισονομίας των πολιτών. Ο νόμος μπορεί να ισχύει για τους άλλους αλλά για τους κακομαθημένους αριστερούς, ποτέ.

Υποκριτές. Αυτοί που δεν θα αναλάβουν σε καμία περίπτωση την Ευθύνη και το κόστος για την παράταση του απαγορευτικού και τις επιπτώσεις στην Εργασία των ανθρώπων.

Αχρείοι. Αυτοί που επικαλούνται το Σύνταγμα όταν θέλουν να το καταργήσουν.

Υποκριτές. Αυτοί που χρησιμοποιούν μια μέρα μνήμης για να προσφέρουν πολιτική κάλυψη στα μπάχαλα και το «αντάρτικο πόλης»

Αχρείοι. Αυτοί που θέλουν να κάνουν πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία κάνοντας ότι δεν βλέπουν ότι οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή  είναι πάρα πολύ σημαντικός σύμμαχός μας εναντίον του σουλτάνου.

Υποκριτές και αχρείοι είναι αυτοί που αδιαφορούν για τους νεκρούς, την πανδημία, τις επιπτώσεις της και απλώς γουστάρουν να βάλουν κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Ελλήνων Πολιτών.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια