Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΡΙΑΛΙΤΙ


Επειδή στη χώρα μας και δει στα τηλεοπτικά δρώμενα εχει πέραση το φτηνό reality, ( κάτι ψήνεται, αλλαξε το,  εφιαλτης στην κουζίνα ) λεω να καταθέσω και εγω μια πρόταση.

Θα ηταν εξόχως διασκεστικό και ενδιαφέρον …

Σε ποδοσφαιρικές ομάδες μικρότερων κατηγοριών, να αποσταλλεί ζωσμένος με εκρηκτικά ο Νίκος Αλέφαντος o οποιος για μια εβδομάδα θα αναλάβει να αλλάξει την τακτική / εκγύμναση των παικτών, να δείξει στον προπονητή μερικά συστήματα, αλλαγές στην 11αδα, γενικά ότι κάνει ο Μποντρίνι στα εστιατόρια.

Ακολούθως, μετά από τα στιγμιότυπα των προπονήσεων υπο τις οδηγίες του γίγαντα των γηπέδων,  θα δείχνει το κανάλι που θα το αναλάβει πλάνα από το επόμενο παιχνίδι και πως ο Νικος Αλέφαντος οδηγησε την ομάδα σε μια νίκη….

Βέβαια θα χρειαστεί και μια προετοιμασία όπως να εχει δει ένα ματς της ομάδας αυτής για να εχει μια πρώτη άποψη και να ξέρει που πηγαίνει.

Την επόμενη εβδομάδα, μια άλλη ομαδα κ.ο.κ.

Σαν κόστος το φαντάζομαι  γύρω στα 50-100.000 το επεiσοδιο.
Κατι θα πάρει ο μέγας δάσκαλος του ποδοσφαίρου, κάτι η παραγωγή, κάτι η ομάδα που θα καταδεχθεί να γίνει πείραμα, κάτι και οι αντίπαλοι ώστε να σιγουρευτούμε ότι θα κερδίσουμε….

Σκεψου όμως ότι η τηλεθέαση του Λαζόπουλου θα φαντάζει πολύ μικρή.

Πιστεύω πως σε μικρές κατηγορίες ( γιατί στις μεγάλες υπαρχουν συμφέροντα, αγωνιστικοι και λόγοι μάρκετινγκ ) θα είναι δύσκολο. Ενώ στις μικρές κατηγορίες, θα υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι που και ένα χαρτζιλίκι θα πάρουν και θα τους δειξει η τηλεόραση κάτι που υπο κανονικές συνθήκες μπορεί να μη συμβεί ποτέ.

Ασε δε που το κανάλι μπορεί να το προβάλλει με στιλ «είμαστε κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό» και εκπαιδεύουμε νεους πρωταθλητές μπλα μπλα μπλα….

Πως σου φαίνεται;3 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου