Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΣΑΒΒΕΡΙΑ ΜΑΡΓΙΟΛΑΞέρω πως τα γραπτά μένουν αλλά δεν φοβάμαι να εκτεθώ. 

Η Σαββέρια Μαργιολά είναι μια τεράστια καλλιτέχνης αλλά έχει τρία προβλήματα. 

Δεν το ξέρει ούτε η ίδια πόσο σπουδαία είναι, προς το παρόν δεν το ξέρουμε ούτε εμείς και δεν πουλάει σεξ απιλ για κερδίσει σε δημοσιότητα και θαυμαστές αν και θα μπορούσε πολύ εύκολα γιατί είναι εκπάγλου καλλονής. Πορεύεται με την ψυχή της και την αξία της.

Αν τη γκουγκλίσεις και ακούσεις τραγούδια της, θα συμφωνήσεις μαζί μου. Είμαι σίγουρος πως μια μέρα θα γίνει πρώτο όνομα. Ή θα πάει στο εξωτερικό, θα δοξαστεί εκεί και τότε θα ψαχνόμαστε γιατί δεν την ανακαλύψαμε νωρίτερα. 

Το ότι είναι σπουδαία μουσικός το ήξερα. Το ότι είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή επίσης το ήξερα. Με τη συνέντευξη έμαθα πόσο απλός, προσιτός και καλοπροαίρετος άνθρωπος είναι.

Ήταν μια έκτακτη εκπομπή ως ένας αποχαιρετισμός για το καλοκαίρι και κλείνω τη φετινή αγωνιστική περίοδο με αυτή την συνέντευξη που ήταν μια από τις καλύτερες μου. 

Keep the Faith Σαββέρια and may the Force be with you.. 

Μπορείς να την απολαύσεις εδώ : Σημείωση. Τα κομμάτια της που έπαιξα στον αέρα τα έκοψα και ακούγεται μόνο η συνέντευξη γιατί το γιουτιουμπ τα κόβει – και σωστά – λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. 

Ραδιοφωνικά, πρώτα ο Θεός θα τα ματαξαναπούμε τον Οκτώβριο. 

Να περάσω καλά και εσύ καλύτερα !0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια