Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

CRIMINAL MINDS
Ο κολομβιανός προσωπικός μου λαθρέμπορος συνήθιζε να λέει : Δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια καλή ιστορία. Ποσώ δε μάλλον, συμπληρώνω, όταν έχεις κορυφαία συστατικά. Όπως ένα όνομα μιας πολυεθνικής που στα μάτια της ποτισμένης με την αριστερή προπαγάνδα κοινωνίας, φαίνεται ως αιμοσταγής δολοφόνος. Όπως ονόματα πρωθυπουργών, προβεβλημένων προσώπων και στον χώρο της υγείας που αντιμετωπίζεται πάντα εχθρικά.

Πάγια θέση μου είναι πως τα γεγονότα πρέπει να τα εξετάζει κανείς λαμβάνοντας υπόψη του το κοινωνικό-πολιτικό-ιστορικό-πολιτισμικό πλαίσιο που συμβαίνουν καθώς κινδυνεύει να καταφύγει σε τερατολογίες. Να υποθέσει για παράδειγμα πως ο λαμπρός ελληνικός πολιτισμός ήταν άθλιος γιατί στηρίχθηκε σε κοινωνίας δούλων.

Το πολιτικό πλαίσιο των ημερών μας :

Το Μακεδονικό Ζήτημα κυριαρχεί καθημερινά στην ειδησεογραφία και 1.000.000 πολίτες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη κατέβηκαν στο δρόμο γιατί δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Συριζανελ και τους χειρισμούς της.

Η υπόθεση της επικείμενης πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία έκλεισε περίεργα στη Βουλή καθώς η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου απαγόρευσε να προσέλθει στην επιτροπή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος για εξηγήσεις. Επιπλέον ο περίφημος έμπορος όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος που είναι το πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης, έχει εξαφανιστεί. Παράξενο; Περίεργο;

Βλέπουμε πως στα Ίμια απαγορεύεται πια να πλησιάσουν και Έλληνες ψαράδες καθώς οι Τούρκοι έχουν μόνιμα πολεμικά πλοία που διώχνουν τα καϊκια μας, ενώ η δική μας παρουσία είναι ανύπαρκτη.

Ο Ραμά εξ Αλβανίας φωνάζει για τους Τσάμηδες, τα δικαιώματα και τις περιουσίες τους και δεν έχουμε το ανάστημα καν να του απαντήσουμε. Ιστορικά θυμίζω πως οι Τσάμηδες στον β παγκόσμιο πόλεμο – καθώς η Αλβανία ήταν σύμμαχος του Άξονα -  εγκληματούσαν συστηματικά κατά των Ελλήνων εντός του ελληνικού εδάφους ! Όταν τελείωσε ο πόλεμος έφυγαν από την Ελλάδα, φοβούμενοι αντίποινα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους δώσουμε πίσω τις περιουσίες τους αρκεί να επαναφέρουν στη ζωή όσους Έλληνες δολοφόνησαν.

Το κλίμα στην οικονομία επίσης δεν είναι θετικό καθώς ανάπτυξη δεν υπάρχει, νέες επιβαρύνσεις έρχονται, επενδύσεις δεν γίνονται, το τέλμα συνεχίζεται, οι πλειστηριασμοί κόλλησαν, τα ληξιπρόθεσμα διαρκώς αυξάνονται και τα καινούρια διόδια βαφτίζονται ως «τέλη διέλευσης» από αυτούς που θα τα καταργούσαν.

Κατά τα άλλα, τα τάγματα εφόδου του Σύριζα, οι Ρουβίκωνες πάνε και έρχονται ανενόχλητοι, ετοιμάσου για ….black Friday στα σχολεία και στο κυβερνητικό στρατόπεδο βλέπουν ότι σε όλες μα όλες οι δημοσκοπήσεις υπολείπονται κατά 10 μονάδες που σε περίοδο εκλογών εύκολα γίνονται 15. Αν βάλεις δε και τη δεδομένη αποχή των απογοητευμένων αριστερών και τις διαρροές στο ΠΑΣΟΚ και στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, τότε η συντριβή είναι δεδομένη και η μεγάλη ζωή σήμερα, εύκολα θα περάσει στην αφάνεια αύριο. Αν δε συνυπολογίσεις τις δηλώσεις Νταϊσενμπλουμ ότι ο Τσίπρας τακτοποίησε τον Βαρουφάκη και τις δηλώσεις Βίζερ πως η καλύτερη μνημονιακή κυβέρνηση είναι αυτή της πρώτης φοράς αριστεράς, καταλαβαίνεις πως η αντίσταση πήγε για τάβλι στον Κρόνο.

Πρέπει λοιπόν να εφευρεθεί μια ιστορία που να αλλάξει το κοινωνικό κλίμα. Θυμίζω πως στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, το σύνθημα ήταν μνημόνιο-αντιμνημόνιο. Τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους το σύνθημα έγινε παλιό και νέο. Τώρα χρησιμοποιούν το μόνο που τους απέμεινε. Καθαροί και βρώμικοι.

Θυμάμαι την έντονη παραφιλολογία με το Ερρίκος Ντυνάν. Χαλασμός. Μέχρι που πήγε και κατέθεσε στην επιτροπή της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης και το Ε.Ν. εξαφανίστηκε από την καθημερινότητα. Σκέψου πόσο καιρό έχεις να ακούσεις για αυτό.

Το δεύτερο κατά σειρά ήταν το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ξαναπήγε στην επιτροπή ο Άδωνις Γεωργιάδης και ακούσαμε όλοι το απίστευτο. Το κατηγορητήριο στηρίχθηκε σε μια συνομιλία για την οποία υπάρχει επίσημη γνωμάτευση της ελληνικής αστυνομίας ότι πρόκειται για μοντάζ και αυτή την πραγματογνωμοσύνη την ήξερε όλη η Ελλάδα αλλά όλως τυχαίως δεν έφτασε υπόψη της επιτροπής !

Στην ίδια επιτροπή που είδαμε το αμίμητο, πρώτα να καλείται ο κατηγορούμενος ( Άδωνις ) και μετά ο κατήγορος ( Πολάκης ).

Οπότε τι έμεινε;;

Η Novartis !

Λένε ότι ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε 65.000.000 εκατομμύρια στην εν λόγω εταιρεία.

Δεν λένε ότι αυτά τα χρήματα ήταν πληρωμή χρημάτων που χρώσταγε το Δημόσιο στην εταιρεία και ήταν εκταμίευση με τη σύμφωνη γνώμη από την Τρόικα για τη μείωση των ληθιπροθέσμων

Λένε πως ο Γεωργιάδης πήρε μίζα για να ευνοήσει την εταιρεία

Δεν λένε πως επί υπουργίας του μειώθηκε η φαρμακευτική δαπάνη – η επιβάρυνση του Δημοσίου δηλαδή – σε σημείο ρεκορ, η Novartis επί θητείας του είχε ζημίες,  και μετά την θητεία του τα φάρμακα της …πήραν αύξηση !!!

Λένε πως υπάρχουν προστατευόμενοι μάρτυρες που οι καταθέσεις ενοχοποιούν κόσμο και κοσμάκη.

Δεν μας λένε όμως πως αυτούς τους ξέρει ο Πολάκης, πως είναι δυνατόν να παρέχεται στον υπουργό δικαιοσύνης «άτυπη και μερική ενημέρωση» ενώ σοφά ο νομοθέτης  έχει υποδείξει τη διαδρομή που είναι δικαστικές αρχές – Βουλή χωρίς τη μεσολάβηση υπουργών για ευνόητους λόγους. Τι σόι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι αυτοί που τους ξέρουν οι υπουργοί και τι σόι δικογραφία είναι αυτή που την τσεκάρουν οι υπουργοί πριν πάει στη βουλή, κουκουρούκου μανταλάκια δηλαδή.

Μπλέκουν ένα υπηρεσιακό πρωθυπουργό που ο άνθρωπος πήγε ίσα ίσα να κάνει τις εκλογές, έναν υπουργό που δεν είχε αρμοδιότητα για τα φάρμακα και δεν μας λένε ότι το δελτίο τιμών βγαίνει από μια επιτροπή 17 ατόμων ( πρόεδροι φορέων κλπ ) που το υπέγραψαν άπαντες !
Όσοι πιο πολλοί τόσο μεγαλύτερο μπούγιο, θα μου πεις.

Τίποτα από τα ανωτέρω δεν με εκπλήσσει. Θυμάσαι που η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε πει σε συνέντευξη της «Έχουμε την κυβέρνηση αλλά δεν έχουμε την εξουσία;». Δεν ήταν τυχαία αυτή η δήλωση. Αυτό ακριβώς προσπαθούν. Με την παραίτηση Ράικου, με το συμβούλιο της Επικρατείας στο νόμο Παππά για τα κανάλια να βάλουν χέρι στη δικαιοσύνη, να δημιουργήσουν πεζοναύτες δικαστικούς ώστε να διεκπεραιώνουν τις επικίνδυνες αποστολές.

Όπου κυβέρνησε η Αριστερά, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, αυτά έκανε. Καθεστώς, φυλακίσεις, χούντα και έφυγε με αίμα. Για αυτό μίλησε και ο Μίκης την Κυριακή για αριστερόστροφο φασισμό. Για αυτό και το πρότυπο του Αλέξη, ο Μαδούρο, κάνει εκλογές αλλά δεν υπάρχει αντιπολίτευση για να κατέβει καθώς όλοι είναι στη φυλακή. Για αυτό και στις ευρωπαϊκές χώρες που ήταν στο ανατολικό μπλοκ έχει απαγορευθεί ο κομμουνισμός.

Ίσως έπρεπε στην Ελλάδα να το ζήσουμε. Γιατί πιστέψαμε στην ανελέητη προπαγάνδα ότι έχουν ηθικό πλεονέκτημα οι κατατρεγμένοι, είναι υπέρ του λαού και για το λαό και με το λαό και ότι ήταν η ελπίδα που ερχόταν.

Φάε την ελπίδα λοιπόν και αναρωτιέμαι αν ο Θεός μας αγαπά ακόμα ή θα μας αφήσει να καταστραφούμε για να βάλουμε μυαλό.

0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια