Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


Ξεκινώ με τα βασικά:

Όποιος κάτσει στον καναπέ του, ας το βουλώσει για πάντα. Την ιστορία τη γράφουν ΠΑΝΤΑ οι παρόντες.

Χαλαρή ψήφος για τα μικρά κόμματα, δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι η μάχη των δύο κόσμων. Προτιμώ να πάρει πχ η ΝΔ 45 % και ο Συριζα 55 % παρά κάθε ανθυποκομματίδιο και κάθε τυχάρπαστος να πάρει ψήφους χωρίς λόγο. Τα κάναμε τα πειράματα μας ως κοινωνία, βάλαμε 8 κόμματα στη βουλή, την είδαμε την προκοπή και καιρός είναι να σοβαρευτούμε.

Έχεις στη διάθεση σου για τις ευρωεκλογές 4 σταυρούς. Αν δεν είσαι συγγενής ή κολλητός με κάποιον από τους υποψηφίους, δεν χρειάζεται να βάλεις έναν ξερό σταυρό.

Ποιους δεν θέλω :

Τους επαγγελματίες πολιτικούς

Αυτούς που έχουν πάει ήδη στο Ευρωκοινοβούλιο. Καιρός για ανανέωση.

Τους πολιτικάντηδες και αυτούς που η υποψηφιότητα τους δεν μου λέει τίποτα.

Ο πρώτος σταυρός θα πάει στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Όχι μόνο γιατί είναι αυτός που είναι, αλλά και γιατί δέχθηκε χυδαία επίθεση από τον Πολάκη και τον Τσίπρα. Πρέπει λοιπόν η απάντηση να είναι αποστομωτική.

Ο δεύτερος σταυρός θα πάει στον Δημήτρη Καιρίδη. Ο καλός καθηγητής επειδή ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση από το action24, μπήκε στο στόχαστρο από το παρακράτος και έπεσε θύμα κοπτοραπτικής μονταζιέρας.

Για τους άλλους δύο σταυρούς προσανατολίζομαι στους  :

Ο Γιώργος Ξηραδάκης έχει πολύ βαρύ βιογραφικό και η πυρηνική δύναμη  που λέγεται ελληνική ναυτιλία είναι επιτακτική ανάγκη να εκπροσωπηθεί. Πληροφορίες εδώ https://nd.gr/xiradakis-giorgos

Βλέπω με πολύ καλό μάτι μια νέα κοπέλα, την Ελισάβετ Κυρίτση καθώς την ώρα που οι Έλληνες βλέπουν το Survivor και το Power of Love, η ίδια μεγαλουργεί στο εξωτερικό με την τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική. Κινέζικα για εμάς, το μέλλον για τον πολιτισμένο κόσμο. Κομματικό στέλεχος δεν νομίζω να είναι, αλλά είναι αρίστη. Πληροφορίες εδώ : https://nd.gr/kyritsi-elisavet

Ξεχώρισα επίσης και άλλες τρεις υποψηφιότητες.

Μια είναι του Γιώργου Σταύρου Κρεμλή. Δεν σου κρύβω ότι διαβάζοντας το βιογραφικό του ένοιωσα όπως μια θεία μου από το χωριό που έκανε για πρώτη φορά βιντεοκλήση από smartphone. Δες μόνος σου εδώ : https://nd.gr/kremlis-giorgos-stayros

Συμπαθεστάτη η Βίκυ Φλέσσα που ανέκαθεν οι συνεντεύξεις της είχαν κάτι διαφορετικό και ο Άκης Τσελέντης που είναι ένας πολύ σοβαρός επιστήμων.

Σε αυτούς έχω καταλήξει.

Εύχομαι πραγματικά πέραν μιας ευρύτατης νίκης για τη ΝΔ αλλά και να ψηφίσουμε σκεπτόμενοι ότι στέλνουμε εκπροσώπους της Ελλάδας στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Elder Suspect spoken. Over and out.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια