Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΝΟΛΟ…


Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται, συνήθως πρόκειται περί τραγωδίας.
Η απόλυση του Χιμένεθ από την ΑΕΚ, μόνο γέλωτα προκαλεί και στο τέλος, την ιδια απορία που είχε και το παλαι πότε πρωτοσέλιδο για τον Παναγούλια:
Ασχετος ή βλαξ;
Μάλλον και άσχετος και βλαξ ο Αδαμίδης.
Δεν μπορώ να το καταλάβω:

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που αν ισχύσουν οι νόμοι, αυτή τη στιγμή πρέπει να πέσει κατηγορία από τα χρέη. Σύντομα θα χρειαστεί μερικά εκατομμύρια ευρώ για να ξελασπώσει και ο άλλος ασχολείται με τον Χιμένεθ!

Θα μπορούσα να το καταλάβω, αν η ΑΕΚ ηταν υποψήφια πρωταθλήτρια και ήθελε ένα σοκ για να συνέλθει. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι σαφώς χειρότερη από τον Ολυμπιακό, από τον ΠΑΟΚ και πολύ φοβάμαι, και από τον Παναθηναϊκό.
Η εκδίωξη του Χιμένεθ, φέρνει στην  ΑΕΚ ελπίδες διάκρισης;

Ενώ την είχαμε κάνει την ίδια χαζαμάρα με τον Φερερ και την πληρώσαμε ακριβά. Φέτος πάλι τα ιδια. Γιατί θα πρέπει στην Ελλάδα να έχουμε αυτή τη βλακεία να διώχνουμε τους προπονητές και να μην τους αφήνουμε να δουλέψουν;

Σάμπως θα τον διαδεχθεί ο Μουρίνιο;
Ο συμπαθής Κωστένογλου, όπου πήγε μετά από μας, δεν θυμάμαι να διέπρεψε.

Όταν σπάσεις ένα συμβόλαιο, χρειάζεται αποζημίωση. Γιατί να ξοδεύονται χρήματα χωρίς λόγο;

Θέλεις να βρούμε μειονεκτήματα του Μανόλο; Πολύ ευχαρίστως.
Ο Μπαχά, ο Ματέος, το κοουτσάρισμα, τα πειράματα, η έλλειψη συγκρότησης ομάδας, ο Λεονάρντο, τα παχιά λόγια, οι δηλώσεις Μεγαλέξανδρου και όλα αυτά.
Όμως ο άνθρωπος, δουλεύει. Προσπαθεί. 

Πως εχθες ο Χιμένεθ ηταν ο σταρ της ομάδας και σήμερα πρέπει να φύγει. Ότι έκανε και πέρυσι, δεν κάνει και φέτος; Ο ιδιος είναι, δεν άλλαξε!

Ας του αναγνωριστεί ότι ούτε τη Μπαρτσελόνα είχε στη διάθεσή του, ούτε πρόεδρο είχε τον Μοράτι. Τι νόημα εχει μια αλλαγή τώρα;

Είναι που είναι η ΑΕΚ για τα μαύρα δράγκαλα, εχει και καπετάνιο για πέταμα…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια