Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

OLYMPIC AIR



Ταξιδεύω συχνά στη Μυτιλήνη και συνήθως προτιμώ την Aegean. Οσες φορές στο παρελθόν προτίμησα την πτήση της Ολυμπιακής ( και εχω υποσχεθεί στον Ξένιο Ζευ ότι με το καινούριο της όνομα δεν θα την προφέρω ποτέ ) γιατί με βόλευε η ωρα, την πρώτη φορά βλαστήμησα και τις υπόλοιπες ήμουν έτοιμος.

Περίμενα στωικά την απερίγραπτη καθυστέρηση διαβάζοντας ένα βιβλίο, διεκπεραιώνοντας την επαγγελματική γραφειοκρατία και υπέμεινα την πτήση σε ένα αεροπλάνο που τα παραθυρά του είχαν να πλυθούν από το πρώτο και τελευταίο ταξίδι του Τιτανικού.

Τα φερε λοιπόν η μοίρα και επέστρεψα από τη Μυτιλήνη με την Ολυμπιακή.
Εξεπλάγην.

  • Το αεροπλάνο ξεκίνησε 3 λεπτα ΠΡΙΝ από την καθορισμένη ωρα πτήσης!
  • Τα παράθυρα ηταν πεντακάθαρα και έβγαλα μερικές αεροφωτογραφίες!
  • Ο πιλότος έδωσε αρκετές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της πτήσης, περισσότερες από τις εντελώς συνηθισμένες.
  • Μας προσέφεραν ένα χορταστικό  σάντουιτς και υπέροχα μπισκότα με σοκολάτα! ( εκει που έδιναν ένα ξερό χυμό ή καφέ νερογαλλικό )
  • Η πτήση εκει που με την Aegean διαρκεί περίπου 30’ και η Ολυμπιακή 50’, αυτή τη φορά η Ολυμπιακή κατέβηκε στα 25 !
  • Και τέλος τις βαλίτσες τις παραλάβαμε σε 10΄!


Μπραβο! Εύγε!

Δεν περίμενα τέτοια αλλαγή προς το καλύτερο!
Τελικά ο Βγενόπουλος πέραν των απόψεών του με τις οποιες πολλές φορές συμφωνώ, είναι αξιοσέβαστος και ως προς τα έργα του. Το βρίσκεις λίγο να παραλαμβάνεις μια κατάσταση σαν τη Σαχάρα και να τη μετατρέπεις σε πάρκο;

Αν και φοβάμαι το φαινόμενο Μπερλουσκόνι, πολύ ευχαρίστως  θα ψήφιζα τον Βγενόπουλο. Ενας άνθρωπος όταν ξέρει να διαχειστεί τα δικά του λεφτά και να βελτιώνει μαύρες καταστάσεις, μπορεί να διαχειριστεί και των πολλών αντι για τους πολιτικάντηδες που δεν εχουν ούτε ένα ένσημο.



4 Λογομαχιες:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δεν πολιτικοποιώ περαιτέρω το θέμα. Αλλά πράγματι έχουν αλλάξει πολλά -προκειμένου να φέρει χρήματα- στην εταιρεία και τις πρακτικές της.

Z. είπε...

Η τελευταία παράγραφος είναι η ουσία και με βρίσκει απολύτως σύμφωνη.
Την καλησπέρα μου.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Ioanna είπε...

Πάντα προτιμούσα την Ολυμπιακή από την Aigean, - που την θεωρώ απλώς πολυδιαφημισμένη και χωρίς λόγο - . Ναι, συμφωνώ κι εγώ με την τελευταία παράγραφο!.

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια