Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΚΟΡΟΪΔΑ ΑΕΚτζήδες


Τσιμπάνε από τα καθημερινά σενάρια για τον Μελισσανίδη. Τον ζηλεύω. Πρέπει να είναι ο μοναδικός Ελληνας που του έχει γίνει τόσο μεγάλη διαφήμιση χωρίς να πληρώσει μια. 

Αν πραγματικά ο Μελισσανίδης ήθελε να εμπλακεί με την ΑΕΚ, θα έκανε κάτι πολύ απλό εδώ και τόσα χρόνια: Θα αναλάμβανε την ερασιτεχνική ΑΕΚ και με «φραγκοδίφραγκα» σε σχέση με τα έξοδα του ποδοσφαίρου, θα την είχε παντού πρώτη. 

Πιθανώς όχι στο μπάσκετ αλλά ένα eurocup θα το έπαιρνε. Στο βόλεϊ, το χάντμπολ, σε άνδρες και γυναίκες, στο τάβλι και στο σουμπούτεο, η ΑΕΚ θα ηταν πρώτη. 

Τότε ο κόσμος θα τον έβαζε καβάλα στο άλογο, ηγέτη, γίγαντα, θα του έδιναν τα κλειδιά της ΠΑΕ και θα ήταν ο απόλυτος άρχοντας. 

Ο άνθρωπος δεν θέλει να ασχοληθεί. 

Οσοι αγοράζουν τις αθλητικές εφημερίδες που αναπαράγουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια τέτοια σενάρια, είναι πρόβατα και θα παραμείνουν για μια ζωή.



1 Λογομαχιες:

BALTASAR21 είπε...

Όλα θα τα έπαιρνε ο τιτανομεγιστοτεράστιος ο Μελισσάνας.Ακόμη και στο χόκευ θα τους ξεβράκωνε.
Σιγά μην ασχοληθεί όταν γνωρίζει από πρώτο χε'ρι πως θα του την "πέσουν" άμεσα τυχάρπαστοι για το "μεροκάματα" ενώ αυτός παζαρεύει στο χρηματιστήριο της ΟΥΣΑ καθημερινά ποσά τα οποία αντιστοιχούν σε 1-2 ΑΕΚ. Μακράν μπροστά το άτομο...

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια