Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2007

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠ(Ρ)ΙΑΚΟΣ 3-3

Κριμα. Αν η διαιτησια δεν ειχε καθοριστικο ρολο και πιο πρωταγωνιστικο από τους πρωταγωνιστες θα μιλαγαμε για το πιο ζωηρο και ενδιαφερον ματς της φετινης περιοδου. Ακομα και τωρα δεν εχω ξεκαθαρισει για ποιον δουλευε ο Μπριακος. 

Για την ΑΕΚ; 3 πεναλτι που της στερησε, ουτε για πλακα δεν μπορω να το πω

Για τον ΟΣΦΠ; Τοτε γιατι του εδωσε μια αστεια κοκκινη καρτα που ουτε ο Τζιγκερ δεν θα την εβγαζε και αναγκασε την ομαδα του Λεμονη να μεινει πισω;

Για τον ΠΑΟ; Πιθανον. Να το βγαλει Χ και να μεινει στο παιχνιδι της δευτερης θεσης ο Παναθηναϊκος. Το ενδεχομενο αυτό φανταζει πιο πιθανο γιατι ηταν σαφης η προθεση και διαγνωση να ΜΗΝ κερδισει η ΑΕΚ

Για τον κακο του τον γλαρο; Πιθανον και αυτό. Κακος διαιτητης διελυσε και χειρουργησε το αθλημα. 

Δεν μπορω να σταθω σε φασεις μικρης σημασιας τυπου γιατι δεν εδωσε εκει μια κιτρινη, γιατι δεν εδωσε ένα φαουλ και ένα κορνερ. Τα σημαντικα είναι αυτά που καθοριζουν αποτελεσμα. Εκει ο διαιτητης εσκισε την ΑΕΚ και δεν την αφησε να διεκδικησει τη νικη. Όπως και εβγαλε βλακωδως τον Ζεβλακοβ που εκανε φαουλ αλλα δεν υπηρχε λογος αποβολης. 

Το παιχνιδι ειχε τσαμπουκα, πολλα γκολ, φασεις, ξυλο, ενταση, εναλλαγη στο σκορ, χορταστικο! 

Σε επιπεδο τακτικης, ποδοσφαιρικου προσανατολισμο, δομης και διαχειρισης αγωνα από τον προπονητη ηταν παρε με και πετα με και προσωπικα προτιμω αυτό το πρωτογονο και αναρχο 3-3 από ένα στρατηγικο 0-0. 

Δυστυχως όμως όταν ο Μπριακος κανει τετοια εγκληματα δεν χωραει περαιτερω αναλυση.

Κριμα.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια