Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

THAT’S POLITICS




…..συνηθίζει να λέει ένας παλιός καλός φίλος που ξέρει τα κομματικά παιχνίδια όσο λίγοι. 

Χθές νωρίς το πρωί, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγγειλε πως τον είχαν προσκεκλημένο στην γνωστή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» στον ΑΝΤ1

Στο πάνελ ήταν η υποστηρικτής του Σύριζα Χριστίνα Κοραή και ο υποστηρικτής του Σύριζα Βαγγέλης Παπαδημητρίου, δημοσιογράφος της ΕΡΤ παρακαλώ. 

Ήταν να έρθει και ο Ζουράρις αλλά κάπου μπέρδεψε το δρόμο και δεν εμφανίστηκε. 

Ξεκίνησαν με την επικαιρότητα και από ένα σημείο άρχισα να μετράω. Δεν μίλησε ούτε 10’’ χωρίς να πεταχτεί κάποιος να τον διακόψει, να του φωνάξει, να αλλάξει την κουβέντα και να μην τον αφήσει να απαντήσει. 

Στο επόμενο κομμάτι της εκπομπής, ενώ η Ελλάδα καίγεται, η εποχή είναι τόσο κρίσιμη, βρισκόμαστε σε μια τεράστια παρακμή – από το κάψιμο των τρόλεϊ, μέχρι τον ξυλοδαρμό του καθηγητή Συρίγου, ξέρεις ποιο ήταν το θέμα;;;

Τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης το 2008 για τον Προκόπη Παυλόπουλο και το 2009 για τον Κώστα Καραμανλή !!!

Συνεχής επίθεση γιατί είχε πάει στα νιάτα του στην Πολιτική Άνοιξη και γιατί ήταν στο ΛΑΟΣ. Μα καλά, αυτά ενδιαφέρουν;;; 

Να τον διακόπτουν συνέχεια, να μην τον αφήνουν να ολοκληρώσει ούτε μια φράση, τρεις εναντίον ενός. Αντικειμενική δημοσιογραφία. Δημοκρατία. Ήθος. 

Για να τελειώνουμε : 

Είναι απολύτως φυσιολογικό όταν είσαι βουλευτής του ΛΑΟΣ, να κάνεις κριτική στη ΝΔ. Δηλαδή τι περίμενε ο Παπαδάκης και συν αυτώ Συριζαίοι, να είναι στο ΛΑΟΣ και λέει πόσο υπέροχο κόμμα είναι η ΝΔ;

Μήπως άλλαξαν οι απόψεις του για την οικονομία; 

Μήπως έπαψε να πιστεύει πως χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις;   

Μήπως διαφοροποιήθηκαν οι θέσεις του στα κοινωνικά ζητήματα; 

Στο κάτω κάτω της γραφής, πάνω από 75 βουλευτές όλη αυτή την περίοδο άλλαξαν κόμμα, ανεξαρτητοποιήθηκαν και μόλις τρεις ήταν που παραιτήθηκαν και από βουλευτές και επέστρεψαν την έδρα τους στον κόμμα τους. 

Ο Δαμαβολίτης με τους ΑΝΕΛ, ο Σακελλαρίδης του Συριζα και ο Άδωνις Γεωργιάδης με το ΛΑΟΣ. Έμεινε εκτός βουλής έχασε λεφτά και επανεξελέγη με σταυρό. 

Ξαναέγιναν εγκλογές και ξαναβγήκε με 73.000 σταυρούς ! 

Ήταν υπουργός υγείας, σε ένα πολύ δύσκολο πόστο, όλοι τον έβριζαν και μόλις έφυγε με τον ανασχηματισμό, όλοι έλεγαν πόσο καλός υπουργός ήταν και πόσο πολύ εργάστηκε.

Έθεσε την υποψηφιότητα του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και κατέγραψε ένα σημαντικό ποσοστό. 

Προς τι λοιπόν αυτή η αναμόχλευση; 

Δεν έχω δει ποτέ ο Παπαδάκης να κάνει κάτι αντίστοιχο στον Πάνο Καμμένο που τον φιλοξενεί κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν είδα να κάνει κάτι αντίστοιχο στο μισό Σύριζα που ήρθε από το ΠΑΣΟΚ. 

Πέρασε η ώρα, στην χώρα μας όλα κυλούν υπέροχα, προβλήματα δεν έχουμε και αυτό που πρέπει να λύσουμε είναι γιατί ο Γεωργιάδης πήγε απο το ΛΑΟΣ στη ΝΔ και τι έλεγε το 2008 για τον νυν προέδρο της δημοκρατίας. 

Ο Παπαδάκης ξέχασε πως παραλίγο να τον κλείσουν τον ΑΝΤ1. Εξακολουθεί να κολακεύει την παρούσα κυβέρνηση με αθλιότητες κάνοντας εμετική και μεροληπτική δημοσιογραφία. 

Ο ορισμός της αλητείας ή αλλιώς thats politics…..



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια