Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

ΦΑΙΗ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΔιάβασα την κατάπτυστη ανοιχτή επιστολή της πρώην – πια - προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Φαίης Νικητοπούλου και έφριξα από τον φασισμό, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία που αποπνέει. 

Πολύ καλά έκανε η ΝΔ και τη διέγραψε και για να λέμε την αλήθεια φτηνά τη γλίτωσε με μια απλή διαγραφή. 

Έκανε το τραγικό λάθος να αντιταχθεί στην επικρατούσα αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα και αποφάσισα να κάνω κάτι που δεν τόλμησε κανείς μέχρι σήμερα. Θα της απαντήσω δημόσια. Για να μη μπερδευτείς, η απάντηση μου είναι μέσα στο κείμενο  και ο γράφων αναφέρεται ως S, δηλαδή Suspect.

Φαίη Νικητοπούλου  :

Με το παρόν δηλώνουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια μεταφοράς μεταναστών στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, πτέρυγα Μπόμπολα. Συμπαριστάμεθα στα προβλήματα των συμπατριωτών μας του ανατολικού Αιγαίου, οι οποίοι πλέον ζουν μία ζωή κόλαση με τις ορδές ασύντακτων μεταναστών που τους έχουν κατακλύσει. Δεν συμφωνούμε όμως με τη μεταφορά του προβλήματος σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, αποδεχόμενοι τη μοίρα μας με την πολιτική ηγεσία να δηλώνει έμμεσα ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

S: Άμα πραγματικά συμπαρίστασαι, τότε πρέπει να τους δεχθείς. Συμπαράσταση στα λόγια είναι μηδέν!

Ως προς τα ζητήματα της πόλης μας:

α) Το νοσοκομείο σύμφωνα με το πολεοδομικό σχέδιο, έχει συγκεκριμένη χρήση γης και δεν είναι ούτε κατασκήνωση, ούτε ίδρυμα, ούτε στρατώνας. Αν μπορεί το ίδιο το κράτος να καταπατά την πολεοδομία, το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι πολίτες και θα υπάρξει χάος.

S: Φυσικά και το κράτος μπορεί να καταπατά την πολεοδομία και φυσικά το ίδιο κάνουν και οι πολίτες. Η μόνη διαφορά κυρία μου είναι πως το κράτος ξεμπερδεύει με έναν νόμο ή μια εγκύκλιο ενώ οι πολίτες με φακελάκια ή κατά την προεκλογική περίοδο με την πίεση στους πολιτικούς. Εξάλλου στην Πεντέλη που μένετε, μη μου πείτε πως σε ολόκληρο βουνό που φύτρωσαν βιλάρες έγινε με σχέδιο ε;  Όσο για τη χρήση γης του νοσοκομείου, είστε απολύτως στενόμυαλη. Δεκαπέντε κοντέϊνερ στον περιβάλλοντα χώρο τι θα πείραζαν δηλαδή;; Το πολύ πολύ να έκοβαν μερικές θέσεις πάρκινγκ αλλά για αυτό έχουμε μέσα μαζικής μεταφοράς!  

β) Η ύπαρξη ανάλογων ευάλωτων ομάδων στην πόλη μας θα προσελκύσει εγκληματίες που θα απειλούν τους ίδιους τους μετανάστες και εμάς στη συνέχεια. Άρα μία απόφαση μετεγκατάστασης μεταναστών στην πόλη, σημαίνει υποχρεωτικά τον τριπλασιασμό των δυνάμεων ασφαλείας που την επιτηρούν.

S: Που είναι το πρόβλημα; Θα προσλάβουμε ειδικούς φρουρούς και θα το λύσουμε το θέμα. Θα καταπολεμήσουμε την ανεργία, θα τοποθετήσουμε δικά μας παιδιά και με ένα τρύγο δύο ζμπαρόνια. Και θα ανακουφίσουμε τους ανθρώπους και οι πολίτες θα αισθάνονται ασφαλείς. Έτσι θα κάνουμε δουλίτσα κυρία Νικητοπούλου!

γ) η Λ. Πηγής μπροστά από το Νοσοκομείο Φλέμινγκ αποτελεί κεντρικό οδικό άξονα απ’ όπου περνάει και λεωφορείο. Θα χρειαστούν κονδύλια για συγκοινωνιακές παρεμβάσεις και αναμορφώσεις της οδού, αλλιώς θα θρηνήσουμε θύματα.

S: Αυτά είναι δικές σας φαντασιώσεις. Τίποτα δεν χρειάζεται. Όλοι μαζί θα μπαίνουμε στο ίδιο λεωφορείο και θα συνυπάρχουμε. Στο κάτω κάτω της γραφής, ανάπτυξη για όλους έχουμε και όποιος δεν θέλει, να πάρει αυτοκίνητο. Τι θα γίνουν οι μαντράδες, κλέφτες; Είμαστε πολυπολιτισμικοί και μας αρέσει.

δ) όλοι γνωρίζουν ότι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δηλώνουν ψεύτικες ηλικίες ώστε να τύχουν των ευνοϊκών ρυθμίσεων των ανηλίκων. Ακόμη όμως και ένας 15χρονος που έχει πολεμήσει, έχει ακόμη στην πραγματικότητα ψυχή ανηλίκου; Και συγκρίνεται με τα δικά μας 15χρονα;

S: Ευκαιρία είναι λοιπόν να θεραπεύσουμε τα τραύματα τους και η ειρηνική συμβίωση με τα δικά μας 15χρονα θα απαλύνει την ψυχή τους. Αν είναι μεγαλύτεροι, θα γίνουν και πάλι παιδιά. Τέλειο;;;;

ε) Η πόλη μας στην περίπτωση μετεγκατάστασης μεταναστών θα χρειαστεί την παράλληλη ύπαρξη μίας ομάδας του ΚΕΕΛΠΝΟ για την πρόληψη πανδημιών. Σίγουρα δεν θέλουμε η φυματίωση, η ευλογιά ή άλλες ασθένειες να εμφανιστούν στην πόλη μας.

S: Και μια και δύο και τρεις ομάδες με ΚΕΕΛΠΝΑ θα σου φέρω καμάριμ! Όσο για τις ασθένειες να πάτε να εμβολιαστείτε. Οι φαρμακευτικές εταιρείες, τι θα κάνουν, θα κλείσουν;

στ) Αν όντως οι μελλοντικοί τρόφιμοι μετανάστες είναι ανήλικοι, θα χρειαστεί να πάνε σχολείο. Σε ποιο σχολείο θα πάνε;

S: Σε όλα από λίγους. Ή πολλούς ανάλογα με το πόσους έχουμε

Θα μαθαίνουν ποια γλώσσα;

S: Φυσικά τη δική τους και όσο μένουν στη χώρα μας κάτι θα μάθουν και από τη δική μας. Εδώ συνεννοούνται στα ελληνικά οι Πακιστανοί, δεν θα το κάνουν τα παιδιά που θα πηγαίνουν στο σχολείο;;

Ποια σχολικά θα τους μεταφέρουν;

S: Τι ερώτηση ήταν αυτή; Τα δικά μας φυσικά! Για αυτό πληρώνετε φόρους κυρία μου!

Σε ποιες σχολικές αίθουσες και σε ποιο σχολικό ωράριο;

S: Σε αυτά που ήδη έχουμε. Τι θέλετε δηλαδή να ξοδέψουμε λεφτά να φτιάξουμε καινούρια ρατσιστικά και φασιστικά; Να κάνουμε γκέτο; Αυτό ζητάτε;

Όλοι όσοι είμαστε γονείς γνωρίζουμε ότι ένα σχολικό τμήμα μπορεί να απορροφήσει μόνο 3 έως 4 παιδία με μαθησιακές δυσκολίες. Αν ο αριθμός τους είναι παραπάνω ανά τάξη, τότε και τα υπόλοιπα παιδία είναι καταδικασμένα να μη μάθουν γράμματα. Τα δικά μας παιδιά.

S: Άμα θέλετε να μάθουν τα παιδιά σας γράμματα, να τους κάνετε ιδιαίτερα κυρία μου. Στο σχολείο θα πηγαίνουν για να παίζουν, να περνούν ευχάριστα την ώρα τους και να μη σας αναγκάζουν να βρίσκεστε στο σπίτι σας 24 ώρες τη μέρα. Να πάτε το πρωί για ένα καφέ, ένα γυμναστήριο, να δείτε Λιάγκα με την ησυχία σας.

ζ) οι ανήλικοι τρόφιμοι μετανάστες θα είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι. Είμαστε έτοιμοι να τους παράσχουμε ειδικά γεύματα, τύπου «χαλάλ» (που αφορά σε ειδική διαδικασία σφαγής των ζώων και αποχή από το χοιρινό);

S: Και αν δεν έχουμε από αυτό, θα τους δώσουμε φαλάφελ. Τόσα έχουμε στην Αθήνα άλλωστε.

Και τι θα γίνει με την ανάγκη τους να προσευχηθούν στον Αλλάχ;

S: Θα τους φτιάξουμε Τζαμιά! Τι πιο φυσιολογικό;

Και ποιος θα αναλάβει τη θρησκευτική τους κατήχηση;

S: Σιγά το πρόβλημα! Θα παρακαλέσουμε τον Ρετσέπ να μας στείλει καμιά κατοσταριά μουφτήδες. Τόσο δύσκολο ήταν να το σκεφτείτε από μόνη σας;

Και πως θα αντιμετωπίσουμε τα σεξουαλικά πειράγματα των νεαρών μουσουλμάνων έναντι των Ελληνίδων μαθητριών μας που για τα πρότυπα τους τις θεωρούν χαλαρών ηθών λόγω διαφορετικού ντυσίματος;

S: Καλά κάνουν και τις θεωρούν γιατί αυτή είναι η αλήθεια! Δεν σας αρέσει η αλήθεια;

Θα πρέπει και εμείς για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας να τους φορέσουμε μαντίλες;

S: Δεν θα σας υποδείξουμε κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι οπωσδήποτε μια κακή ιδέα!

Δεν θα δεχθούν την αλλοίωση του πατρογονικού μας πολιτισμού».
Με αυτές τις σκέψεις καταδεικνύουμε ότι δεν υπάρχει κανένας σοβαρός σχεδιασμός και απλά κάποιοι θέλουν να μεταθέσουν το πρόβλημα στις δικές μας γειτονιές.

S: Αν φωνάζετε εσείς στην Πεντέλη, τι να πουν στα Κάτω Πατήσια; Μήπως είστε λίγο αχάριστη;

Σε αυτό διαφωνούμε. Θα στηρίξουμε κι εμείς τις όποιες κινητοποιήσεις της Δημοτικής Αρχής. Και όποιος επιβουλεύεται την οικιακή μας ειρήνη, θα μας βρει απέναντι.

S: Το θα μας βρει απέναντι είναι αριστερή ατάκα. Καλά κάναμε και σας διαγράψαμε. Είστε εχθρός της Επανάστασης.

Με σεβασμό και έντονο προβληματισμό.

S: Για εμάς δεν υπάρχει κανένας έντονος προβληματισμός. Σας βάλαμε την ταμπέλα της φασίστριας, σας κολλήσαμε τη στάμπα της ρατσίστριας, σας διαγράψαμε και η ζωή συνεχίζεται.


Αχ κυρία Φαίη Νικητοπούλου μου…..

Απλά είναι τα πράγματα.

Αλήθεια, τι δεν καταλαβαίνετε….;0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια