Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

IMMORTALS


Μην πας. Μούφα. Αηδία. Θα πετάξεις 9 ευρώ. Καλύτερα να τα φας σουβλάκια. Να τα δώσεις σε ένα  Πακιστανό στο φανάρι μια και κάνει κρύο και έρχονται Χριστούγεννα.

Ενας φίλος μου πρότεινε να πάμε να το δούμε. Φαντάστηκα πως μια και είναι οι παραγωγοί του «300» πίσω από τις κάμερες ότι για μια ακόμα φορά θα θαυμάζαμε την αθάνατη ελληνική λεβεντιά. Το χάλι μου το μαύρο.

Το στόρι λέει για τον Θησέα. Ανάθεμα και αν διάβασαν ποτέ για τον Θησέα. Ότι να ναι. Καλύτερα να δω τον Χερκουλις στο Αλτερ μεταμεσονυκτίως να συναντά τη Ζηνα.

Η μυθολογία κατακρεουργημένη. Οι Θεοι με gay αισθητική. Αντρες σαν κοριτσάκια και γυναίκες με περίεργα αξεσουάρ στο κεφάλι κάτι σαν τις κομμώσεις της Μαγγίρα με σίδερα.  Ο Θησέας ήθελε να κάνει τον Τζουντ Λο. Οι ιέρειες σαν λαμπατερ με πλουμιστα χρυσοκόκκινα ενδύματα και καπελάκια. Η μυθοπλασία για κομικ. Τα εφε παιδικά. Η πλοκή το απόλυτο τίποτα. Οι διάλογοι ηταν λες και τους απέδιδαν παιδάκια με δυσλεξία. Ουτε για πίστα σε ηλεκτρονικό παιχνίδι δεν κάνει. Ακόμα και με τη δράση, μάλλον γελάς με τις αφέλειες, παρα παρακολουθείς.
Ο Μικι Ρουρκ προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα με έναν ρόλο που του ταιριάζει.
Μου άρεσε που στην αρχη της ταινίας προσπάθησαν να μιλήσουν αρχαία ελληνικά. Τα  είπαν στα γκρίκλις.
Αμα ηταν ετσι οι Γκριξ και ο Θιζιας, θα μας είχαν κάνει οι Πέρσες μια χαψιά.

Δεν βλέπεται παρα μόνο από Αμερικανάκια με ποπ κορν και κοκα κόλα. Λαϊτ.

Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να το προβάλλουν στην Αθήνα τόσες πολλλές αίθουσες; Μα τόσο, μα τόσο, αποβλακωτικά θεάματα θέλουν να μας πασάρουν;
Μην μπεις στον κόπο ούτε να την ενοικιάσεις ούτε να την κατεβάσεις. Δες Τατιάνα ή ένα τούρκικο σίριαλ. Καλύτερα θα περάσεις.

Παραλίγο να με πάρει ο ύπνος.

Το μόνο ελαφρυντικό είναι πως πρόφεραν σωστά το όνομα της Ελλάδας.

Φεύγοντας από το σινε μου ήρθε να φωνάξω «Spartans prepare for glory» και να σαμποτάρω οποιαδήποτε επόμενη προβολή αυτού του εκτρώματος.

Απο τις χειρότερες ταινίες που εχω δει στη ζωή μου.  

Με άριστα το δέκα = 1 και αυτό για τον Μικι Ρουρκ. Χωρίς τον Ρουρκ, βάλε ολοστρόγγυλο μηδενικό. Μηδέν.Zero.



5 Λογομαχιες:

VAD είπε...

Βρηκες κατι καλο στους 300;;Εγω εγκατελειψα την προσπάθεια στα πρωτα εικοσι λεπτά!

Κώστας είπε...

"Ουτε για πίστα σε ηλεκτρονικό παιχνίδι δεν κάνει"

χαχαχαχαχαχαχαχα
έγραψες!

Ανώνυμος είπε...

Στο παρατρίχα, μας γλίτωσες από το να πάμε να το δούμε, για το fun θα το δούμε σε dvd όπως πάει, ή δεν αξίζει ούτε για αυτό?

Suspect είπε...

ουτε καν mastermeeple..

Ειρηνη είπε...

Εσυ καλα μου τα ελεγες...εγω φταιω που δεν σε ακουσα...στα πρωτα 15 λεπτα της ταινιας...βαρεθηκα τοσο πολυ..που ειπα...Ειρηνη κοριτσι μου..κανε κανα βιντεο..πριν σε παρει ο υπνος...καλημερα:)

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια