Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ


Άνθρωπος του αθλητισμού για το φετινό καλοκαίρι αποδεικνύεται μακράν ο Φερνάντο Σάντος.
Κατάλαβε πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι γενναίοι του Βορρά θα του ζητούσαν, γκολ, θέαμα, κύπελλο, τσαμπιονς λιγκ, διηπειρωτικό, γαλαξιακό και συμπαντικό πρωτάθλημα. Προτίμησε να μην κάνει νέο συμβόλαιο για να κερδίσει χρήματα αλλά να φύγει με ψηλά το κεφάλι και με έναν τρύγο τρια ζμπαρόνια:

Οι ΠΑΟΚτζήδες θα τον θυμούνται ως μέγα αναμορφωτή,

Οι μεγάλες προσδοκίες θα απαιτηθούν από τον μεθεπόμενο ( γιατί τον επόμενο προλάβαμε και τον αποκεφαλίσαμε )

Ο ιδιος θα εχει το κεφάλι του ήσυχο και αν ποτέ χρειαστεί, ποτέ δεν ξέρεις, θα μπορεί να γυρίσει στον ασπρόμαυρο πάγκο μετα βαϊων και κλάδων.

Η ζωη όμως χαμογέλασε στον Πορτογάλο δάσκαλο. Άνοιξε διάπλατα η πόρτα της Εθνικής και πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση.

Μεγάλα παιδιά είμαστε, ας μην κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει τη δυνατότητα να είναι επιθετικό. Προσπάθησε να θυμηθείς ολες τις επιτυχίες μας σε εθνικό και διασυλλογικό επίπεδο. Στα δυο κύρια ομαδικά σπορ. Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Ακόμα και στο πόλο. Ολες οι επιτυχίες δεν προήλθαν από τον επιθετικό καταιγισμό αλλά από την αμυντική λειτουργία.

Ποιος είναι ο ιδανικός μετά τον χερ Οττο για αυτού του τύπου το ποδόσφαιρο;

Ο Φερνάντο Σάντος.

Ετσι αισιοδοξώ και για την Εθνική μας ομάδα ότι δεν θα γίνει ομαδούλα της σφαλιάρας όπως ηταν στην προ Ρεχάγκελ εποχή. Περιμένω μερική αντικατάσταση των αγαπημένων παιδιών του Γερμανού ( Χαριστέας – Πατσατζόγλου ) και συνέχεια στο ιδιο μοτίβο και στον ίδιο ρυθμό.

Καλή επιτυχία Δον Φερνάντο και κυρίως, καλή συνέχεια..



3 Λογομαχιες:

Caution είπε...

3 χρόνια τον έβριζαν.Τον έβριζαν ακόμα και στο τελευταίο του ματς...Τον έβριζαν για την περίπτωση που έμενε.Τον βρίζουν και που δεν έμεινε.

Αν ξαναδούν 2 συνεχόμενες χρονιές την ίδια πορεία για τα επόμενα 20 χρόνια,εμένα να με χέσεις.

VAD είπε...

όντως αποδείχθηκε γάτα ο Φερδινάνδος, αλλά οι αχάριστοι πώς να εκτιμήσουν...

Leviathan είπε...

kalispera sas! :)

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια