Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Αγαπητέ Suspect,

Έχω πρόβλημα! Θέλω βοήθεια!
Επειδή δεν μπορώ να γράφω πολλά όπως εσύ, θα είμαι σύντομος. Μιλήσαμε με την  Λίνα για πρώτη φορά μέσω facebook. Κουκλάρα! Θεα! Ανέβαζε φωτογραφίες της και από κάτω 100 σχόλια απο λιγούρηδες. Χιλιάδες οι «φίλοι» στο προφιλ της. 


Τα λέγαμε που και που. Εγω βέβαια να σου πω την αλήθεια επειδή δεν είχε πολλές φωτογραφίες και ηταν ολες σε πόζα έλεγα μέσα μου πως το προφιλ της ηταν ψεύτικο. Δεν παρασύρθηκα σε φαντασιώσεις γιατί η κοπέλα ένα χαμόγελο έγραφε στο στάτους της και από κάτω αμέσως μάζευε δεκάδες σχόλια.

Τέλοσπάντων, μια μέρα κάτι έγραψα στο στάτους μου, φρεσκοχωρισμένος,  και μου απάντησε. Η μια ατάκα έφερε την άλλη και καταλήξαμε να τα λέμε στο μσν.
Ημουν άνετος. Από τη μια δεν πίστευα ότι ηταν αυτή από την άλλη με την πεποίθηση του «σιγα μη γυρίσει να κοιτάξει εμένα» μιλάγαμε στο χαλαρό. Μια μέρα, της είπα ότι δεν πίστευα ότι ηταν αληθινές οι φωτογραφίες. Δεν είπε κάτι απλά πέταξε ένα «μη νομίζεις, οι εμφανίσιμες κοπέλες είναι συχνά μόνες τους γιατί κανείς δεν τις πλησιάζει». Εγω χαμπάρι. Κόλωσα ρε!
Μέχρι φίλε suspect που μου πρότεινε αυτή να βγούμε! Δέχτηκα με την περιέργεια να δω πως είναι και πόσο πλάκα θα έκανα αν τελικά έβλεπα ένα μπάζο. Είχα πει και σε ένα φίλο πως αν του έστελνα ένα κενό μήνυμα να με έπαιρνε τηλέφωνο ότι τράκαρε για να έφευγα στο καπάκι.
Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κανονίσαμε. Ηρθε.
Πέθανα. Αν στις φωτογραφίες ηταν πολύ όμορφη, από κοντά ηταν 10 φορές καλύτερα. Επαθα σοκ! Τρελάθηκα! Δεν είναι δυνατόν! Τι γυναίκα! Εμενα μαλάκας ρε παιδί μου, πως το λένε!!!
Μέχρι να συνέλθω πρέπει να πέρασε κανα δεκάλεπτο.  Είπα «εντάξει, σιγά μη γυρίσει να με κοιτάξει» οπότε όπως καταλαβαίνεις συμπεριφέρθηκα όπως στο μσν. Χαλαρά. Κάναμε την πλάκα μας, είπαμε τις ιστορίες μας και φύγαμε.

Την επόμενη μέρα ευγενικά της έστειλα το κλασικό μήνυμα «πέρασα πολύ ωραία και αν είναι να τα ξαναπούμε» Με πήρε τηλέφωνο. «τι εννοείς αν είναι, δεν θέλεις να ξαναβγούμε;» ξαφνιάστηκα. Το ίδιο βράδι ξαναβγήκαμε. Ήρθαμε πιο κοντά. Οδήγησα μέχρι το σπίτι της και καθώς ηταν στη θέση του συνοδηγού τη χαιρέτησα και ντράπηκα ούτε καν να τη φιλήσω στα μάγουλα. Με κοίταξε βαθιά. Δεν είπε τίποτα. Άνοιξε την πόρτα και όπως είχα ανοιχτό το παράθυρο του συνοδηγού έσκυψε και μου είπε. «ολοι ιδιοι είστε…» Ανοιξα τη δική μου, βγήκα έξω στραβωμένος. «Τι εννοείς; Σου έκανα τίποτα;» «ενας άντρας.. ένας..» και μου γύρισε να φύγει. Έμεινα καρφωμένος για δυο δευτερόλεπτα και μετά θόλωσα.
Λίνα! Της φώναξα. Έτρεξα κοντά της, τη βούτηξα και τη φίλησα. Ημουν έτοιμος για το χαστούκι αλλά πρέπει να φιλιόμασταν κανα μισάωρο…
Είμαστε εδώ και κάτι μέρες μαζί.

Φίλε suspect από τη μια πετάω στον παράδεισο αλλά και από την άλλη δεν ξέρω τι να κάνω! Πάμε για ποτό και την κοιτάνε ολοι! Της την πέφτουν από παντού! Τη θελω ρε φίλε αλλά και από την άλλη φοβάμαι…

Ελπίζω να μου απαντήσεις σοβαρά

Σωτήρης

= = =
Η απάντηση μου
= = =

Φίλε Σωτήρη χαίρε και σε ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία.

Το κλισέ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι «live your myth», να το ζήσεις κλπ κλπ
Δεν θα σου γράψω κάτι διαφορετικό αλλά θα θέσω υπόψη σου τις παραμέτρους.

Είμαι υπερ της άποψης πως οι σχέσεις που κρατάνε, που εχουν παρόν και μέλλον είναι αυτές που που γίνονται μεταξύ ανθρώπων που μοιάζουν. Σε εμφάνιση, σε μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο και σε ρυθμούς ζωης. Δεν πιστεύω πως τα ετερώνυμα έλκονται αλλα τα ομώνυμα. Τα ετερώνυμα μπορεί αποκτήσουν μια έλξη αλλά για λίγο. Επομένως φίλε μου Σωτήρη χαλάρωσε και περίμενε το τέλος.

Οι πολύ όμορφες γυναίκες μπορεί να είναι βαθιά μοναχικές ( εξάλλου δεν εχουν πρόβλημα κοινωνικών συναναστροφών) αλλά δεν παλεύουν τις σχέσεις τους. Απλά πάνε στον επόμενο. Και από μνηστήρες, να φάνε και οι κότες και οι ελέφαντες μαζί.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που σου την έπεσε αυτή. Μπορεί εσυ να τη βούτηξες αλλά αυτή σου το υπέδειξε. Ή εχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και είσαι μια χαρά παιδί ή κάτι τρέχει με αυτή που θα σου βγει στην πορεία.

Η συνύπαρξη με μια τέτοια γυναίκα δεν είναι ανάγκη να σε τρομάζει. Δες το σαν ένα μεταπτυχιακό στη ζωη σου. Μπες σε ένα κόσμο που δεν είχες φανταστεί, να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και να δεις ουσιαστικά τη δική σου συμπεριφορά.

Τι σου προτείνω να κάνεις:

-         Μη ζηλεύεις. Αποδέξου ότι η κοπέλα θα εχει συνέχεια προσεγγίσεις και μην κάνεις τον αστυνομικό. Θα της το εχουν κάνει χίλιες φορές. Να της δείξεις ότι την εμπιστεύεσαι και εκει που πάτε για ποτό ή καφέ, να παρατηρήσεις πως χειρίζεται αυτους που της την πέφτουν. Τους απομακρύνει ή παίζει μαζί τους;
-         Μην προσπαθήσεις να παραστήσεις κάτι άλλο  από αυτό που είσαι. Αν πχ παίρνεις 800 ευρώ μισθό δεν είναι ανάγκη να πας να της αγοράσεις το δαχτυλίδι των 400 γιατί σύντομα θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Ειλικρινά πες της ποιος είσαι ώστε να μην περιμένει πόρσε. Και στο κάτω κάτω της γραφής αν θέλει τρελά δώρα, δεν σου κάνει.
-         Μάθε πως σκέφτεται. Αυτού του είδους οι γυναίκες είναι σχολείο. Εχουν δει και εχουν δει. Από πανάκριβα δώρα μέχρι αμέτρητα ερωτικά ποιηματάκια. Δες τι είναι αυτό που πραγματικά της αρέσει, αφουγκράσου τις πραγματικές ανάγκες της ώστε να διακρίνεις και τι μπορείς να κάνεις.
-         Μην πέσεις στην παγίδα να την περιφέρεις για να την επιδεικνύεις. Το εχουν κάνει και άλλοι. Ολοι δηλαδή. Αν εχει ανάγκη να μείνει μέσα, να είσαι δίπλα της. Μην τρελαθείς να την κάνεις τσίρκο. Ειδικά αυτές οι κοπέλες και αν εχουν βγει…

Σίγουρα θα «ψηλώσεις». Θα βλέπεις με άλλο μάτι τους φίλους σου, θα «τη δεις», θα νοιώθεις γίγαντας, ανθρώπινα είναι αυτά. Ολοι θα περιμένουν τη στιγμή που θα χωρίσετε για να πανηγυρίσουν και ολοι θα σου λένε «πως το χτύπησες αυτό το μωρό ρε;». Οσο και να το αρνηθείς, αυτά θα τα νοιώσεις φίλε. Φυσιολογικά.

Το θέμα είναι πως όταν θα βγεις από αυτή τη σχέση, να βγεις σοφότερος και χαρούμενος που σου δώθηκε η δυνατότητα να σταθείς δίπλα σε μια τέτοια γυναίκα. Θα εχεις μάθει πολλά για σένα.

Τέλος, καταλαβαίνω το πατατράκ σου αλλά μη γίνεις σκυλάκι. Να λες και τα όχι σου, να λες και αυτά που δεν σου αρέσουν γιατί οι υπηρέτες είναι πολύ εξυπηρετικοί αλλά τους βαριέσαι γρήγορα.

Ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει, είναι μήπως μετά από αυτή σου γυρίσει η βίδα ότι μπορείς να ξαναέχεις αντίστοιχη και να ψάχνεις μόνο τέτοιες, θεωρώντας ότι είσαι πια τεράστιος, προσπερνώντας κάθε καλή κοπέλα, και λιγότερο όμορφη από αυτή, που θα βρεθεί στο δρόμο σου.

Ζήσε ότι εχεις να ζήσεις αλλά μη σου γυρίσει η βίδα φίλε….





5 Λογομαχιες:

Astroboi είπε...

Suspect!!! AN kai me diakatehei mia diathesi gia peiragma, de tha to kano.... Kala kaneis kai voithas tous giro...oloi hreiazontai mia kali kouventa otan kollane.... Opote eheis hrono kai orexi rixe kai mia matia sto blog mou...sou eho oraies mousikoules gia na se halaronoun meta apo mia kourastiki mera!!!
Ta leme kai apo konta kapoia stigmi....
:-)

Χρήστος είπε...

Τελικα αυτο το πραγμα με το φιλι και ποτε πρεπει να γινει ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ. Η μια "πολυ γρηγορα και με βρισκει ευκολη" η αλλη πολυ αραγ επειδη "ειναι χεστης ή θελει να δειξει κατι".
Αντε και εχουν αυτα, εμεις πως στο διαολο θα καταλαβαινουμε αν θελει στο 1ο-2ο ραντεβου ή στο 4ο 5ο?
Μου χουν τυχει και τα 2 απλα επαιξα τα χαρτια μου αντιστροφα απο οτι επρεπε, και καηκα αρκετες φορες.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πολύ εμπεριστατωμένη απάντηση. Δε μου λες, ρε φίλε, τι στατιστικά δίνεις για τέτοιες περιπτώσεις; :)))

An-Lu είπε...

Suspect Agony Uncle!!!! Πειράζει που κάθε φορά σε βρίσκω και σωστότερο ;-)

DELTA είπε...

Μεταξύ άλλων, κρατάω μια φράση σου: "ολοι θα περιμένουν να χωρίσετε για να πανυγηρίσουν". Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο κακόβουλοι με τους άλλους που υποτίθεται ότι είναι και φίλοι τους; Το έχω νιώσει απο πρώτο χερι κι ας μην είμασταν το ομορφότερο ζευγάρι της υφηλίου.
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου, καθώς και με το Σωτήρη που απόφάσισε απο την αρχή να το πάει χαλαρά και να είναι ο εαυτός του. Ελπίζω να το συνεχίσει έτσι. Καλημέρα!!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια