Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2006

MIND THE GAP

Πηγα προχθες στον δημο για να πλερωσω μια κληση.

Ας προσεχα.

Δεν γραφει πουθενα ότι επρεπε να παρκαρω στο πεζοδρομιο.

Καθως περιμενα τη σειρα μου, ηρθε ένας τυπος που ζητουσε αποζημιωση για μια ζημια από μια λακουβα στο δρομο και διαμαρτυροταν καθως εκεινη τη μερα όπως ελεγε πηγε Αθηνα-Λαμια από τον ποδαροδρομο και την ταλαιπωρια που του επεβαλλε το ελληνικο δημοσιο.

Δεν τον πιστευω.

Στη χωρα μας ο δημοσιος τομεας είναι παντα κοντα στον πολιτη και το δημοτικο οδικο δικτυο αγγιζει, τι αγγιζει, εφαπτει την τελειοτητα.

Επειδη τυχγανει να εχω προσφατη περιπτωση φιλου μου για αντιστοιχο ζητημα, θα σας γραψω αναλυτικα τι πρεπει να κανετε σε αυτή την περιπτωση ώστε να αποφυγετε την κουραση.

Εστω ότι οδηγατε αμεριμνοι στο δρομο.

Ο καιρος είναι καλος, εχετε βαλει τις αγαπημενες σας μουσικες στο καινουριο σας σι-ντι πλεϊερ, οι γυναικες ενεκα καλοκαιριας ντυνονται αναλαφρα, οι οφθαλμοι σας αγαλλονται και ….γκντουπ! σκατε στη λακουβα και διαπιστωνετε καταστροφη.

  1. Καλεστε την αμεση δραση και περιμενετε αγοραζοντας καφε, κανοντας τσιγαρο, συνεχιζοντας να χαζευετε τις αναλαφρα ενδεδυμενες. Τωρα πια το ιδιο κανουν και αυτές με εσας.
  2. καλου – κακου βγαλτε και μια φωτογραφια με το κινητο σας την ακριβη θεση του οχηματος και της λακουβας. Τοσες βλακειες φωτογραφιζετε με το κινητο, καντε και κατι χρησιμο. Πιθανον να μη χρειαστει, αλλα τι ειχατε τι χασατε.
  3. Όταν επιτελους ερθουν, ζητηστε να σας επιβεβαιωσουν το συμβαν. Ότι δηλαδη στουκαρατε στη λακουβα και παθατε ζημια.
  4. μετα από 10 μερες να πατε στη γενικη αστυνομικη διευθυνση να παρετε το επισημο εγγραφο βεβαιωσης του συμβαντος
  5. στη συνεχεια να πατε στον Δημο με το ανωτερω εγγραφο, την ταυτοτητα σας και την αποδειξη από το συνεργειο που επισκευασε το αυτοκινητο σας και αν δεν βαριουνται οι δημοσιοι υπαλληλοι, παραλαμβανετε τα χρηματα σας αμεσα.

καλη αποφυγη λακουβας ή κατά το μετρο-ρηθεν: mind the gap.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια