Τρίτη 10 Μαΐου 2022

SURVIVOR 2022 - ΣΥΝΟΨΗ

 

Δεν βλεπω φανατικα το φετινο #survivorGR  καθως το θεωρω πολύ κατωτερο των προηγουμενων σε αγωνιστικο επιπεδο. Ο Ντανος, ο Γκοτσης, ο Κατσουλης θα το κερδιζαν με περιπατο. Μερικα σχολια από οσα εχω δει :

Η Βρισηιδα μπηκε ως σπαστικο βλαμμενο αλλα με το που βγει θα κανει δευτερη καριερα. Από τους κερδισμενους καθως τα σχολια της είναι σωστα, της κοβει και κρινει τα πραγματα γενικα δικαια.

Ο Σοϊλέδης πήγε να χειροδικήσει,  έκλεψε πολύ χοντρα, στήνει κλίκες και η παραγωγη τον κρατησε. Και να μην τον ήξερες είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που πραγματικά σέβεται τον εαυτό του. Ίσως να μην είναι τυχαίο πως μόλις στα 30 του με θητεία στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, να μην έχει ομάδα. Ο κοσμος θα πρεπει να τον σουταρει. Τις να τις κανω τις νίκες με τέτοιο τσατσιλίκι; Ο Εμμανουηλ μπηκε να τα κανει όλα μπαχαλα και μεχρι στιγμης τα καταφερνει περιφημα. Θα το εξαργυρωσει αυτό τηλεοπτικα στο μελλον αλλα στο #survivorGR δεν θα παει μακρια. Είμαι απολύτως βεβαιος ότι ο Σοϊλέδης θα του είπε πολύ ευγενικά πως αν πάει να του κλείσει το σπίτι, θα τον βρουν με τσιμεντένια παπούτσια στον Αργοσαρωνικό για αυτό και τις τελευταίες ημέρες το σπαστό αγόρι, κάνει το καλό φιλαράκι. Ο Μαρτικας είναι ο πιο στρατηγικος, ο πιο τακτικιστης, ο πιο σκακιστης. Ενδιαφερουσα προσωπικοτητα να τον παρακολουθεις να ελισσεται και να πειθει τους αλλους να μην τον ψηφιζουν και τον κοσμο να τον κραταει. Ο Τακης είναι καπεταν ανταρας, ζοχάδας, μανουριαρης  και φωνακλας αλλα καθαρος ανθρωπος και φιλοτιμος. Αντιτουριστικός μεν αλλά ευθύς.

Ειμαι σιγουρος πως η Ναυσικα όταν συνειδητοποιήσει την απέχθεια που έχει μαζέψει, θα ευχηθει να μην ειχε μπει ποτε στο παιχνιδι και ο Ρουβας οσο περισσοτερο καθεται τοσο περισσοτερο η ζυγαρια με τις αντιπαθειες βαραινει περισσοτερο από τις συμπαθειες. Οι Ταλαντσεφ, Σταθης, Νικογιαννης και Μεη είναι αυτό που λεμε τηλεοπτικα αδιαφοροι και θα ξεχαστουν με το που ληξει το #survivorGR

Η Σταυρουλα είναι η καλυτερη από τις γυναικες, η Ασημινα μου θυμιζει αγωνιστικα τη Δαλακα. Λιονταρι στην πιστα ασχολειται με κατι ανδρικο όπως το ποδόσφαιρο και στα 22 της, δικαιολογω τις εκρηξεις και τα ξεσπασματα. Όμως εχει αξιοπρεπεια. Παντως μονο με τον Δαντη θα μπορουσε να κανει σχεση και της ευχομαι να το ζησει μεχρι τελους. Έναν οποιονδηποτε συνομήλικο της θα τον ειχε πετσοκοψει.

Η Στελλα είναι ερωτας. Πανεμορφη και πολύ καλο κοριτσι. Ο Κατσαουνης θα εφτανε μακρια αλλα η συμπαθης βλαχιά γίνεται εύκολα βλαχομαγκιά και η έξοδος ήταν εκ των ων ουκ ανευ. Οποιος διαβασε μεχρι εδώ, τον θαυμαζω



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια