Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ο KEVIN YOST ΣΤΟ CANDY BAR


O Kevin Yost είναι από τους αγαπημένους μου DJs και παραγωγούς. Οι deep and jazzy επιδράσεις στο house σύμπαν που κινείται, δεν με άφηνουν ασυγκίνητο. Όταν έμαθα ότι θα μπορέσω να τον ακούσω ζωντάνα στο candy bar, δεν απώλεσα την ευκαιρία.  

Χθες λοιπόν, με έναν φίλο πήγαμε στο εν λόγω κλάμπι. Ευγενικά τα παιδιά στην πόρτα και ο χώρος με προδιέθεσε ευχάριστα. Ωραία διακόσμηση, φώτα, σωστή διαχείριση χώρου, με επίπεδα και άνετους καναπέδες. Από αισθητική οφείλω να πω πως το candy bar είναι εξαιρετικό.

Τα καλα νεα τελειώνουν εδώ.

Αναρωτιέμαι αν αυτό το μαγαζί εχει ιδιοκτήτη ή εστω έναν άνθρωπο που να ξέρει από μουσική. Να ξέρει όμως. Είναι κρίμα να εχουν επενδυθεί τόσα χρήματα στα φωτορυθμικά και ο ηχος να είναι καβουρντιστήρι. Στο αυτοκίνητό μου ακούω καλύτερα. Ένα γρουμπ γρουμπ και οποιος αντέξει. Αν ηταν σκυλάδικο παει στην ευχή ετσι και αλλιώς οι θαμώνες λαϊκοποπ πολιτιστικών κέντρων δεν εχουν ιδεα από το σπορ. Όμως όταν μιλάμε για dance και δει για house πρέπει να εχεις προσεγμένο ηχο. Ότι χρώμα πάει να βάλει ο DJ, το τρώει η μαρμάγκα.

Αν ηταν Παρασκευή ή Σάββατο παει στην ευχή θα το καταλάβαινα.
Ημέρα Τετάρτη, να φέρνεις έναν τόσο διάσημο στον χώρο του και τον βάζεις να παίξει στις 2 το πρωι; Εντάξει, συμπαθής ο Frankie που προηγήθηκε αλλά με αυτή την τακτική αποκλείεις οσους εργάζονται την επόμενη μέρα και απευθύνεσαι μόνο στους φοιτητές και στους αργόσχολους.

Επίσης, περιμετρικά του candy bar είχε οθόνες plasma που θα βοηθούσαν ώστε το οπτικό θέαμα να γινόταν καλύτερο. Σωστά κατάλαβες, για μια ωρα έδειχναν το  πρόγραμμα με τα προσεχή  παρτι και μετά βαρέθηκαν και έσβησαν. Μάλλον μόνες τους.

Ο Kevin  Yost αφου είδε ότι το μαγαζί δεν έσφυζε από κόσμο ( και κόσμο που να εχει σχέση με το άθλημα ) είχε πάρει τη φάτσα τύπου «Σας ευχαριστώ πολύ, πέρασα ένα υπέροχο βράδι μόνο που δεν ήταν το αποψινό»
Τον άκουσα για 4 κομμάτια που δεν θα υποστήριζα ότι με άφησαν άφωνο, το φαγε και ο γαϊδαρος, έπρεπε να φύγω.  

Τι κρίμα…




1 Λογομαχιες:

Suspect είπε...

Αποψη ενος φιλου που δεν εχει λογαριασμο στο blogger, οποτε την μεταφερω:

= = =

Ετσι γινεται οταν μαγαζια που δεν εχουν σχεση με το αθλημα, φερνουν πιο "ψαγμενους" djs για να δειξουν οτι εχουν προοδευτικη νοοτροπια σε σχεση με την Club σκηνη.

Αν εισαι προοδευτικος, φερνεις τον Yost ΣΑΒΒΑΤΟ και οχι Τεταρτη (και μην ακουσω μαλακιες του τυπου "να μαθουμε να βγαινουμε και αλλες μερες εκτος Σαββατου" γιατι θα απαντησω "να μαθετε να εχετε σωστες τιμες τις Τεταρτες ΚΑΙ τα Σαββατα και οχι 10ε το ποτο)

Οσο για ηχοσυστημα, τι να πω, οταν προοριζεσαι να παιξεις Beyonce και Akon, τοτε σιγα μην θελεις και "χρωμα" στον ηχο.
Παει περιπατο η ηχοβοληση (ελα μωρε, 35 χρονια στηνω ηχο, το αυτι μου πιανει καλυτερα απο τα... high tech οργανα μετρησης)
Παει περιπατο η μετρηση του χωρου (σιγα, μολις γεμισει δεν θα ακουγεται το καμπανιασμα, εξαλου μαγαζαρα εχεις, σιγα μην εισαι μισογεματος)
Παει περιπατο ο σεβασμος στο αυτι του αλλου (ρε φιλαρα, μολις τα πιτσιρικια πιου 2-3 δεν ακουνε ουτε F-16 να περναει με 3 MACH)

Oι (δωρο απο τον χορηγο) Plasma οθονες, αυτη τη χρηση εχουν... διαφημιση να ξαναπας... σιγα μην εγραφαν ποιος παιζει, τι παιζει, απο που ειναι και γιατι... (Τοσα λεφτα παιρνει, σιγα μην τον κανω διασημο...)

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια