Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Να την κάνεις ρε φίλε, να την κάνεις, να την πεις την καλή κουβέντα και την αξίζει με το παραπάνω! 

Πιθανώς θυμάσαι που σου έγραφα εδώ: http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2011/03/blog-post_19.html τι έπαθα με τον σκληρό δίσκο που στα καλά του καθουμένου και χωρίς καν να με ρωτήσει, πήρε σύνταξη και αποσύρθηκε από μόνος του.

Ο φίλος, του φίλου, ώ ξάδερφε, ρε αδερφέ, έφεραν τα βαριά βήματα μου στην εταιρεία Extend στα Σεπόλια. Απ’εξω δεν μου γέμισε το μάτι καθώς περισσότερο έμοιαζε με κατάστημα πώλησης ειδών πληροφορικής παρά μια εταιρεία όπως την έχουμε στο μυαλό μας. 

Με το που μπήκα, άλλαξα αρδην άποψη. Ενας μοντέρνος χώρος, με σαφή δομή που με προετοίμασε για το «εμεις εδώ δεν έχουμε πολυτέλειες αλλά ξέρουμε τι κάνουμε και το κάνουμε καλά». 

Συζήτησα με τους ανθρώπους εκει, τι μου συνέβη, τι έπαθα, τι λύσεις υπήρχαν, τι εναλλακτικές και είχα τη χαρούμενη διάθεση που εχει κάθε αρνι λίγο πριν το Πάσχα και κάθε γαλοπούλα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. 

Διαπίστωσα όμως ότι δεν με είδαν ως «πελάτη», ως ευρώ και με υφος «καλώς το θύμα». Η ζημιά που έπαθα με τον σκληρό δίσκο ήταν μεγάλη. Δεν ηταν θέμα software ή να αλλάξω το κουτί αλλά είχε γρατζουνιστεί ύστερα από 6 χρόνια συνεχούς χρήσης και δεν «διαβαζόνταν» καν!
Η γνώση του σπορ, η εξυπηρέτηση και η καλοσύνη που μου έδειξαν στην Extend, με εντυπωσίασαν. Ετσι, μείναμε ολοι ευχαριστημένοι:

Ξαναβρήκα, χάρη σε μια πατέντα, ολο μου το αρχείο, με ελάχιστες και επουσιώδεις απώλειες! 

Αγόρασα από εκει καινούριο notebook

Επισκεύασα το παλιό ( και μου φάνηκε χρήσιμο καθώς για τον ένα ραδιοφωνικό σταθμό τα windows 7 βγάζουν προβλήματα, οπότε με τα XP του παλιού κάνω μια χαρά τη δουλειά μου )

Σε κόστος τόσο προσιτό, που αν σκεφτώ τι νούμερα σφύριζαν στα αυτιά μου μόνο και μόνο για το data recovery, έχω την αίσθηση ότι τους έκλεψα κιόλας!

Η εταιρεία Extend, το καλαίσθητο site της μπορείς να το δεις εδώ:   www.extend.gr ασχολείται με προηγμένες λύσεις τεχνολογίας οι οποίες έχουν εφαρμογή στη σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση. Προσφέρει λύσεις σε θέματα που αφορούν υποστήριξη (συμβόλαια συντήρησης, επίβλεψη σε Η/Υ και server, δίκτυα κλπ) και δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση και υποστήριξη προγραμμάτων εμπορικολογιστικής διαχείρισης. Επίσης παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας και κατασκευής ιστοσελίδων. 

Ότι χρειαστείς, να πας! Εγώ πάντως όχι μόνο εξυπηρετήθηκα αλλά έμεινα και πολύ ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση και τη λύση στο πρόβλημά μου και σε χαμηλό κόστος!
Φώτη και Στάθη, σας ευχαριστώ πολύ…1 Λογομαχιες:

KitsosMitsos είπε...

Τα καλά να λέγονται γιατί χορτάσαμε από άσχημα ;-)

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια