Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

1821Να αφιερώσεις λίγο χρόνο κλέβοντας από τα κοινωνικά δίκτυα, την τηλεόραση και τα τούρκικα σίριαλ για την επιμόρφωση σου. 

Εδώ: http://www.antibaro.gr/article/1465 υπάρχουν 4 διαφωτιστικά βίντεο σε ότι αφορά μερικά παραμύθια για το 1821. Επειδή πολλές φορές το συγκεκριμένο site παρουσιάζει προβλήματα, σε παραπέμπω απευθείας στα λινξ:


Δυστυχώς, θες η ευμάρεια, θες η αριστερίζουσα προπαγάνδα με τελευταίο κρούσμα την επιστολή των καθηγητών του ΠΑΜΕ, θες η πολυσυζητημένη εκπομπή του ΣΚΑΙ, θες το πνεύμα της εποχής, μας έχουν κάνει ούτε να γνωρίζουμε αλλά και ούτε να μπαίνουμε στον  κόπο να ψάξουμε την ιστορία μας. 

Επειδή το διάβασμα είναι μια δύσκολη υπόθεση τελικά, τα 4 αυτά βίντεο είναι ένας εύκολος τρόπος, εκεί που θες να δεις Σουλεϊμάν, έστω μόνο για σήμερα, να δεις πως αποδομείται το δηλητήριο που εκτοξεύεται συστηματικά εναντίον της Επανάστασης του 1821.

Συγχαρητήρια στο antibaro.gr, στο site που αντιστέκεται, στο site που επιμένει και είναι μια αχτίδα φωτός στο ατέλειωτο σκουπιδαριό που μας κατακλύζει. 

Ενα απο τα ρητά και γνωμικά με τα οποία διαφωνώ, είναι το "ουδείς αναντικατάστατος".

Δυστυχώς Κολοκοτρώνη και Μακρυγιάννη δεν ξαναβγάλαμε...
1 Λογομαχιες:

Leviathan είπε...

Ευχαριστούμε αγαπητέ!! καλό σου μεσημέρι!!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια