Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ


Δημοσιεύθηκε στον ιστο, δεν είδα καμία διάψευση και το επιβεβαίωσα γιατί έβαλα να ακούσω τον 9,84 ότι έδωσε εντολή ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο κύριος Γιώργος Καμίνης, να μη γίνει μετάδοση της ακολουθίας της Αναστάσεως και αντι για Χριστός Ανέστη, οι παραγωγοί του Δημοτικού ραδιοφώνου να λένε ένα «χρόνια πολλά» για να μην προσβάλλουμε τους μουσουλμάνους κατοίκους της Αθήνας.

Εγω λεω να μη γιορτάζουμε την 25 η Μαρτίου για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ούτε το ΟΧΙ για να μην παρεξηγηθούν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας, Ιταλοί και Γερμανοί.
Ο Γοργοπόταμος, το μουσείο της Εθνικής Αντίστασης στην Ευρυτανία, η έξοδος του Μεσολογγίου, η Μικρασιατική καταστροφή και η σφαγή της Χίου, είναι χαζαμάρες που πρέπει να τις διαγράψουμε από τη μνήμη μας και από το ημερολόγιο μας ( μη σου πω και από τα βιβλία μας ) για να μην παρεξηγηθούμε με τους γείτονες μας στο Αιγαίο είτε στην Ευρώπη. 

Άνθρωπε μου είσαι ηλίθιος ή βαλτός;
Ξέρεις ότι το Σύνταγμα λέει ότι η επίσημη θρησκεία του ελληνικού κράτους είναι η ορθόδοξη ελληνική; 

Τι με νοιάζει εμένα αν ο Πακιστανός ή ο Αφγανός λαθρομετάναστης παρεξηγηθεί; Αν δεν του αρέσει η Ελλάδα, ας γυρίσει στον τόπο του που προφανώς περνούσε καλύτερα! Πρέπει δηλαδή να αλλάξουμε την ταυτότητα μας για να μας χειροκροτήσουν; 

Διάβαζα τις προάλλες δηλώσεις του, ότι είναι αποφασισμένος να κάνει το Gay Pride στην Αθήνα που δεν τόλμησε ο Νικήτας. Μπράβο. Τα λύσαμε τα προβλήματά μας δηλαδή, η Αθήνα έγινε εξωτικός προορισμός και το μόνο που μας έλειπε είναι να παρελαύνουν οι αδερφές! Να βλέπουμε εικόνες με «κορίτσαρους» με εφαρμοστά δερμάτινα, να χαμουρεύονται στη μέση του δρόμου. 

Δεν εχω τίποτα με τις αδερφές αλλά δεν νομίζω ότι κακοπερνάνε στην Αθήνα. Στην τηλεόραση τους βλέπουμε καθημερινά, στο Κολωνάκι και στο Γκάζι εχουν δικά τους μπαράκια, λίγο ως πολύ είναι αποδεκτοί στο κοινωνικό σύνολο, ε, το να τους έχουμε και σε παρέλαση, συγγνώμη αλλά πάει πολύ. Παρέλαση για την 25η Μαρτίου, παρέλαση και για τους ομοφυλόφιλους; Άλλο το βόλεϊ και άλλο το τρόλεϊ.

Εντωμεταξύ, εχει κάνει μια ωραία εφαρμογή για το iphone με τον ευφάνταστο τίτλο «δικαίωμα στην πόλη» που μπορείς να θέσεις κάτι, να σχολιάσεις, να δηλώσεις εθελοντής σε μια δράση. Εχω στείλει 3-4 μηνύματα, ποτέ δεν έλαβα απάντηση από κανέναν. 

Ναι, το παραδέχομαι ότι μπρος στον κίνδυνο να ξαναβγεί ο Νικήτας, ψήφισα τον Καμίνη. Άλλος αστείος μας προέκυψε από κει! Είπαμε, ναι στο καινούριο, το άφθαρτο, να δούμε κάτι διαφορετικό, ο Κακλαμάνης ηταν επικίνδυνος αλλά ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ δεν υπάρχει σε αυτή την ταλαίπωρη Ελλάδα; 

Δεν λέω ακόμα ότι μετάνοιωσα αλλά αν συνεχιστεί αυτή η παρωδία, η επόμενη ψήφος μου θα πάει στον πρώτο τυχόντα. Ο Γιάννης Γαλάτης να θέσει υποψηφιότητα, θα τον στηρίξω με ολες μου τις δυνάμεις! 

Ωρες ωρες ρε αδερφέ σκέφτομαι πως και να μην είσαι ιδιαίτερα φιλόπατρις και ευσεβής, αυτή η επίθεση εκ των εσω που δέχεται η Ελλάδα, σε κάνουν και ρατσιστή και εξτρεμιστή ισλαμιστή από την ανάποδη! 

Αει να χαθείτε πια!



2 Λογομαχιες:

Anti-Christos είπε...

Συμφωνώ απόλυτα! Στην Κύπρο σταμάτησαν να χτυπούν οι καμπάνες του Αγ. Λαζάρου στη Λάρνακα γιατί προσβάλλονταν οι μουσουλμάνοι πολιτικοί πρόσφυγες της περιοχής. Πόση μαλακία χτύπησε τους νεοέλληνες;

Suspect είπε...

Βρηκα δηλωσεις του Καμινη για το θεμα εδω:
http://www.nooz.gr/greece/apantisi-kamini-gia-to-xristos-anesti
= =
Ουδέποτε έδωσε εντολή να μη μεταδοθεί η Λειτουργία προκειμένου να μην αντιδράσουν οι Μουσουλμάνοι που βρίσκονται στην Αθήνα, υποστήριξε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης.

Η αντίδραση του κ. Καμίνη αφορούσε στα περί εντολών προς παραγωγούς του 9,84 να μην λένε "Χριστός Ανέστη" στους ακροατές αλλά και σχετικά με τη μη μετάδοση θείας λειτουργίας τη Μ. Εβδομάδα "γιατί θα αντιδράσουν οι Μουσουλμάνοι που βρίσκονται στην Αθήνα". Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, είχε χαρακτηρίσει προκλητική και πρωτοφανή την απόφαση αυτή του δημάρχου.

"Λυπάμαι πάρα πολύ, γιατί όχι μόνον αυτή η ψευδής είδηση μεταδόθηκε σε διάφορα blogs και αλλού από δημοσιογράφους, αλλά γιατί την υιοθέτησε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου ή με το γραφείο Τύπου να ρωτήσει, εάν αυτό το πράγμα αληθεύει", είπε ο κ. Καμίνης.

"Ως προς το πραγματικό μέρος η Διοίκηση του 98,4 απολύτως ελεύθερα χωρίς καμία παρεμβολή από πλευράς μου, γιατί εγώ δεν έχω παρέμβει καθόλου στο θέμα του προγράμματος του 98,4, ούτε και προτίθεμαι να παρέμβω, πήρε την απόφαση να μην μεταδοθεί η Θεία Λειτουργία. Είχε πασχαλινό πρόγραμμα στο επίπεδο της τέχνης, του λόγου και της μουσικής, μεταδόθηκε εκκλησιαστική μουσική με τον Χάλαρη και ελληνόφωνα πασχαλινά τραγούδια της Νοτίου Ιταλίας. Την απόφαση αυτή την οποία πήρε, την πήρε με βάση φαντάζομαι το γεγονός ότι μεταδίδεται η Πασχαλινή Λειτουργία και από δύο εκκλησιαστικούς σταθμούς και από το κρατικό ραδιόφωνο και εν πάση περιπτώσει αυτή ήταν η επιλογή που έκανε η Διοίκηση του Σταθμού".

"Εξάλλου η διοίκηση του σταθμού θα κριθεί στο τέλος της θητείας της για το έργο που έχει προσφέρει, με βάση τις επιλογές και την απόδοσή της γιατί έχει ουσιαστικά να σταθεί στα πόδια του ένας σταθμός ο οποίος έχει πάρα πολύ δοκιμαστεί".

Τέλος για τις απολύσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, ο κ. Καμίνης είπε ότι αυτές αποτέλεσαν επιλογή της διοίκησης του σταθμού, η οποία θα κριθεί στο τέλος της θητείας της για το έργο που έχει προσφέρει, με βάση τις επιλογές και την απόδοσή της, γιατί έχει ουσιαστικά να σταθεί στα πόδια του ένας σταθμός ο οποίος έχει πάρα πολύ δοκιμαστεί.
= =
( Αργησες λιγο κυριε Δημαρχε )

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια