Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ


Μπροστά στα μάτια μου, χθες το απόγευμα βίωσα μια περίεργη μορφή βίας.
Καμια 50αρια δικάβαλα μηχανάκια με κρανοφόρους επιβάτες, σταμάτησαν στον σύνδεσμο της ΑΕΚ στην Κυψέλη και αφου προσπάθησαν να εισβάλλουν, δεν κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα και έβαλαν γκαζάκι και έσπασαν τζάμια από κατάστημα, τρια παρκαρισμένα αυτοκίνητα και έβαλαν φωτιά σε ένα.
Πέρναγα κατα λάθος, ισα που πρόλαβα να απομακρυνθώ και δεν είδα φάτσες ( και να βλεπα δηλαδή θα είχα ενεργοποιήσει τη αυτόματη διαγραφή εγκεφαλικής μνήμης ), αλλά ημουν σχετικά κοντά ώστε γύρισα και είδα τις συνέπειες της επιδρομής και σκέφτηκα οτι είναι από τις περιπτώσεις που στην αρχή μένεις άναυδος και μετά εξοργίζεσαι.

Να κάνω μια ερώτηση και ας την απαντήσει ο καθένας με τον εαυτό του:

Έστω ενας άνθρωπος που εχει το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο. Ακούει φωνές, βγαίνει στο μπαλκόνι και βλέπει κάποιους τύπους να του σπάνε για την πλάκα τους το αυτοκίνητο του

Αν πάρει το καλασνικοβ και θερίσει μερικούς, ποιος θα είναι ο εγκληματίας;

Και δεν πέφτω στην παγίδα να τα βάλω με την Αστυνομία. Μονο καρφωτή θα μπορούσε να είχε πέσει για να το ξέρει. Το θέμα είναι που πάμε ως κοινωνία γιατί αύριο μπορεί να είναι άλλα τοσα δικάβαλα με ΑΕΚτζήδες και οποιον πάρει ο χάρος..

Ωραία μαγκιά πάντως. Απογευματιάτικα, με κόσμο να κινείται πας και καταστρέφεις.
Θες ρε φίλε να πλακωθείς;
Δωστε ένα ραντεβού σε μια αλάνα, σκοτωθείτε να ησυχάσουμε ολοι οι υπόλοιποι…

Για να μη σου πω να καλυφθεί τηλεοπτικά, να πέσουν και στοιχήματα για να ενισχύσουμε τα οικονομικά χάλια του κράτους μας.



1 Λογομαχιες:

BALTASAR21 είπε...

καλησπέρα,

Συνήθως σε αυτές τις κατακριτέες καταστάσεις, εάν είσαι γείτονας,συνήθως γνωρίζεις, είτε ενημερώνεσαι, είτε υποψιάζεσαι,είτε στο λένε και από πριν τι πρόκειται να συμβεί και φυλάγεσαι.
Στο μεγαλύτερο ποσοστό οι άγνωστοι και οι άσχετοι παθαίνουν το σοκ απο τις καταστροφές απλά οι γείτονες ειδοποιούν κρυφά την αστυνομία είτε μιλάνε στα κανάλια "κρυφά" εάν συμβούν τεράστιες χοντράδες και μαζευτούν οι κάμερες....
Δυστυχώς και σε αυτό το γεγονός όλα είναι θεμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ του καθενός μας.

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια