Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΠΟΘΟΣ


Μια μερα, σε μια κατασταση ονειρων, επιθυμιων και ποθων, λεγαμε με έναν φιλο τη ζωη που θα θελαμε να κανουμε. Ας πουμε ότι τα χρηματα δεν τα ειχαμε αναγκη και θα μπορουσαμε να ζησουμε αυτά που πραγματικα θελουμε και ονειρευομαστε.

Πιστευω ότι η εργασια είναι φθορα. Εχω δουλεψει πολλα χρονια στη ζωη μου, εξακολουθω να το κανω, αλλα αν μπορουσα να απαλλαγω από αυτό το καθηκον, χωρις κοστος βεβαια, θα το εκανα την επομενη στιγμη.

Η ιδανικη μερα για μενα θα ηταν η εξης:

Θα ξυπνουσα καποια στιγμη. Εχει τυχει να λατρεψω το εγερτηριο νωρις νωρις το πρωι αλλα επειδη ειμαι σκοτεινος τυπος, μαλλον θα το αφηνα για αργοτερα.
Πρωινος καφες, οι μουσικες μου και η περιηγηση στον παγκοσμιο ιστος προς ενημερωση. Διαβασμα, μελετη, ενημερωση.

Το μεσημερι θα εγραφα. Ανα τους αιωνες που περιηγουμαι στον πλανητη σας, εχω διαπιστωσει πως το μεσημερι γραφω τα καλυτεροτερα μου.

Το απογευμα θα μοιραζα τις δραστηριοτητες μου. Ειτε στον αθλητισμο, ειτε σε διαφορων τυπων σεμιναρια που μου φαινονται ενδιαφεροντα. Από το μαρκετινγκ στην ορθοφωνια και από τις θεατρικες σπουδες σε crises management, μεχρι και μαθηματα επικινδυνης οδηγησης θα παρακολουθουσα! Όχι με σκοπο να κανω τον ηθοποιο ή τον τραγουδιαρη ή τον προεδρο σε μια εταιρεια. Κουραστικη φθορα και ματαιοδοξιες. Πιστευω όμως πως είναι εξαιρετικα ενδιαφερον για τη δικη μου καλλιεργεια να παρω οσες περισσοτερες γνωσεις μπορω.

Το βραδι φυσικα, κινηματογραφος, θεατρο, εκθεσεις, παρεα, εξοδος και τα συναφη.

Μερικες μακρινες επιδιωξεις που εχω;

Να γυρισω ολη την Ελλαδα. Δεν ξετρελαινομαι να παω στο εξωτερικο. Αν γνωρισω πρωτα την πατριδα μου, μετα καμια αντιρρηση, αλλα είναι τοσο ποικιλη και πολυπλοκη η χωρα μας που δεν ξερω αν θα μου μεινει χρονος.

Να τελειοποιησω τα γαλλικα μου που τα αφησα στη μεση και να μαθω ιταλικα. Όχι γιατι είναι η αγαπημενη μου γλωσσα αλλα είναι η πιο ευκολη προς εκμαθηση.

Να μαθω ένα μουσικο οργανο. Όχι να φτασω σε επιπεδα Καβακου, απλως να ξερω μερικα βασικα και αν ακουσω μια μελωδια να μπορω να την μεταφερω.

Αυτά σε γενικες γραμμες.
Δοξαζω τον θεο καθως αρκετα από τα ανωτερω τα κανω ηδη…

Εξαλλου, ομορφα ονειρα, ομορφα καιγονται….



4 Λογομαχιες:

An-Lu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
An-Lu είπε...

Caro mio...non abiamo piu tiempo.. ma la vita E bella ;-)

επί λέξει είπε...

...je suis du meme avis...

;)

Suspect είπε...

τιποτα στα ελληνικα; :)

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια