Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ



Έστω ότι ήταν το ΠΑΣΟΚ, όλο το ΠΑΣΟΚ, σε ένα πλοίο και άρχιζε να βουλιάζει. Έστω ότι άγγελος Κυρίου μου έλεγε: “Suspect, επειδή είσαι suspect, σου δίνω το δικαίωμα να σώσεις δύο. Διάλεξε».

Εις εξ αυτών θα ήτο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Συμπαθέστατος στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, διαπρεπής επιστήμονας ( γιατρός – ακτινολόγος ) με δημοσιεύσεις σε σοβαρά ιατρικά περιοδικά, χωρίς φανφάρες στα κανάλια. Για αυτό και τον διάλεξα για τη συνέντευξη. Ο άνθρωπος ανταποκρίθηκε άμεσα και προς τιμήν του, αφενός ούτε ζήτησε να τσεκάρει τις ερωτήσεις, αφετέρου πήγε για χάρη μου το πρόγραμμά του πίσω καθότι τον …καθυστέρησα!

Είναι από τους ανθρώπους που σε κερδίζουν με το καλησπέρα και θέλεις να τελειώσει στα γρήγορα η συνέντευξη για να του πεις «ρε αδερφέ, πάμε να πιούμε ένα κρασί».

Τολμώ να πω ότι από τις καλύτερες που έχω κάνει καθώς ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι ευφυής, με χιούμορ, απλός, χωρίς να λέει πιλάφια και πολιτικάντικες αηδίες και του εύχομαι να λάβει αξιώματα ώστε να προσφέρει στην Ελλάδα και να πλαισιώσει – έστω με το ζόρι – τον Άδωνι στο υπουργείο Υγείας μπας και τον συγκρατήσει!

Μια απολαυστική συνέντευξη για μένα, ελπίζω και για σενα.


Τη φράση «πνευματικά δικαιώματα» τη βαριέμαι και ως σκέψη.
Ότι θέλετε πάρτε, αντιγράψτε, κλέψτε, βάλτε τρούφα και καλή σας όρεξη.

Απλώς, απευθυνόμενος στο φιλότιμο σας,
 μπορείτε να αναφέρετε ότι το πήρατε από το www.suspect.gr




0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια