Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ



Οσονούπω μπαίνουμε, σχεδόν μπήκαμε, στο 2019. Εκλογικό έτος. Συζητώ με πολλούς ανθρώπους και από τη μια, ελπίζω. Τα κορόιδα λιγόστεψαν. Από την άλλη βλέπω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που ζει ακόμα στο μαγικό κόσμο της Νέας Φυτίνης.
Στο κρίσιμο ερώτημα «εσύ τι θα ψηφίσεις;» ακούω διάφορα που μετά από 4 χρόνια Συριζανέλ μου ακούγονται παλαβά.

Τι να ψηφίσω, μάλλον τίποτα. Γιατί να πάω να ψηφίσω, σάμπως θα αλλάξει κάτι; Δεν ξέρω, Χρυσή Αυγή λέω γιατί δεν τολμάμε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας. Εμένα ο Λεβέντης πάντως συμπαθητικός μου φαίνεται. Ίσως, δεν ξέρω,  τον Κυριάκο μάλλον, αλλά όχι ότι θα κάνει κάτι.

Το σύνθημα αυτών των εκλογών πρέπει να είναι :

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Πρέπει να φύγει ο Τσίπρας και να μην ξανάρθει.

ΠΟΤΕ !!!

Και ο φίλος του ο Καμμένος, φτάνει. Έγινε υπουργός άμυνας, έζησε το όνειρο του, έκανε τη ζωάρα, εντάξει.

Καταλαβαίνω και έχω γράψει σε παλιότερο κείμενο γιατί ήταν ιστορικά αναγκαίο να εκλεγεί ο Τσίπρας. Αφού ζήσαμε «τον παράδεισο», μπορούμε απενοχοποιημένοι πλέον, από τις φοβίες της αριστοτεχνικά στημένης προπαγάνδας της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς, να φτιάξουμε ένα σοβαρό, ευρωπαϊκό κράτος και να βελτιώσουμε τις ζωές μας. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Αν αποτύχει και ο επόμενος, τελειώσαμε.

Το κοινωνικό πείραμα που έγινε στην Ελλάδα, τα μνημονιακά χρόνια να ψηφίζουμε ότι να ναι με πρώτο κόμμα την αποχή, πρέπει να τελειώσει γιατί υπάρχει μια βόμβα που θα τινάξει στον αέρα το πολιτικό μας σύστημα. Με τον εκλογικό νόμο που πέρασε ο Τσίπρας, στις μεθεπόμενες εκλογές, της απλής αναλογικής – το όνειρο του Λεβέντη – θα πρέπει να συνεργαστούν 4 κόμματα. Μπορείς να φανταστείς τι έχει να γίνει;;
Καληνύχτα !

Αυτή τη στιγμή έχουμε στο κοινοβούλιο 8, ναι οκτώ κόμματα. Τι καταλάβαμε;;
Όλους τους βάλαμε.

Τους Ναζί, τον Λεβέντη που το είχε καημό, το Ποτάμι που κάτι πήγε να πει και τελικά στέρεψε, το κόμμα που όσα ονόματα και αν αλλάξει, ΠΑΣΟΚ θα το λέμε, τον Καμμένο και το συνονθύλευμα του και την αιώνια σταθερά, το ΚΚΕ.

Η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν πρέπει να είναι απλά η φυσιολογική διάδοχη κατάσταση αλλά μια συντριπτική σφαλιάρα στον Σύριζα και τις ιδέες του. Στο δικό μου κεφάλι θέλω να εκλέξει 180 βουλευτές, να κάνει και την αλλαγή στον εκλογικό νόμο,  τις απαιτούμενες συνταγματικές αλλαγές, να εκλέξει και Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να μην ξαναζήσουμε το 2014, να τελειώνουμε.

Ας πούμε ότι αυτό που σκέφτομαι είναι φιλόδοξο.
Ας εκλεγούν 165 βουλευτές. Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάτι γίνεται.

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μην πας να ψηφίσεις. Την ιστορία τη γράφουν πάντα οι παρόντες. Να σηκωθείς από τον καναπέ, να αποβάλλεις την κλάψα και να πας να ψηφίσεις τον Κυριάκο.

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάξεις την ψήφο σου στηρίζοντας κάποιο από τα υπόλοιπα 6 κόμματα που ήδη είναι στη βουλή. Την είδες την προκοπή.

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάξεις την ψήφο σου σε κόμματα σαν της Ζωής και του Λαφαζάνη που πιστεύουν σε ιδέες που δεν έχουν ίχνος εφαρμογής στον πραγματικό κόσμο.

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάξεις την ψήφο σου στηρίζοντας κομματίδια που με πρόσχημα τον πατριωτισμό, προσφέρουν υπηρεσίες στους απάτριδες προσπαθώντας να διασπάσουν τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάξεις την ψήφο σου ψηφίζοντας πάλι τον Αλέξη πιστεύοντας στα καινούρια παραμύθια που θα σου πει

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάξεις την ψήφο σου επιλέγοντας τους Ναζί γιατί είσαι οργισμένος και θυμωμένος. Μεγάλωσε πια. Σύνελθε. Τους ξέρεις ποιοι είναι. Ούγκανοι.

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάξεις την ψήφο σου με διάφορες δικαιολογίες αν ο Κυριάκος σου φαίνεται soft ή δεν έχει καλή σκηνική παρουσία και δεν κάνει καλό stand up στις ομιλίες του. Πάμε να φτιάξουμε τη Ελλάδα, να σώσουμε ότι σώζεται και μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να συζητήσουμε τις όποιες λεπτομέρειες. Πρωθυπουργό θα ψηφίσουμε και όχι σοουμαν.  

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάξεις την ψήφο σου πιστεύοντας άλλου τύπου παραμύθια όπως ότι «δεν είναι αυτή η κανονική Αριστερά». Μια χαρά αριστερά είναι γιατί αυτές είναι οι ιδέες της. Στην Παιδεία, στην Εξωτερική Πολιτική, στις επενδύσεις, στην τρομοκρατία, στην ασφάλεια, στους φόρους, στο οικονομικό μοντέλο, στις αποφυλακίσεις εγκληματιών, στους λαθρομετανάστες, στην Μακεδονία μας. Αυτή ακριβώς είναι η Αριστερά, αυτά πιστεύει, αυτά εφαρμόζει και αν υπογράφει τα πάντα για να παίρνει παράταση ζωής, φροντίζει ακόμα και τα σωστά από αυτά που υπογράφει να μην τα εφαρμόζει ποτέ.

Ξέρω ότι σου φαίνεται απόλυτο το μοτίβο που χρησιμοποιώ, το «Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάξεις την ψήφο σου» και ίσως να σε ξενίζει αλλά θέλω να σε ξυπνήσω.

Αν η νίκη της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι συντριπτική, μας περιμένουν ακόμα χειρότερα δεινά. Από το να διαλυθούμε τελείως μπαίνοντας σε μια ατέρμονη ακυβερνησία, μέχρι να γίνει η Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Τέρμα τα πειράματα !

Ψηφίζουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Νέα Δημοκρατία για να κάνουμε τη ζωή και τη δική μας και των παιδιών μας καλύτερη !

Σκέψου αυτά που σου γράφω και πήγαινε στην κάλπη με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Το 2019 χαλαρή ψήφος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια