Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Είναι της μόδας αυτές τις ημέρες να λέμε ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και καλά κάνουμε.

Ευκαιρίας δοθείσης, θέλω να πω ευχαριστώ και σε μερικούς άλλους που κράτησαν την χώρα μας στην Ευρώπη. Ελπίζω και ο κάθε τελευταίος να έχει καταλάβει τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν δεν είχαμε την Ευρωπαϊκή ομπρέλα.

Ευχαριστώ τους πολιτικούς που έκαναν ότι έπρεπε για να μείνει η χώρα μας στην Ευρώπη.

Ευχαριστώ τους βουλευτές που παρά τα βρισίδια, τις κρεμάλες, την κατακραυγή του φαύλου όχλου, έκαναν το καθήκον τους προς την πατρίδα και ψήφισαν αυτά που έπρεπε.

Ευχαριστώ την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, την πιο κρίσιμη κυβέρνηση της μνημονιακής περιόδου, που κράτησε την Ελλάδα όρθια στην πιο δύσκολη στιγμή στην νεότερη ιστορία μας.

 Ευχαριστώ τέσσερεις πυλώνες που κράτησαν πραγματικά Θερμοπύλες. 

Τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. Τον πρωθυπουργό που καθυβρίστηκε όσο κανένας, που έχασε την περιφερειακή όραση από το ένα μάτι του για να τον εμπαίζουν οι άθλιοι, εργάστηκε σκληρά και έφερε αποτελέσματα πάνω στα οποία πάτησε ο Τσίπρας μέχρι να φτάσει να τα τινάξει όλα στον αέρα στο πρώτο εξάμηνο της θητείας του. 

Τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ που εργάστηκε ακατάπαυστα και όποιος ξέρει από οικονομικά και δει με ψυχραιμία τι έκανε το 2012-2014, μιλάμε για ένα θαύμα. Κάτσε και δες τι παρέλαβε και τι παρέδωσε. 

Τον ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ που σήκωσε μόνος του το βάρος της ιδεολογικής και πολιτικής μάχης όταν οι άλλοι κρύβονταν, απολογούνταν και εξαφανίζονταν. Σκέφτομαι πως αν ο Άδωνις ήταν αριστερός, ο Τσίπρας δεν θα είχε αντίπαλο για 20 χρόνια. 

Τον ΣΚΑΙ. Που θα μπορούσε να λέγεται και Μεγάλο Ανάχωμα στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, την αθλιότητα. Για αυτό και οι ζαίοι λύσσαξαν να τον κλείσουν, να του κάνουν εμπάργκο και να βάλουν τον μισθοφορικό στρατό τους στα κοινωνικά δίκτυα να βρίζουν καθημερινά. Εύσημα και στο Πρώτο Θέμα με μεστή και σοβαρή δημοσιογραφία, συνετέλεσε αποφασιστικά, παρά το οτι κυνηγήθηκε ανελέητα, να υπάρχει μια φωνή λογικής όταν ο παραλογισμός σάρωνε. 

Ευχαριστώ τους πολίτες που δεν παρασύρθηκαν από τις ιδέες του Καζάκη, του Ανταρσύα και πολλών Συριζαίων στην κάτω πλατεία και τις αυταπάτες τύπου «το ευρώ δεν είναι φετίχ» και «θα αλλάξω την Ευρώπη» του Τσίπρα.

Ευχαριστώ τους πολίτες που ψήφισαν ΝΑΙ στο πιο γελοίο δημοψήφισμα όλων των εποχών και όσοι είχαμε ένα δημόσιο βήμα ανεχθήκαμε να μας λένε οι χαχόλοι ότι είμαστε προδότες, γερμανοτσολιάδες και υποστήκαμε απίστευτο bullying ενώ ξέραμε ότι είναι η μόνη οδός και κρατήσαμε και τους ηλίθιους που μας έβριζαν καθημερινά ζωντανούς.

Ευχαριστώ τους πολίτες που δεν ήταν Αγανακτισμένοι, δεν χόρεψαν χαζοχαρούμενα και με περισσή αφέλεια στο Σύνταγμα, δεν στήριξαν τα κινήματα της πλάκας τύπου δεν πληρώνω και δεν έφαγαν τα παραμύθια του Αρτέμη Σώρρα.

Ευχαριστώ τους πολίτες που έκλεισαν τα αυτιά τους σε κάθε μεγαλόσχημο δημοσιογράφο που πήρε την εύκολη θέση του τσαμπουκαλεμένου βαρύμαγκα για να γίνει αρεστός στον όχλο και να πουλήσει εύκολη και ανέξοδη επανάσταση. Άλλοι έβαλαν το κεφάλι τους στην γκιλοτίνα.

Ευχαριστώ τους πολίτες που δεν παρασύρθηκαν από τους ψεκασμένους Ανεξάρτητους Έλληνες, δεν έσπευσαν να στηρίξουν τους Ναζί της Χρυσής Αυγής και δεν πέταξαν την ψήφο τους σε πειράματα τύπου Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.

Ευχαριστώ τους πολίτες που τον περασμένο Ιούλιο, σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής ζωής έκαναν την Ελλάδα μπλε. Εθνικές εκλογές, Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές. Άλλαξε η χώρα μας. Αυτά δρέπουμε σήμερα και για αυτό είμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο από πολλές προηγμένες σε σχέση με εμάς χώρες.

Τέλος, Ευχαριστώ τον Θεό που την παγκόσμια πανδημία αλλά και την κρίση στον Έβρο, δεν την χειρίζονται οι τυχοδιώκτες και απατεώνες που μας μάγεψαν με τους χειρισμούς τους στο Μάτι, στη Μάνδρα, στο Μακεδονικό, με την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό και το λαθρομεταναστευτικό. Έχουμε άξιους, ικανούς και άριστους στο τιμόνι της Πατρίδας.

Στάσου ψύχραιμα και σκέψου. Τι περάσαμε και από τι γλιτώσαμε…

Ναι, δεν φοβόμαστε πια. Ας λογαριαστούμε.

Ο πέλεκυς της Ιστορίας θα είναι αυτή τη φορά αμείλικτος.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια