Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2006

MAIL @ VODAFONE

Οπως ακριβως το εστειλα.

= = = =


Αγαπητοι κυριοι,

Ειμαι συνδρομητης σας εδω και αρκετα χρονια. Γενικα δεν εχω παραπονα, για αυτο και συνεχιζω να ειμαι παρα το εντονα ανταγωνιστικο περιβαλλον που υπαρχει στο χωρο της κινητης τηλεφωνιας στη χωρα μας. Αφορμη για το παρον μηνυμα σταθηκε το τευχος των "επαφων" που ηρθε μαζι με τον λογαριασμο μου στο οποιο διαβασα:

1. για τη στηριξη σας στην καρετα καρετα

2. στη χορηγια για μια ταινια

3. στη χορηγια του it directors forum

4. στη χορηγια για τον επιχειρηματια της χρονιας και με ολο το σεβασμο αλλα δεν μπορεσα να κρυψω τα γελια μου.

Στη χωρα μας πιθανως να γνωριζετε οτι υπαρχει μεγαλο οικονομικο προβλημα, οτι υπαρχουν ανθρωποι με πολλες αναγκες, υπαρχουν πολλοι φτωχοι που περιμενουν μια ανασα. Mια βοηθεια.

Επειδη λοιπον το κρατος μας ειναι για τα μαυρα δραγκαλα, μια σημαντικη ελπιδα ειναι αυτοι που εχουν το χρημα. Απο αυτους που εχουν το χρημα, ειναι και εταιρειες κολοσσοι σαν τη δικη σας. Αλλωστε ειναι κατι που σας συμφερει για την εξωθεν καλη μαρτυρια που ειδικα για την εταιρεια σας κλυδωνιστηκε επικινδυνα με τις υποκλοπες. τι προτεινω:

Δωστε κατιτις στην ενωση πολυτεκνων. Θα πιασει τοπο. Υπαρχουν ανθρωποι που χανουν σπιτια για 600 ευρω. Υπαρχουν οικογενειες που δεινοπαθουν.

Ναι, ξερω. Ο ενας τροπος αντιμετωπισης λεει "αν δεν μπορουσαν να τα θρεψουν, ας μην τα εκαναν" Ο αλλος τροπος αντιμετωπισης λεει "βοηθαμε ανθρωπους που πραγματικα εχουν αναγκη και με ενα σμπαρο 3 τρυγωνια". - και σημαντικη βοηθεια ( σε ανθρωπιστικο επιπεδο ) - και δυνητικα πελατες ( πχ. μια οικογενεια με 8 παιδια, συνδρομητες σας, ο κυκλος τους κλπ με αποτελεσμα την εμπορικη εκμεταλλευση ) - και διαφημιστικη εκμεταλλευση με προβολη του γεγονοτος γιατι πασα ενισχυση ανακουφιζει αμεσα.

Αφου το τμημα μαρκετινγκ σας μοιραζει χρηματα για διαφημιστικους λογους, ας το κανει για να βοηθησει μερικες πραγματικες αναγκες και οχι μονο για τη γκλαμουρια και τα events.

Δεν λεω, καλες οι χελωνες, τα φορα και οι ταινιες αλλα υπαρχουν και πιο σημαντικα πραγματα στον πλανητη και αυτα ειναι οι ανθρωποι.

Ανθρωποι στους οποιους ουτως ή αλλως απευθυνεστε.....

Με εκτιμηση

suspect



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια