Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...

Προχθες βγηκα με έναν φιλο για μια μπυρα.

Καταληξαμε να πινουμε 15 αλλα δεν είναι αυτό το θεμα του παροντος πονηματος.
Σε μια από τις συχνο-ουρικες του εξορμησεις, μου δοθηκε η δυνατοτητα να ακουω ηχους και συζητησεις από τα γυρω τραπεζια.

Σε μια διπλανη παρεα, ηλικιες γυρω στα 25, ενας τυπος βροντοφωναζε απευθυνομενος σε μια κοπελα:

- δηλαδη κατσε να σου πω. Όχι και πες μου αν εχω δικιο δηλαδη. Αν δηλαδη ερχοταν το αγορι σου και σου ελεγε ( αυτό το δηλαδη αρχισε να με εκνευριζει αλλα η περιεργεια με ηρεμησε ) μωρο μου πηγα χθες με την πρωην μου αλλα δεν αισθανομαι τελικα τιποτα και θελω μονο εσενα, δεν θα σου αρεσε;

Προβληματισμενη η κοπελα, πηγε κατι να πει αλλα ο τυπος εχει ηδη παρει την πολ ποζισιον και συνεχισε ακαθεκτος

- εγω να σου πω δηλαδη θα το γουσταρα αυτό. Αυτό σημαινει ότι ότι το αγορι σου είναι ξεκαθαρα υπερ σου, ότι θελει μονο εσενα και παρα το ότι δοκιμασε την πρωην, ξερει τι του γινεται. Ετσι δεν είναι;
- Ναι, να σου πω… Αν μου εκανε τετοιο πραγμα να ξερεις πως θα τον παρακολουθουσα συνεχεια!!! Θα ημουν συνεχως στην τσιτα να ξερω τι κανει και που βρισκεται! Δεν θα του ειχα εμπιστοσυνη!
- Ενταξει καλα άλλο αυτό. Δηλαδη.

Ο φιλος μου επανηλθε από την τουαλετα και δεν ακουσα άλλο.
Αν και δεν νομιζω ότι χρειαζοταν να ακουσω και άλλο από τον ματαιο διαλογο.
Και μετα λεμε γιατι χωριζει ο κοσμος, γιατι οι σχεσεις είναι δυσκολες και λοιπα θεωρητικο-φιλοσοφικα.

Όταν ο στοκος γινεται δομικο εγκεφαλικο στοιχειο, όταν η συγχυση γινεται νοοτροπια και όταν το δεν ξερω τι μου γινεται είναι σημα κατατεθεν τοτε ότι ακουσα είναι φυσιολογικο.
Επειδη όμως μου αρεσει να παιρνω αφορμη από την καθημερινοτητα για να σχολιασω, λεω:

Α) Αν φτασει ενας αντρας να παει με καποια άλλη ασχετα αν είναι πρωην, ή νοθα ξαδερφη, ή η προσωπικη του ψιλικατζου, τοτε σημαινει ότι η σχεση του είναι προβληματικη και δεν τον καλυπτει

Β) αν η νυν το δεχθει ετσι απλα, τοτε εθελοτυφλει. Αν γινει μια, θα γινει και άλλες. Νομος.

Γ) το αλλοθι τυπου δεν ενοιωσα τιποτα καρδια μου ολος ο κοσμος εισαι εσυ, είναι ψεμμα. Τοτε γιατι δοκιμασες ρε φιλε; Γιατι μπορει να μην το ενοιωσε με αυτην αλλα με την άλλη που θα το ξαναδοκιμασει, θα το νοιωσει.

Δ) το να τον παρακολουθεις συνεχεια και να μετατραπεις σε πρωτο ανακριτικο γραφειο, δεν πετυχαινεις τιποτα. Λες και ειδικα στην Αθηνα δεν μπορεις να φας το κερατο της αρκουδας. Εχει πλακα βεβαια και κολακευει η ερευνα του αστυνομου Σαϊνη ( αλλα σε βαθος χρονου κουραζει ) επι της ουσιας ομως μιας σχεσης, του δεσιματος και της αγαπης, είναι μια αποσταση που ξεκιναει από την Ακροπολη και καταληγει στον γαλαξια του σειριου Δ ( ή και Β δεν ειμαι σιγουρος για αυτό )

Ε) δεν υπαρχει ουτε υπηρξε ποτε, ερωτευμενος ανηρ που να παει με άλλη. Αρα ο ανηρ ή καθεται στη συγκεκριμενη σχεση από συνηθεια ή από ανασφαλεια ή από συμφερον.

Αυτά φαντασιωθηκα ότι θα ελεγα στην παρεα εκεινη αν ως άλλος Σπαρτακους επαιρνα το λογο και αγορευα. Τι καλα που εχω και το μπλογκ…



14 Λογομαχιες:

Unknown είπε...

καλησπέρα :)

Τσουχτρα είπε...

Το cyber sex και οι virtual οργαμοί βολεύουν πολύ . Αβάδιστα και αβασάνιστα από τον χώρο τους. Οι σχέσεις απαιτούν παρουσία και αυτοί λείπουν . Τους ρούφηξε ο καναπές και τα φράγκα.

Green_revenger είπε...

Έτσι που ορίζεις την αγάπη, μάλλον πρέπει μέσα σου να έχεις δίκιο. Τα πράγματα όμως είναι απείρως πιο πολύπλοκα. Αν φυσικά αρχίσουμε να μετράμε την αγάπη με έτη φωτός από την Ακρόπολη μέχρι τους γαλαξίες, τότε καλά κάνουν και μας σερβίρουν καψουροτράγουδα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η αγάπη μετριέται με στιγμές. Κι όσο πιο άσχημες, πιο υποκριτικές, πιο επώδυνες, πιο αισχρές, πιο ανθρώπινες δηλαδή, τόσο πιο δυνατό το συναίσθημα. Γιατί η αγάπη είναι συναίσθημα μάγκες, είναι πολλαπλασιαζόμενο φαινόμενο των νευρώνων. Δεν είναι γάλα στο ραφί σούπερ μάρκετ με ημερομηνία λήξης. Ρωτάς αν ερωτευμένος άντρας μπορεί να πάει με άλλην. Ρητορικό ερώτημα αδελφέ. Αναρωτήσου καλύτερα το γιατί να μην πάει. Η, καλύτερα, που βλέπεις την αγάπη μέσα σε μία σεξουαλική πράξη. Πουθενά, πουθενά κι ας λένε. Αν πηγαίναμε μόνο μ'όποιον αγαπάμε, οι φυλακές θα ήταν γεμάτες από παιδόφιλους γονείς. Και μη μου πείτε πως υπερβάλλω, γιατί θα βάλω τα κλάματα.
Συγγνώμη για τον χώρο που έπιασα.

Suspect είπε...

γεια σου Νεραϊδα!

τσουχτρα αφενος εισαι πολυ απαισιοδοξη αφετερου δεν ξερω αν κολλαει το ποστ σου στο ανωτερο πονημα..

φιλε πρασινε εκδικητη μου φαινεται εντελως τετραγωνο και υλιστικο σχεδον το "Γιατί η αγάπη είναι πολλαπλασιαζόμενο φαινόμενο των νευρώνων."

καθως και ολα τα αλλα που γραφεις μου φαινονται περιγραφη μηχανολογικου εξοπλισμου.

Green_revenger είπε...

Μπορεί και να είναι έτσι. Αυτό δεν του αφαιρεί όμως τη δύναμη του επιχειρήματος.

Suspect είπε...

σορι αλλα δεν βλεπω ιχνος επιχειρηματος...

Τσουχτρα είπε...

Τι αισιόδοξο έχει η απομώνοση ? Το "εξ αποστάσεως" κυριολεκτικά και μεταφορικά παίζει μπάλα. Τι σημασία έχουν οι πρώην, η νυν και οι επόμενοι ? Το κενό, το άδειο μετράει...
Κι αν είμαι εκτός θέματος τι να πώ ...χρέωσέ το μου !

Suspect είπε...

καλα.

διαβασε αυτο που εγραψα.
διαβασε αυτο που εγραψες.
αν βγαλεις ακρη πες μου, γιατι εγω δεν βγαζω.

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Εγώ συμφωνώ μαζί σου υποπτε και ας μας πούν παλιομοδίτες.

Πάντως έχει μέγiστο ενδιαφέρον να ακούς πού και που έστω αδιακριτα τους γύρω σου.
διδaσκεσαι τα μέγιστα και είσαι στο mainstream

Alexandros είπε...

Πολύ ωραίο το σχόλιο σου Green_revenger. Συμφωνώ ότι το σεξ δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη. Απλώς είναι πολύ ωραιότερο με τον άνθρωπο που αγαπάς. Οσον αφορά την αγάπη αυτή καθαυτή , είναι ανθρωπίνως δυνατό να την αισθάνεσαι και για 2 και 3 γυναίκες ταυτόχρονα. Την κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Αυτό που αισθάνεσαι μόνο για ένα άτομο και δεν είναι δυνατό να το νιώσεις ταυτόχρονα και με άλλο , είναι ο έρωτας.

Suspect είπε...

φιλε Σακη, δεν ξερω ποσο αδιακριτο ειναι οταν ο αλλος φωναζει λες και θελει ουσιαστικα να επιβαλλει την αποψη του. Διπλα ημουν, ακουσα.

Unknown είπε...

Αγαπητέ μου, έχετε μια προβληματική της δυτικής κοινωνίας μόνο, αν γεννιόσασταν μουσουλμάνος και μάλιστα εις παλιοτέραν εποχήν μίαν γυναίκα θα νυμφευόσασταν; Εδώ και ο Αβραάμ ως πρότυπον του δυτικού κόσμου είχε επισήμως και με την άδεια της γυναίκας του σχέσεις με την Αγάρ από την οποία μάλιστα γεννήθηκε ο Ισμαήλ γεννάρχης του αραβικού έθνους. Μήπως έχετε ορισμένα στερεότυπα.

"ζαχαρούλα.." είπε...

διάβασα και έμεινα...

καλημέρα!!

chrissa είπε...

Αγαπητοί αρρένες φίλοι, με αφορμή το σχόλιο του Πράσινου, να σχολιάσω και εγώ από τη μεριά μου.Πως θα σου φαινόταν αγαπητέ αν η κοπέλα σου φαινομένιζε τους νευρώνες της με κάποιον άλλο υποστηρικτη της πολυγαμίας σαν και του λόγου σου και μετά γυρνούσε να σου πει ότι δεν έχει σημασία με ποιον κάνεις σεξ γιατί άλλο το σεξ και άλλο η αγάπη?Εμένα μου φαίνεται ότι καμια μπούφλα θα την έτρωγε...Και όσο για τους λοιπούς αρσενικούς, αν μια γυναίκα βγει και φωνάξει πως έναν αγαπάει, ή δύο ή τρείς, παρόλα αυτά κάνει σεξ με δεκατρείς, εδώ στο χωριό μου τουλάχιστο θα την φωνάζαν με ένα πολύ ωραίο όνομα, κάτσε να δεις πώς το λένε, α , θυμήθηκα, Που*&*να βρε θα το λέγαν το κορίτσι...
Ωραίο να φαντασιώνεσαιχαρέμια αγαπητέ Αριστοτέλη, αν αυτά τα χαρέμια αφορούσαν τις φαντασιώσεις άλλων και περιελάμβαναν την αδερφή σας, την κοπέλα σας τελοσπάντων, δεν ξέρω αν θα το εκλαμβάνατε ώσαν Εγγλέζος με τέτοια ψυχική ηρεμία.

Ε ρε φαλλοκρατισμοί εν έτει 2008...Ανατολίτες μου , στην Ευρώπη βρισκόμαστε...

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια