Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

THE OTHER GYUS



Αν θέλεις να δεις μια ταινία ευχάριστη να περάσει η ωρα σου, οι «μπάτσοι από τον πάγκο» είναι μια χαρά. Θεωρητικά είναι μια αστυνομική κωμωδία. Πρακτικά απολαμβάνεις τις αυτοσαρκαστικές αναφορές που κάνει στις περιπέτειες του χόλιγουντ σε πολλά σημεία. Μέχρι και σκηνή ξεπατικωτούρα από το μάτριξ δείχνει!  

Αυτός πρέπει να είναι ο πιο σύντομος ρόλος του Σάμιουελ Τζάκσον, ο οποιος στη συνέχεια εξαφανίζεται λόγω θανάτου. Η πρώτη σκηνή σε ψαρώνει γιατί ενώ στη συνέχεια περιμένεις να δεις την απόλυτη καταστροφή,  πέφτουν τα εφέ και ανεβαίνει το γέλιο!
Στην υπόλοιπη ταινία παρακολουθείς δυο ηλίθιους που προσπαθούν να γίνουν σοβαροί αστυνομικοί οσο σοβαρά τα κατάφεραν στη ζωη τους ο χοντρός και ο λιγνός. Κουτσά στραβά όμως όλοι τα κατάφεραν!

Οι ερμηνείες των Will Ferrell και Mark Wahlberg είναι πειστικές και γεμάτες εκπλήξεις. Από τον ηλίθιο που ρίχνει οποια θεά θέλει χωρίς να  κάνει τίποτα μέχρι τον χορευτή με τις πιρουέτες που καθαρίζει καμια εικοσαριά για πλάκα!

Μη φανταστείς ότι θα είναι μια ταινία που θυμάσαι για πάντα αλλά με δυο φιλαράκια ή με την κοπέλα σου, θα διασκεδάσεις και θα χαλαρώσεις.

Μην περιμένεις σουπερουάου δράση, δεν μιλάμε για τον Μπάτμαν αλλα και τον χαβαλέ του τον έχει, και τις ατάκες του και την πλοκή του, μια χαρά!

Με άριστα το 10: 5,5



2 Λογομαχιες:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ουσιαστικά μια παρωδία... Κάτι σαν την ελληνική κοινωνία :)

Leviathan είπε...

kai enas filos mou eipe pos einai diaskedastiko...pou na to prolavaina kai auto...sta ipopsin! kalispera!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια