Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ


Με τη λογική του μη χείρον βέλτιστον, χάρηκα που βγήκε πρόεδρος ο Σαμαράς στη Νεα Δημοκρατία.
Ο Ψωμιάδης είναι ενας εγωπαθής επικίνδυνος. Η Ντόρα φτυστή ο μπαμπάς της. Ας δούμε επιτέλους και κάτι διαφορετικό. Μητσοτάκης, Καραμανλής, Παπανδρέου μια ζωη τα ιδια και τα ιδια.  Τόσα χρόνια η αγριωπή κόρη έχτιζε προφιλ. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος για την προσφορά της στην κοινωνία αλλα απο πολιτικό προφιλ παρέδωσε σεμινάριο. Στην καριέρα της θυμάμαι οτι άφησε τον Χριστοφοράκο να φύγει, εχει μια βιλάρα σε μια …πλαγιά στην Ευρυτανία στην οποια για να κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές διόριζε οποιον μίλαγε βλάχικα στη ΔΕΗ.

Ο Σαμαράς εχει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Είναι ο άνθρωπος που μας έφερε το πρώτο κύμα ( και το χειρότερο ) των Αλβανών στην Ελλάδα. Ως προφιλ φαίνεται καλύτερος και δεν δίστασε να κάτσει στη γωνία παρα να γυρνάει από κόμμα σε κόμμα ώστε να μείνει στο πολιτικό προσκήνιο.

Αντε ρε αδερφε να δούμε κάτι καινούριο. Κατι διαφορετικό.

Πιστεύω ότι αυτό είναι και η αρχή του τέλους του Καρατζαφέρη. Ηξερε ο παμπόνηρος Γιωργαρος όταν έπαιρνε το μέρος της Ντόρας. Αν παίξει και ο Σαμαράς το παχνίδι του πατριωτικού λόγου ( που όταν μιλάει για παραδοσιακή δεξιά είναι elementary dear Watson ) αργα ή γρήγορα ο λαϊκος ( ιδιοκτήτης ΜΜΕ και κατεχων 40 ακίνητα ) Γιώργης θα απορροφηθεί.

Εύχομαι και προσεύχομαι η Ελλάδα μας να αρχίσει να γυρίζει σελίδα. Η αρχή έγινε με τον Γιώργο Παπανδρέου και το ύφος ( μέχρι στιγμής ) της κυβέρνησης του και εν συνεχεία η αρχηγική παρουσία του «ξεχασμένου» Σαμαρά που αν μη τι άλλο μιλάει σαν άνθρωπος και όχι σαν ξυλάγγουρο.

Οψόμεθα….




3 Λογομαχιες:

Δέσποινα είπε...

αυτό το τελευταίο είναι μεγάλη αλήθεια και δεν το 'χα συνειδητοποιήσει μέχρι που το είδα γραμμένο.Όσο για το να γυρίσουμε σελίδα,μακάρι,αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξη!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μιλήσαμε και παλαιοτερα και για τον Πρόεδρο. Πάντως στους ΝΔάτες η κυβέρνηση του Μητσοτάκη -μετά από τόσα χρόνια- θεωρείται η χειρότερη που υπήρξε ποτέ (περα από το φανατισμό και τον καβγά του καφενείου). Αυτό πλήρωσε και η Ντόρα, συν του ότι κατηγόρησε έμμεσα το Σαμαρά ότι στηρίξεται από το σύστημα ΠΑΣΟΚ.

KitsosMitsos είπε...

Τελικά αυτή η λογική του μη χειρόν βέλτιστον φαίνεται ότι επικρατεί πολύ στην πολιτική σκηνή...
Καλησπέρα

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια