Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2005

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 09:00-17:00

Το κοριτσάκι εννέα πέντε είναι μικρό. Από 20 μέχρι 30 ΤΟ ΠΟΛΥ.

Μετά τα 30 περνάει σε άλλο στάδιο και δεν κάνει σε κανέναν. Ένα επιτυχημένο κοριτσάκι εννέα πέντε το πολύ μέχρι τα τριάντα έχει παντρευτεί. ΤΟ ΠΟΛΥ.Αν πατήσει τα 30 και δεν παντρευτεί γίνεται προϊσταμένη, κακιώνει και το κάνει με τεκνά έξω από διάφορα μπαρ.

ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ

Μόνο με τους γονείς. Ποτέ και με κανέναν τρόπο δεν θα φύγει από το σπίτι της. Ποιος θα της ετοιμάζει μετά φαγητό, να το βάζει στα ταπεράκια της για να πηγαίνει στη δουλειά; Ποιος θα της πλένει την κούπα της όταν γυρίζει από τη δουλειά; Και τέλος πάντων όταν έχει κάνει μανικιούρ ποιος θα βάζει πλυντήριο και θα απλώνει τα ρούχα; Η μέρα που θα φύγει από το σπίτι της είναι η μέρα που θα πάει να μείνει με τον μέλλοντα σύζυγο της, μετά τον επίσημο αρραβώνα βέβαια, όταν θα αγκαλιάσει τη μαμά της με κλάματα και θα της ψιθυρίσει «έλα αύριο να μαγειρέψουμε μαζί» και θα χωθεί στην αγκαλιά του μπαμπά της «όπως τότε» που ήταν μικρή.

ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Την έχετε δει κι εσείς. Δουλεύει στη Γραμματεία, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στο λογιστήριο κλπ. Κάνει δουλειά γραφείου και για να είναι ευτυχισμένη, οι συνάδελφοι της πρέπει να είναι γυναίκες. Να χει κάποιον να πει δυο κουβέντες. Δεν κάνει ποτέ υπερωρίες και δεν θέλει να ανέβει επαγγελματικά. Έχει τη δουλίτσα της, το αυτοκινητάκι της, το σπιτάκι της (ένεκα ο μπαμπάς), έναν άντρα θέλει να βρει τώρα να κάνει οικογένεια να ησυχάσει. Η δουλειά της είναι σχετικά απλή και δεν κατάλαβε ποτέ τις συναδέλφους που περάσανε από το τμήμα της και φύγανε για κάπου καλύτερα ή ζητήσανε να αλλάξουνε τμήμα. Η δουλειά της είναι αδιάφορο αν της αρέσει ή όχι. Εκείνη «έρχεται, κάνει τη δουλίτσα της και φεύγει». Χτυπάει κάρτα με ακρίβεια, ξέρει τη δουλειά μέχρι εκεί που χρειάζεται και δεν την ενδιαφέρει να κάνει κάτι παραπάνω ούτε με τη δουλειά, ούτε με τίποτα μέσα στη δουλειά.

ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ

Τη θέση της τη βρήκε ο μπαμπάς της. Εναλλακτικά κάνανε αίτηση μαζί με την κολλητή της. Δεν ξέρει για πιο λόγο ακριβώς δουλεύει εκεί, απλά έχει οχτάωρο σίγουρα, τα λεφτά είναι καλά και τέλος πάντων κανένας τη σήμερον δεν χρησιμοποιεί το πτυχίο του.

ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ.

Αδιάφορο. Το φαινόμενο κοριτσάκι εννέα πέντε δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να έχει τελειώσει ιδιωτικό πανεπιστήμιο, ΙΕΚ, ΤΕΙ, μια σχολή του κώλου, να έχει πάει εξωτερικό ή να έχει τελειώσει και κάποια high class σχολή στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Έχω γνωρίσει εγώ κοριτσάκι εννέα πέντε που έχει βγάλει ΝΑ ένα πτυχίο από τη Νομική Αθηνών. Τί να πεις.

ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ

Μόνο και πάντα την τελευταία λέξη της μόδας. Όποιο και αν είναι το στυλ της, ότι και να προτιμάει από τη μόδα της σαιζόν είναι σίγουρο ότι θα το αποκτήσει. Περνάει ατελείωτες ώρες μπροστά στις βιτρίνες μαζί με άλλα κοριτσάκια εννέα πέντε και αγοράζει τουλάχιστον 3 περιοδικά μόδας το μήνα. Προσέχει πολύ τα ρούχα της και είναι πάντα βαμμένη. Αν συνειδητοποιήσει ότι βγήκε από το σπίτι χωρίς μεηκ απ θα πάθει τρία απανωτά εγκεφαλικά και θα την χάσουμε νέα. Η ντουλάπα της είναι πάντα τίγκα και αυτό οφείλεται στον εξής απλό λόγο.

ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ γιατί δεν ξέρει τί σημαίνει, νοίκι, ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Δεν ξέρει τί σημαίνει πάω σούπερ - μάρκετ, πάω λαϊκή. Τα αγαπημένα της μαγαζιά είναι στο Κολωνάκι και στην Ερμού, θεωρεί τον Πειραιά λίγο μπανάλ και κάθε Σάββατο πρωί θα την βρείτε στο Hondos Center της Ομόνοιας. Σίγουρο.

ΤΙ ΟΔΗΓΕΙ - ΠΩΣ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ

Είναι η κότα που έχουμε βρίσει όλοι. Οδηγεί ένα από τα παρακάτω μοντέλα PEUGEOT 306 (το πλέον δημοφιλές με τα κοριτσάκια εννέα πέντε) CITROEN SAXO/C3 FIAT PUNTO FIAT SEICENTO VOLKSWAGEN GOLF VOLKSWAGEN POLO Το αυτοκινητάκι της είναι πάντα πλυμμένο γιατί το πάει ο μπαμπάς της για πλύσιμο. Νομίζει πως μπορεί να το τρέξει και γι'αυτό οδηγεί στην αριστερή λωρίδα με όλο τον κόσμο πίσω της.

Είναι κότα πάει και τελείωσε και όπου τη βρείτε βαράτε τη. Δε μπορεί να παρκάρει εκεί που οι υπόλοιποι φυσιολογικοί οδηγοί θα αφήνανε χώρο και για κάποιον άλλον. Όταν βλέπετε ένα από τα παραπάνω μοντέλα να πιάνει δύο θέσεις πάρκινγκ ανήκει σε κοριτσάκι εννέα πέντε. Α! Στο πίσω τζάμι ή στο τζάμι των επιβατών έχει ένα κουκλάκι από αυτά με τις βεντούζες (ως επί το πλείστον τουίτι, αυτό το ψευδό καναρίνι).

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ.

Όλος ο κόσμος. Μπαίνει στη δουλειά το πρωί και χαιρετάει τους πάντες με την τέλεια οδοντοστιχία της και αφήνει το διακριτικό της άρωμα να ξεχυθεί στον χώρο. Κοπλιμεντάρει όλες τις γυναίκες για τα μαλλιά τους και η κουβέντα με τις κολλητές της από τη δουλειά ξεκινάει. Τί έκανε χτες, από που πήρε αυτό που φοράει, «ωραίες οι αντάυγειες καλή μου σε φωτίσανε». Μετά δουλεύει, μετά κάνει κανένα διάλειμα, τρώει από το τάπερ, ξαναδουλεύει, κάνει διάλειμα, τελειώνει τη δουλειά, φεύγει περιχαρής λέγοντας τί έχει κανονίσει για το απόγευμα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ

Ένα ακόμα κοριτσάκι εννέα πέντε. Μαζί μεγαλώσανε, στο Λύκειο βγαίνανε «ζευγάρια» με τους γκόμενους τους, το προγραμματίσανε και χάσανε την παρθενιά τους μαζί την ίδια μέρα, έχουνε ίδιες νυχτικιές και πάνε στο ίδιο κομμωτήριο. Τα θέματα που συζητάνε τώρα που μεγαλώσανε είναι ο άντρας που θα παντρευτούνε, τί φοράνε σήμερα, ο άντρας που θα παντρευτούνε, πώς θα βάψουν τα μαλλιά τους, ο άντρας που θα παντρευτούνε, πως πάλι θα πάνε Μύκονο για διακοπές, και α δεν ξέρω νομίζω ξέχασα να σας το αναφέρω και ο άντρας που θα παντρευτούνε. Είναι οι γκόμενες που βλέπετε στο δρόμο να κυκλοφορούν στο αυτοκίνητο με κοκαλλάκια στα μαλλιά, τέντα η Βανδή και πάνε για καφέ στο Αγνάντι ή στη Νέα Σμύρνη.

ΤΙ ΑΚΟΥEI

Βανδή, Βίσση, Ρέμο και λοιπά σουξέ. Η Χαρούλα Αλεξίου τις καταθλίβει και οτιδήποτε έντεχνο τους φαίνεται λίγο μπανάλ. Ροκ ακούγανε τα φρικιά στο σχολίο και «δε μου πάει η μαύρη σκιά αγάπη μου» και αυτή η ηλεκτρονική μουσική λίγο για το νηπιαγωγείο τους φαίνεται. Κουνιούνται ρυθμικά στα μπαρ αυστηρά με τον άντρα που τις συνοδεύει αλλά δεν είναι για πολλά πολλά.

ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝEI

Είναι οι γκόμενες που ενώ όλη η παρέα κατεβάζει τον άμπακο και ο εστιάτορας χαμογελαστός φέρνει «άλλη μία παϊδάκια» τρώνε σαλάτα και πατάτες τηγανιτές. Όταν η παρέα πίνει τον άμπακο πίνουν χυμό ή φρουίτ παντς χωρίς αλκοόλ. Κάνουν μονίμως δίαιτα γιατί πρέπει να διατηρήσουν τη γραμμή τους και να χωρέσουν στο καταπληκτικό τοπ που βάλανε στο μάτι. Άλλωστε δεν είναι σικ να τρως με τα χέρια και αποφεύγουν τέτοιου είδους φαγητά (κοτόπουλο, γαρίδες, όστρακα κλπ).

ΣΕΞ:

Θα σας βγάλουν την Παναγία μέχρι να τις ρίξετε στο κρεββάτι ενώ ως γκόμενες είναι τελείως βαρετές. Τσιμπούκι θα σας πάρουν αφού κλείσετε χρόνο. Προσποιούνται τους οργασμούς τους και τελικά ΠΟΤΕ δεν έχουν αγγίξει τον εαυτό τους. Γουστάρουν ιεραποστολικό και «στα τέσσερα» πρέπει να είναι εθνική εορτή για να πέσουν. Αν όλα αυτά περιγράφουν την γκόμενα σας την πατήσατε είστε μαλάκ… τραβάτε στη Στουρνάρη να τυπώσετε μια μπλούζα να το ξέρουμε όλοι. Τα κοριτσάκια εννέα πέντε τον παίρνουν. Και όταν λέω τον παίρνουν εννοώ τον κυνηγάνε όπου βρούνε. Αυτές οι γκόμενες έχουν ένα απωθημένο.

Περνάει ας πούμε στη δουλειά η κοπελιά η αεράτη, με το κολλητό της παντελόνι και τη μπλούζα να σκάει το βυζί ίσα λίγο, όχι και πολύ όμορφη, άβαφη, το μαλλί άφτιαχτο και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ την κοζάρουν; Γιατί; Γιατί έχει κάτι που το κοριτσάκι εννέα πέντε δεν είχε ποτέ. ΕΡΩΤΙΣΜΟ.

Τα αρσενικά το μυρίζουν αυτό το πράγμα, ξέρουν πως η κοπελίτσα θα τους βάλει κάτω και θα τους πετάξει τα μάτια όξω. Αν ακούσετε κοριτσάκι εννέα πέντε να πετάει ατάκες του στυλ «έλα μωρε, πολύ σκυλί την βρίσκω», «άκουσα ότι πήρε την προαγωγή επειδή το έκανε με τον Τάδε Διευθυντή» κλπ ένα είναι το γεγονός και ανοίξτε τα μάτια σας να το δείτε.

ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.

ΟΛΑ τα κοριτσάκια εννέα πέντε, όλα ανεξαιρέτως θα ήθελαν να είναι femmes fatales ΟΛΑ τα κοριτσάκια εννέα πέντε, όλα ανεξαιρέτως θα ήθελαν να μπορούν να κάνουν One night stand.

ΟΛΑ τα κοριτσάκια εννέα πέντε, όλα ανεξαιρέτως θα ήθελαν να μπορούν να κάνουν λυσσασμένο σεξ σε ιδρωμένα σεντόνια όλο το βράδυ. Αλλά όλα τα κοριτσάκια εννέα πέντε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Απλά δεν μπορούν. Τις κυνηγάει συνεχώς ένα αίσθημα ενοχής, τί θα πει η μαμά, τί θα πει ο κόσμος και κυρίως τί θα πει αυτός που θα τις πηδάει. Θέλουν να τις σέβονται, παραβλέποντας το γεγονός ότι ο σεβασμός λίγο έχει να κάνει με το κρεββάτι, και ότι αλλού τον εμπνέεις. Η μαμά τους όταν ήταν μικρές τους πέρασε τον φοβερό φόβο, και τώρα τα κακόμοιρα κοριτσάκια εννέα πέντε δεν μπορούν να το ευχαριστηθούν το σεξ, κάτι τις κρατάει πίσω. Απελπιστική κατάσταση.

ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ

Ως σύζυγοι: Καταρχήν έχουν λεφτά. Επίσης ο άντρας τους (αν είναι έξυπνος) τις κερατώνει ασύστολα και αυτέςδεν παίρνουν μυρωδιά. Το κέρατο τους έχει φτάσει μέχρι την αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι και αυτές είναι ακόμα Τρίκαλα. Ως μανάδες: Υπερπροστατευτικές. Θέλουν το καλύτερο, για τα βλαστάρια τους, είναι οι μανάδες που σκάνε με ταγέρ να πάρουνε βαθμούς, γεμίζουν τα παιδιά τους με φροντίδες και καλυμμένη καταπίεση, τα γεμίζουν ενοχές και μετά αυτά γίνονται ναρκωμανείς, ξέκολλα και λοιπά χαριτωμένα ή μπούληδες διευθυντές (βλ. Βουτσάς «είμαι από την Πόλη, θέλω τα φουντούκια μου», αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος).

Ως γκόμενες: Κρατάνε μια ηλιθια στάση αξιοπρέπειας απορρίπτωντας οτιδήποτε έξω από τα συνηθισμένα. Ξαφνικά ξυπνάνε στα σαράντα τους και αν δεν βαριούνται και αν δεν το μάθει ποτέ κανένας και αν και αν και αν αρχίζουν τις μαλακίες με τα τεκνά ή εναλλακτικά το ρίχνουν στα ηρεμιστικά.

ΓΕΝΙΚΑ

Έχει πήξει η πιάτσα από κοριτσάκια εννέα πέντε. Είναι η γκόμενα που η μάνα σας θα χαρεί να δει. Που το σόι σας θα λατρέψει. Που θα σας γεμίζει φροντίδες. Που θα θυσιαστεί για να κάνετε καριέρα. Που θα μεγαλώσει τα παιδιά σας, θα φροντίζει το σπίτι σας και θα γίνει θυσία για την οικογένεια της με έναν τρόπο αγνό, του χωριού, απίστευτα θεατρικό και άχρηστο. Και τελικά είναι η γκόμενα που επειδή δεν έχει φαντασία δεν θα ικανοποιήσει ποτέ τη δική σας.

Σε όλα τα επίπεδα.0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια