Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ….




Σημασία δεν έχει τι θα ψηφίσεις. Σημασία έχει να ξέρεις τις συνέπειες της επιλογής σου. 

Οι Συριζαίοι στο όνομα της εθνομηδενιστικής θολοκουλτούρας του τίποτα που τους διέπει, σου λένε την αλήθεια τους για τις συνέπειες του ΟΧΙ: 

Δηλαδή, Τ-ί-π-ο-τ-α

Κοινώς τραλαριλαλι τραλαριλαλο. Ο ήλιος θα ανατείλει, τα πουλάκια θα κελαηδήσουν, η γη θα συνεχίσει να κινείται γύρω από τον ήλιο και η εντροπία του διαστήματος θα συνεχιστεί απρόσκοπτα. 

Ο υπόλοιπος πλανήτης σε προειδοποιεί. 

ΟΧΙ σημαίνει Δραχμή. 

Δεν έχει καμία σημασία αν το δέχεσαι αγαπητό μου τρολ, αγαπημένη επαναστάτρια του γλυκού νερού και αγαπημένε αφελή που ακόμα περιμένεις την υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και 5 μήνες μετά, ακόμα να πάρεις χαμπάρι το δούλεμα.  Σου το λένε όλοι και σε έχουν προειδοποιήσει πάνω από δέκα φορές. Τι άλλο να κάνουν;

Σου το είπε η Μέρκελ. Ο Ολάντ. Ο Κάμερον. Ο Ρέντσι. Ο Σούλτς. Ο Γιούνκερ. Ο Νταϊσελμπλουμ. Ο Ρώσος, ο Κινέζος και ο Αμερικάνος. 

Εννοείται πως η δραχμή που θα έχεις θα είναι ένα άχρηστο, διαρκώς υποτιμημένο, με ελάχιστη αγοραστική αξία νόμισμα. 

Ξέρεις πότε είχαμε τέτοιο; Στην Κατοχή! Τη δραχμή που είχαμε το 2002 ξέχνα τη. Με έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή η δραχμή θα είναι παντελώς άχρηστη και τότε να έρθεις να μου κάνεις κήρυγμα για τις αυτοκτονίες, την πείνα, τα συσσίτια, την περιουσία, το βιοτικό επίπεδο και τη φτώχεια του μνημονίου. Παιδική χαρά που θα τη νοσταλγούμε θα είναι το μνημόνιο!
Ένας φίλος έχει στο αρχείο του Δραχμές της Κατοχής. Μου επέτρεψε να τις φωτογραφήσω και σου τις παρουσιάζω. Είναι χαρτονομίσματα του 1942 και του 1944 αξίας …. 200 εκατομμυρίων δραχμών (!!!) 25 εκατομμυρίων και 10 εκατομμυρίων! Πήγαινε η γιαγιά του στον φούρνο και έπαιρνε τυρόπιτα με …2 εκατομμύρια! Την επόμενη μέρα η τυρόπιτα είχε ανέβει στα 3 εκατομμύρια… 

Δες τη φωτογραφία και σκέψου καλά αν τέτοια χαρτονομίσματα θέλεις να περάσουν από τα χέρια σου και να εξαρτάται η επιβίωση σου από αυτά:




ΨΗΦΙΖΩ ΝΑΙ


ΨΗΦΙΖΩ ΕΥΡΩΠΗ


ΨΗΦΙΖΩ ΕΥΡΩ

Ξανά : ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ

Διαβασε το -  διεδωσέ το



http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.gr/2015/06/blog-post_30.html

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ





0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια