Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΡΙΑΛΙΤΙ


Επειδή στη χώρα μας και δει στα τηλεοπτικά δρώμενα εχει πέραση το φτηνό reality, ( κάτι ψήνεται, αλλαξε το,  εφιαλτης στην κουζίνα ) λεω να καταθέσω και εγω μια πρόταση.

Θα ηταν εξόχως διασκεστικό και ενδιαφέρον …

Σε ποδοσφαιρικές ομάδες μικρότερων κατηγοριών, να αποσταλλεί ζωσμένος με εκρηκτικά ο Νίκος Αλέφαντος o οποιος για μια εβδομάδα θα αναλάβει να αλλάξει την τακτική / εκγύμναση των παικτών, να δείξει στον προπονητή μερικά συστήματα, αλλαγές στην 11αδα, γενικά ότι κάνει ο Μποντρίνι στα εστιατόρια.

Ακολούθως, μετά από τα στιγμιότυπα των προπονήσεων υπο τις οδηγίες του γίγαντα των γηπέδων,  θα δείχνει το κανάλι που θα το αναλάβει πλάνα από το επόμενο παιχνίδι και πως ο Νικος Αλέφαντος οδηγησε την ομάδα σε μια νίκη….

Βέβαια θα χρειαστεί και μια προετοιμασία όπως να εχει δει ένα ματς της ομάδας αυτής για να εχει μια πρώτη άποψη και να ξέρει που πηγαίνει.

Την επόμενη εβδομάδα, μια άλλη ομαδα κ.ο.κ.

Σαν κόστος το φαντάζομαι  γύρω στα 50-100.000 το επεiσοδιο.
Κατι θα πάρει ο μέγας δάσκαλος του ποδοσφαίρου, κάτι η παραγωγή, κάτι η ομάδα που θα καταδεχθεί να γίνει πείραμα, κάτι και οι αντίπαλοι ώστε να σιγουρευτούμε ότι θα κερδίσουμε….

Σκεψου όμως ότι η τηλεθέαση του Λαζόπουλου θα φαντάζει πολύ μικρή.

Πιστεύω πως σε μικρές κατηγορίες ( γιατί στις μεγάλες υπαρχουν συμφέροντα, αγωνιστικοι και λόγοι μάρκετινγκ ) θα είναι δύσκολο. Ενώ στις μικρές κατηγορίες, θα υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι που και ένα χαρτζιλίκι θα πάρουν και θα τους δειξει η τηλεόραση κάτι που υπο κανονικές συνθήκες μπορεί να μη συμβεί ποτέ.

Ασε δε που το κανάλι μπορεί να το προβάλλει με στιλ «είμαστε κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό» και εκπαιδεύουμε νεους πρωταθλητές μπλα μπλα μπλα….

Πως σου φαίνεται;



3 Λογομαχιες:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ..

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατοτιτα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς κομματικούς εθνικούς η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

VAD είπε...

Βρε παλικάρι,ούτα συνεννοημένοι νάμασταν:))
Ελα να δεις...
http://apouro.blogspot.com/2010/01/blog-post_13.html

Μέγας ο Κυρ Νίκος:)))

ο δείμος του πολίτη είπε...

Περίμενε προηγούνται οι ελληνικές εκδοχές του καθαρίσματος του σπιτιού για βρωμιάρηδες (εκείνο του ΣΚΑΙ με κάτι χοντρούλες Αγγλίδες) και ένα άλλο ριάλιτυ σχετικά το πώς πρέπει να μεγλαώνουμε τα παιδιά μας.

Από τη στιγμή που βρήκαν τα μαμόθρεφτα και οι αγρότες στο κλαρί του γάμου τι να πούμε άλλο εμείς...

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια