Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΤ3


Μέχρι σήμερα είχα μια εκτίμηση στο τρίτο παιδί της κρατικής τηλεόρασης αλλά όπως αποφάσισα να κόψω το jack daniels για να πίνω μόνο λευκό κρασί, ετσι αποφάσισα να αρω την εκτίμησή μου.
Πριν από λίγη ωρα έκανα ζάπινγκ και έπεσα πάνω στην ταινία «ο καταφερτζής» με τον αγαπημένο μου Θανάση Βέγγο. Δεν θυμάμαι να την είχα δει και στρώθηκα με μεγάλη ευχαρίστηση να την παρακολούθησω.

Δεν είχα υπολογίσει την ΕΤ3 καθώς από τις 16.42 μέχρι τις 17.38 έκανε 6 διαφημιστικά διαλείμματα! Και να πεις ότι είχε διαφήμιση καλλιτεχνία, παει στην ευχή. Τρεϊλερ από τις επόμενες ταινίες πρόβαλλαν και μάλιστα δυο φορές ανα διάλειμμα, ένα σετ στρωμάτων κρεβατοκάμαρας που οποιος πάρει τώρα, από 189, μόλις 89 ευρώ. Στη διαφήμιση έλεγε πως η προσφορά ισχύει για μισή ωρα. Αναρωτιέμαι από πότε μέτραγε το μισάωρο. Το ιδιο για την κυρα Κατίνα που θα έκανε την παραγγελία στις 16.42 και το ιδιο με την κυρα Μιμίκα που θα έπαιρνε στις 17.38;

Στην ΕΤ3 αυτό το «τώρα» αποκτά μια διαρκή αξία. Πάντως, δεν ξέρω αν μια σοβαρή επιχείρηση απασχολεί προσωπικό μέχρι το Σάββατο στις 6 το απόγευμα που θα εξυπηρετεί τις παραγγελίες της κυρα Κατίνας και της κυρα Μιμίκας, αλλά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να καλέσουμε τους συντρόφους του ΠΑΜΕ για διαδήλωση και έγγραφη διαμαρτυρία στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

12 φορές είδα αυτή τη μοναδική προσφορά αλλά ημουν αποφασισμένος. Παρά την πλύση εγκεφάλου, τα σετ που ηδη έχω στο σπίτι μου είναι απείρως καλύτερα. Και δεν μου σπάνε τα νεύρα.

Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που καταφέρνουν είναι αφενός να σιχτιρίζεις το σετ στρώματος και αυτόν που το πουλάει, αφετέρου να σιχτιρίζεις το κανάλι, «αφετρίτου» να μην μπορείς να απολαύσεις την ταινία.

Παω να πάρω 89 ευρώ σετ λευκών κρασιών.  Πάπλωμα και μάλιστα καλοκαιριάτικα, δεν πρόκειται.



4 Λογομαχιες:

Z. είπε...

Αυτά και τα άλλα 4-5 κρατικοδίαιτα σκουπίδια δεν έχουν ξεστραβωθεί να τα δουν και να τα κάνουν κερδοφόρα οι ιθύνοντες, ή να τα κλείσουν...
Τους συνταξιούχους και τους Δ.Υ. βρήκαν να χαρατσώσουν...οι ανεκδιήγητοι!!!
Αλλά το Learjet να δούμε πόσο καιρό θα το καβαλά ακόμα...

Γεια σου suspect. Καλό Σ/Κ
... και συγνώμη για το ξέσπασμα.

KitsosMitsos είπε...

Χειρότερα και από το Star δηλαδή!

Νίκος Κιτωνάκης είπε...

Η καημένη η ΕΤ3. Το πικ της ημέρας της είναι ο καιρός με τον Αρναούτογλου.

Unknown είπε...

Και γιατι λευκό;Το κόκκινο έχει απείρως καλύτερες επιδράσεις στην υγεία.Να μου πεις, όλα θέμα γούστου είναι,αλλά ήθελα να σου πω τη γνώμη μου

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια