Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

BEST FRIEND’S FEAR


Παρακολούθησα στο δίκτυο τη φάρσα που έκανε η πανέξυπνη η κόρη στη μαμά, Βίκυ Σταυροπούλου. Είναι η νέα εκπομπή του συμπαθέστατου από το Nomads, Σάββα Πούμπουρα. Αν ψάξεις θα τη βρεις, αλλά για να μη σε κουράζω είναι η Βίκυ, η γουρούνα η κόρη που σκέφτηκε να υποβάλλει την ίδια της τη μάνα σε ένα βάναυσο και απάνθρωπο σοκ στην τηλεόραση, ένα ζευγάρι σε ένα σπίτι και ξαφνικά δέχονται επίθεση από εγκληματία εισβολέα.

Αν όλο το σκηνικό είναι σκηνοθετημένο και η Βίκυ Σταυροπούλου υποδύθηκε την τρομοκρατημένη, χαλάλι σας. Το λέω γιατί όταν είπε στην αρχή η Σταυροπούλου να καλέσουν την αστυνομία και κρατούσε στο χέρι της το κινητό, δεν πείσθηκα πως αποφάσισε να το αφήσει  αλλά ας πούμε ότι η φάρσα ήταν αληθινή.

Έχω να κάνω μερικές ερωτήσεις :

1.    Αν την ώρα της φάρσας κάποιος πάθει μια ανακοπή καρδιάς, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;
2.    Αν την ώρα της φάρσας κάποιος χρησιμοποιήσει όπλο ή οποιοδήποτε αντικείμενο βρει μπροστά του ως όπλο και σκοτωθεί είτε ο ίδιος είτε ο φαρσέρ, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;
3.    Την παροιμία «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» δεν την έχουν ξανακούσει;
4.    Παρόμοιες εκπομπές που έχουν γίνει σε άλλες χώρες και κόπηκαν για τους ανωτέρω λόγους, δεν έγιναν μάθημα;

Θυμάμαι ένα παλιό βιντεάκι στη Ρωσία, που ήταν ένας φαρσέρ σε ένα ταχυδρομικό κάδο κρυμμένος και όποιος έβαζε μέσα έναν φάκελο, ένα γράμμα, του το πέταγε πίσω. Μέχρι που πέρασε και ένας τυπάς που μετά τη δεύτερη φορά έβγαλε όπλο και γέμισε τον κάδο με κουμπότρυπες. Μας τελείωσε ο φαρσέρ μας τελείωσαν και οι φάρσες.

Με τέτοιου είδους εκπομπές είμαι απολύτως αντίθετος, είναι απολύτως μη ελεγχόμενη η εξέλιξη και μπορεί να προκαλέσει δυστύχημα.

Δεν τα βάζω με τον Πούμπουρα, κάτι πρέπει να κάνει το παιδί για να ζήσει αλλά ας βρεθεί κάτι πιο ευφάνταστο και πιο έξυπνο.

Το Best Friends Fear ούτε με διασκέδασε, ούτε με έκανε να γελάσω αλλά με έκανε να θυμώσω.

Σκεφτόμουν πως ευτυχώς που δεν έγινε στο δικό μου σπίτι αυτού του είδους η χοντράδα. 

Πραγματικά ευτυχώς…  




0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια