Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΤΟΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΩΝ


Με την πιθανη ματαιοδοξια πως ισως αυτό το ιστολογιο μπορει να επηρεασει εστω και έναν, θα ηθελα να εκφρασω δυο επιθυμιες σχετικα με το Χριστουγεννιατικο αστικο φολκλορ. 

  1. Δεν είναι αναγκη να αγορασετε και να στολισετε στο σπιτι σας αληθινο δεντρο. Μια χαρα είναι και το πλαστικο και δεν υπαρχει λογος να στηριζετε οικονομικα αυτους που πετσοκοβουν τα δεντρακια του θεου. Το πλαστικο δε, μπορει να το χρησιμοποιησετε και του χρονου ενώ δεν χρειαζεται να καθαριζετε οταν ξεραθει το αληθινο.
  2. Ενισχυετε τα καταστηματα της γειτονιας σας. Μην τρεχετε στα σαρκοβορα μεγαθηρια. Προσωπικα, προτιμω τις αγορες μου από τα καταστηματα της γειτονιας, γιατι μπορω να διαπραγματευθω την τιμη, γιατι είναι πιο ανθρωπινη η αγορα, ο καταστηματαρχης μπορει να σας βοηθησει να αγορασετε κατι πρωτοτυπο και σε μια περιοδο κρισης το μικρο μαγαζι είναι αυτό που θα «χτυπηθει» πρωτο.

Α! και να σας πω!
Αν μπειτε στον κοπο να μου ευχηθειτε, επειδη περυσι οι ευχες σας ηταν για τα μαυρα δραγκαλα και δεν επιασε ουτε μια, φετος προτιμω τα μετρητα….



3 Λογομαχιες:

VAD είπε...

Με επιταγή συμβιβάζεσαι; :))))

ο δείμος του πολίτη είπε...

Οι καλύτερες προτάσεις που άκουσα φέτος για να ικανοποιήσουμε με το πρέπον μέτρο τις καταναλωτικές μας ανάγκες-συνήθειες.

Unknown είπε...

kalo auto gia ta metrhta! xaxaxa Mpa se kalo sou me ekanes kai gelasa! Tha sou steilw emvasma!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια