Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

POWER OF LOVE


Παρακολούθησα το sequel για 15 λεπτά. Τόσο κατάφερα. Και τόσο θα είναι για όλη τη σεζόν.
Το Power of Love 2, με απογοήτευσε.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το πόσο άσχημοι και κενοί είναι οι παίκτες και οι παίκτριες. Νέα παιδιά συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι για τόσους μήνες με σκοπό τι; Να μπουν στην τηλεόραση;; Δεν είδαν ότι οι παίκτες της πρώτης χρονιάς  δεν κατάφεραν τίποτα;

Αν εξαιρέσω τον Δώρο που είχε αφενός ένα χάρισμα και συνεχίζει την καριέρα του, ο Σωκράτης πάει για Δημοτικός σύμβουλος, η Κυριακή όπως μπήκε στο my style rocks βγήκε και άντε να σου βάλω και τον Ζάρλα που παρουσίασε το προηγούμενο καλοκαίρι ένα παιχνίδι για τον Τρύφωνα Σαμαρά που το έβλεπαν οι οπαδοί του Τρύφωνα Σαμαρά. Όσο για την αγαπημένη του, Στέλλα Μιζεράκη και τον φοβερό τους έρωτα, ξαναγύρισε τρέχοντας στην αγκαλιά του εφοπλιστή. Σιγά μην καθόταν στον αγώνα της βιοπάλης που είχε ο συμπαθής Πάνος. Τουλάχιστον ο Δώρος με την Αθηνά και ο Σωκράτης με την Κυριακή το κράτησαν. Οι άλλοι, ένα εύκολα προβλέψιμο σκορποχώρι.

Αρνούμαι να δεχτώ ότι η νεολαία της ελληνικής κοινωνίας είναι άδεια φλωραγοράκια γεμάτα τατουάζ και ανταύγειες που δεν ξέρουν να μιλήσουν και δεν έχουν τίποτα να πουν.

Αρνούμαι να δεχτώ ότι τα κορίτσια μας είναι πολλαπλώς εγχειρισμένα και παστωμένα σαν ξεπεσμένες μπαργούμεν σε ξενυχτάδικο μιας επαρχιακής οδού, τόσο κακάσχημα ντυμένα. 

Δεν ξέρω πως έγινε η επιλογή,  αλλά στο Power of Love 2, είναι μαζεμένοι πολλοί και πολύ άσχημοι τύποι και άσχημες τύπισσες. Δεν με νοιάζει τόσο το αντικείμενο, αν ο έρωτας γίνεται προϊόν προς κατανάλωση γιατί όταν έχεις έγκλειστους 12-14 ανθρώπους αναπτύσσουν συναισθήματα ή προσποιούνται ότι αναπτύσσουν για να μην αποβληθούν. Είναι τόσο φτωχό το φετινό power of love, που ούτε έστω το περιτύλιγμα δεν φρόντισαν και διαθέτει άσχημους ανθρώπους.

Αρνούμαι να δεχτώ ότι υπάρχουν άνθρωποι με μόρφωση και ενδιαφέροντα που δήλωσαν συμμετοχή σε αυτό το αντιαισθητικό πράγμα. Εκτός και αν η φιλοδοξία τους είναι να πιάσουν πάνω από εκατό χιλιάδες ακόλουθους στο ινσταγκραμ και να διαφημίζουν σαμπουάν και σαγιονάρες.

Κενοί άνθρωποι που κάθονται όλη τη μέρα σε ένα καναπέ και λένε παρλαπίπες χωρίς ουσία και χωρίς νόημα. Άεργοι, άχρηστοι, τηλεοπτικά μηδενικά.  

70.000 συμμετοχές έφτασαν για το Survivor. Είναι δυνατόν; Δηλαδή θα πας στον εργοδότη σου και θα πεις «Συγγνώμη μήπως μπορείτε να με περιμένετε για 2 ως 5 μήνες να ξαναγυρίσω;» Όλοι άεργοι είναι; Πάνε και μετά κλαίγονται πως πεινάνε και τους λείπουν οι δικοί τους! Ποιος τους πιστεύει;; Τι περιμένουν; Να κάνουν όλοι καριέρα στην τηλεόραση; Μα δεν χωράτε ! Δεν έχουμε 200 κανάλια! 5 είναι όλα και όλα και στα περιφερειακά πληρώνεις για να προβληθείς.

Όσο και αν αρνούμαι, υπάρχει η πραγματικότητα. Για αυτό και μετά από αυτά τα 15 λεπτά, τελείωσε.

Καταλαβαίνω πως χρειάζονται φτηνές τηλεοπτικές παραγωγές αλλά επειδή αυτό το πράγμα καταντά υπερβολική χορήγηση αποβλάκωσης, δεν το ξαναβλέπω.

Υγ. Μαθαίνω πως το Survivor θα είναι Ελλάδα – Τουρκία. Καθίστε αφελώς να προσβλέπετε σε εθνική υπερηφάνεια. Μην ξεχνάτε όμως πως οι Έλληνες θα είναι χαμένοι από χέρι. Αφενός γιατί είναι Τούρκικη παραγωγή, αφετέρου γιατί οι γείτονες έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινό και οι ψηφοφόροι είναι απείρως περισσότεροι.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια