Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

 

Ακούμε πολλά, φοβόμαστε για το άμεσο μέλλον και οι συνωμοσιολόγοι κάνουν πάρτι. Θα μας κόψουν το ρεύμα για 6 ώρες τη μέρα, θα βυθιστούμε όλοι στο σκοτάδι, θα γίνουν δεκάδες περικοπές και άστα να πάνε.

Μπορεί όπως σου τα γράφω να χαμογελάς αλλά μην ξεχνάς πως είμαστε μια κουρασμένη χώρα. Από το 2012 που μπήκαμε στα μνημόνια, μετά με την πρώτη φορά Αριστερά, καλώς τον κορωνοϊό και φυσικά την ενεργειακή κρίση και τον πόλεμο.

Υπάρχει λοιπόν ένας τρόπος, να μη θυσιάσουμε τίποτα και να κάνουμε τεράστια εξοικονόμηση και κυρίως να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η ψυχολογία των πολιτών.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Μπορούμε να μείνουμε στη θερινή!

Ποια θα είναι τα οφέλη :

1.   Δεν θα χρειάζεται όλα τα μαγαζιά, οι δρόμοι, τα κτίρια, οι οικίες, τα ιδρύματα να ανάβουν το φως από τις 5 το απόγευμα

2.   Δεν θα επιβαρυνθεί επιπλέον η ψυχολογία των πολιτών γιατί όταν σκοτεινιάζει από τις 5, ένα ψυχοπλάκωμα το κάνει

3.   Είμαστε τουριστική χώρα και φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε τους βόρειους να ξεχειμωνιάσουν εδώ.    Αν είναι να μη βλέπουν τίποτα για να έχει σκοτάδι από τις 5 το απόγευμα, κάθονται και στις χώρες τους.

4.   Η εμπορική κίνηση των καταστημάτων και των καφέ, με την παράταση της ημέρας μόνο καλό θα κάνει.

Πιστεύω ότι μόνο από αυτή την κίνηση που δεν κοστίζει σε τίποτα, θα εξοικονομήσουμε τόσο μεγάλο ποσό που δεν θα χρειαστεί να υποβληθούμε σε καμία άλλη περικοπή!

Πριν μου πεις καμία εξυπνάδα τύπου «έλα μωρέ τώρα, είναι μόλις 1,5 ώρα» σκέψου ότι αυτό θα είναι για όλη την Ελλάδα !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια