Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2005

ALL STAR GAME

Οχι οτι εχει καμια αξια για τον αναγνωστη αλλα καταχωρειται για λογους αρχειου απο τον γραφοντα.

== 

Όσο απότομα έσβησαν τα φωτα στο Δημήτρης Τόφαλος, άλλο τόσο γρήγορα το 13ο all star game θα σβήσει από τις μνήμες μας. 

Οι προθέσεις, άγιες. Οι πρωτοβουλίες, θετικές. Οι επιλογές, στη σωστή κατεύθυνση. Το μοναδικό μειονέκτημα της διοργάνωσης ήταν ο χρόνος διεξαγωγής της που ήταν αρκετό για να προσφέρει στους θεατές ένα άνοστο θέαμα. Τα σημάδια φάνηκαν με το καλημέρα.

Όταν έρχεται ενας παίκτης της Α2 απο το πουθενά και κερδίζει στα τρίποντα, ο εντελώς καλοπροαίρετος θα χαρεί για την έκπληξη. Ο υποψιασμένος θα σταθεί στο ότι ο Κουτλουαϊ και ο Σκεπάνοβιτς είναι στα ταξίδια και στα ( αγωνιστικά ) μαχαίρια με τους Τούρκους. 

Ο Χατζής είναι εξαντλημένος απο τις περιπέτειες της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη ενω ο Χαρίσης με τον Βασιλειάδη φάνηκε πως δεν είχαν κάνει ουτε 5 λεπτα προπόνηση. Ο διαγωνισμός των καρφωμάτων ήταν ο χειρότερος όλων των εποχών καθώς δεν υπήρχε ίχνος ευρυματικότητας, αισθησης της γιορτής και προσφοράς στο θέαμα απο τους συμμετέχοντες.

Η κριτική επιτροπή φέρθηκε με ευγένεια βάζοντας υψηλές βαθμολογίες, ενω η συμπεριφορά του Φώτη Κατσικάρη να βαθμολογεί τον Μπέϊλι με 10 ακόμα και σε λέϊ απ, άγγιξε τα όρια του αστείου. 

Είμαι σίγουρος πως ο human highlight με τον μεγάλο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, θα επανέλαβαν το ρηθέν υπο του Μάνου Χατζιδάκι: «Αυτοί οι κύριοι νομίζουν οτι κάνουμε την ίδια δουλειά....» Όσο για το παιχνίδι, αν βρεί κανείς 5 φάσεις που να αξίζουν, κερδίζει 15ήμερη δωρεάν διαμονή στο περίφημο ξενοδοχείο του Ντουμπάϊ. 

Ο ορισμός της αδιαφορίας. Φιλότιμες προσπάθειες κατέβαλαν οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το γεγονός να περάσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα, με χιούμορ, με ενίοτε πετυχημένες ατάκες, αλλά οι πρωταγωνιστές έδιναν σοβαρές και τετριμμένες απαντήσεις στις συνεντεύξεις μεγεθύνοντας την πλήξη και την ανία που συνοψίστηκε στο πάμπτωχο 77-76 υπερ των Ελλήνων. 

Η αιτία του αποτυχημένου all star game οφείλεται στον χρόνο διαξαγωγής του. Οι παίκτες είναι καταπονημένοι απο τους συνεχείς αγώνες, τις εξαντλητικές προπονήσεις, τα ταξίδια και τις αγωνιστικες υποχρεώσεις των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. 

Το πρωτάθλημα είναι σε κρίσιμο σημείο καθώς γίνεται το ξεσκαρτάρισμα για τα play off. Οι 6 παίκτες του ΠΑΟ παίζουν το κρισιμότερο ματς της φετινής περιόδου με την Εφες Πίλσεν την Παρασκεύη.

Ο Πιτ Μαϊκλ έχει το μυαλό του στον τελικό με τη Λιέτουβους Ριτας και οι 4 της ΑΕΚ είναι σχεδόν εξαντλημένοι και θέλουν ανάσες. Ηδη μετρήσαμε τους 11 απο τους 24 που έπαιξαν...

Το καλύτερο θα ήταν να γίνει ο αγώνας τα Χριστούγεννα καθως οι παίκτες δεν θα εχουν να ανταπεξέλθουν ούτε στη σωματική καταπόνηση, ούτε στην ψυχική κόπωση.

Τότε, θα μπορούσε να συνδιαστεί και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και το τερπόν να συνοδευτεί μετα του ωφελίμου...



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια