Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ



Ελληνίδες και Έλληνες. 

Η αποστολή μας είναι προστατεύουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ από τους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς εχθρούς. 

Βλέπουμε τελευταία πως η πολιτική σκηνή της χώρας μας σε τόσο κρίσιμους καιρούς γίνεται καθημερινά, βόθρος και χωματερή. 

Οι πολιτικοί μας που έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα, παίζουν με την πατρίδα μας, με την επιβίωση μας, με ζωή μας την ίδια. 

Ζούμε σε κρίσιμους καιρούς και αντί να υπάρχει μια εθνική συνεννόηση βλέπουμε καθημερινά στα κανάλια καταγγελίες περί χρηματισμών στον αέρα λες και κάνετε πλάκα, ακούμε συνεχώς για κουμπαράδες και δημιουργείται μια έκρυθμη κατάσταση που βλάπτει ανεπανόρθωτα τη Δημοκρατία μας, την Ελλάδα μας και τη ζωή των Ελλήνων. 

Αν εσείς πολιτικοί  θέλετε να παίξετε με τις ζωές μας, να οδηγήσετε την Ελλάδα στην καταστροφή και να προσπαθούμε εμείς να σταματήσουμε αφενός την εξέγερση των πολιτών, αφετέρου να έχουμε και το νου μας στα σύνορα, σας λέμε το εξής: 

Σοβαρευτείτε γιατί θα επέμβει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. Σταματήστε να παίζετε με τη χώρα! 

Αν δεν μπορείτε να συνεργαστείτε, κάντε εκλογές. Αυτό όμως που κάνετε καθημερινά να προσπαθείτε να βγάλετε ο ένας το μάτι του άλλου, δεν μπορεί να συνεχιστεί.  Αν ήσασταν μια παρέα δεν μας νοιάζει. Όμως έχετε ευθύνη απέναντι στους πολίτες που σας εμπιστεύθηκαν τις ζωές τους.

Θα σας καθαιρέσουμε, θα δημεύσουμε τις περιουσίες σας και τις καταθέσεις σας και θα τις μοιράσουμε στο λαό. Δεν θέλουμε την εξουσία και θα τη δώσουμε στους ΑΡΙΣΤΟΥΣ. Στην Ελλάδα έχουμε αρίστους. 

Είναι προσωπικότητες όπως ο Χρήστος Γιανναράς, ο Στέλιος Ράμφος, ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Δημήτρης Νανόπουλος, η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ. Υπάρχουν μεγάλοι πατριώτες που ζουν στο εξωτερικό όπως ο Νίκος Αλιάγας. Όλοι αυτοί μπορούν να μας υποδείξουν και άλλους που θα αναλάβουν τα ηνία της χώρας ώστε η Ελλάδα μας να πατήσει στα πόδια της χωρίς τα προδοτικά πολιτικάντικα παιχνίδια σας. 

Σοβαρευτείτε και συνεργαστείτε για το καλό της Ελλάδας μας γιατί θα μας βρείτε έξω από τα σπίτια σας με τις κάνες των τανκς έτοιμες να τα ισοπεδώσουν.

Πιστοί στον όρκο για την πατρίδα

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Τάδε - Αρχηγός Πεζικού Τάδε  - Αρχηγός Πολεμικής Αεροπορίας Τάδε -  Αρχηγός Πολεμικού Ναυτικού Τάδε. 

= = =

Για μένα το blog είναι και εκτόνωση και μπορώ να γράφω ότι θέλω. Θα μου άρεσε μια τέτοια ανακοίνωση πάντως.. Με αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες, κάποιος πρέπει να βροντοφωνάξει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... 

Η Ελλάδα χάνεται… 

Υγ. Σε ένα βαθμό το καταλαβαίνω. Φάγαμε μεγάλη σφαλιάρα και από το σοκ στείλαμε στη Βουλή και μέγιστους καραγκιόζηδες. Ώρα είναι, στις προσεχείς εκλογές να σκεφτεί κανείς διπλά και τριπλά και το κόμμα που θα ψηφίσει και σε ποιόν θα βάλει σταυρό.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια