Σάββατο 3 Μαΐου 2008

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΥΨΟΦΟΒΙΑ

Πριν από λιγες μερες ενας άλλος αναγνωστης, μου εκανε την τιμη να μοιραστει μαζι μου κατι που τον απασχολησε και ευθυς αμεσως το παραθετω όπως και την απαντηση μου.

= = =

Γεια σου Suspect
Εδώ και μερες βασανιζομαι από ένα θεμα με γυναικα και ενας φιλος μου εστειλε κατι που ειχες γραψει, το διαβασα και ειπα να σου στειλω και εγω την ιστορια μου.
Γνωρισα την Ισαβελλα μεσω μιας παρεας. Δεν μπορω να σου πω ότι επεσα κατω με το που την ειδα. Συμπαθης. Δεν ειπαμε πολλα. Ξαναβρεθηκαμε και κατά λαθος απομονωθηκαμε, πιασαμε την κουβεντα και μιλησαμε επι μακρον.

Ειχε μια εξ αποστασεως σχεση, εγω ημουν ελευθερος αλλα επειδη δεν σκεφτομαι με το κατω κεφαλι δεν της την επεσα. Μου εβγαλε σεβασμο και καλη παρεα. Κανονισαμε να βγουμε για καφε. Ωραια η συντροφια της, αρχισα να τη γουσταρω αλλα ηταν αλλου και δεν την εφερα σε δυσκολη θεση. Αλλωστε μου εδειξε εμπιστοσυνη και θα ηταν μαλακια εκ μερους μου να βρω την ευκαιρια να χωθω. Μετα από αρκετο καιρο και ενώ εγω ειχα μερικες βραχυβιες περιπετειες, ξαναβρεθηκαμε και η σχεση της δεν πηγαινε καλα.

H σχεση της καθημερινα εφθινε αλλα η δικη μας διαρκως αυξανοταν. Μαλιστα τη γνωρισα σε έναν φιλο μου ( δεν εγινε τιποτα τελικα ) μπας και τους τα φτιαξω! Καθημερινα τηλεφωνα, μηνυματα, πολύ παρεα και σιγα σιγα αρχισα να τη θελω. Μπορει να με κουραζε γιατι συνεχως μου ανεφερε το επεισοδιο χωρισμου Νο 8352 και τι μηνυμα της εστειλε ο τυπος και τι του απαντησε αλλα απολαμβανα την παρεα της, με ξεκουραζε και ενοιωθα ομορφα. Ηταν πληγωμενη καθως ενώ ειχε μπει σε τριπακι οριστικης μετακομισης, τελικα γυρισε ο κοσμος τουμπα και ο διαφαινομενος γαμος χαλασε.

Καποια στιγμη αρχισε και αυτή κατι να νοιωθει και υπο την πιεση του κυκλου της που της ελεγαν «τι γινεται με τον Σωτηρη, αφου βγαινετε συνεχεια, τι φιλικα και κουραφεξαλα είναι αυτά;» μου ελεγε «Σωτηρη, θελω να ξεκαθαρισουμε τη σχεση μας. Μπορει να κανουμε σαν ζευγαρι αλλα εγω σε βλεπω σαν φιλο και τιποτα παραπανω»

Επειδη δεν ειμαι παιδακι, της απαντησα ότι εμενα δεν με ενδιαφερει η φιλια της.
Ημουν ξεκαθαρος φιλε.
Τη γουσταρα και δεν το αρνηθηκα.
Τη σεβαστηκα και δεν της την επεσα αλλα όταν καναμε καθημερινη παρεα για 2 μηνες, ναι, μου βγηκε και το πα.

Εβλεπα όμως ότι καθημερινα ερχοταν ολοενα και πιο κοντα. Αν μια γυναικα την ξενερωνε η απαντηση μου δεν θα φροντιζε να με κοψει; Αντιθετα αυτή ολοενα και με πλησιαζε. Καναμε σαν ζευγαρι χωρις να εχουμε κανει ερωτα! Σχεδον καθημερινα εξω μαζι, συνεχη τηλεφωνα, καταλαβαινεις. Αν με επαιρνε καμια φιλη μου τηλεφωνο, ρωτουσε επιμονα τι είναι αυτή, τι ειχα και τι εχω μαζι της και επειδη μεχρι να μου βγουν ερωτικα για αυτήν συναισθηματα ειχα μπλεξει προσωρινα και με μια άλλη, συνεχως με ρωτουσε τι γινεται και τι κανει η άλλη.
Την πρωτοχρονια που λες βγηκαμε μαζι με την παρεα της και στο γυρισμο εκανα αποπειρα να τη φιλησω. Δεν το απερριψε. Συνεχισαμε να φιλιομαστε παθιασμενα μεχρι που το εκοψε και αποτραβηχτηκε.

Την άλλη μερα την αφησα ησυχη μηπως το μετανοιωσε, μηπως εγινε γιατι ηπιε λιγο παραπανω, την αφησα «να της κατσει».
Βγηκαμε λοιπον τη μεθεπομενη εκανα να τη φιλησω, τραβηχτηκε, αλλα μετα από μια ωρα και πανω που ειπα ότι τελικα δεν, μου ορμησε αυτή!!!

Να μη στα πολυλογω, για τις επομενες 2 εβδομαδες ολο στο χαμουρεμα ειμασταν αλλα δεν κοιμηθηκαμε μαζι καθως εκεινη ελεγε ότι δεν ηταν ετοιμη και δεν ηταν μαζι μου ολοκληρωτικα. Ειχα τη διαθεση να την περιμενω γιατι ειχε πολλα καλα στοιχεια και γιατι στην ολη πορεια της επαφης μας εβλεπα ότι ερχοταν συνεχεια και πιο κοντα. Δεν ηθελα να την πιεσω και πιστευα ότι θα ωριμαζε η κατασταση ώστε το σεξ να μας εβγαινε μονο του χωρις να το εκβιασω εγω.
Πισω όμως εχει ο Νταρκο την κεφαλια ( το πιασες το υποννοουμενο ετσι ΑΕΚτζη υποπτε; - πλακα κανω ) και μετα μου ειπε ότι τελικα χωρις να φταιω εγω, δεν της βγαινει να εχει σχεση, δεν θελει να πιεζεται, δεν μπορει να είναι μαζι μου και ότι θελει μονο φιλια γιατι με εκτιμα ως ανθρωπο.
Μου ειπε ότι εκτιμα ότι της σταθηκα, ότι ημουν διπλα της, ότι τη βοηθησα πολύ, ότι ημουν για αυτή ενας φωτεινος ουρανος, ( γελαω πικρα με αυτό το φωτεινος ουρανος ρε συ Υποπτε ) πατερας, φιλος αδερφος, συντροφος ( οσο με αφησε ) αλλα δεν μου αξιζει.
Εφαγα σφαλιαρα.

Το μονο που καταφερα να απαντησω είναι ότι αυτά τα πραγματα δεν γινονται με το ζορι και ότι ενταξει, ας βλεπομαστε που και που ως φιλοι αλλα δεν σου κρυβω ότι ξενερωσα. Της ειπα ότι τελικα με εβλεπε ως αποκουμπι αλλα αυτή το αρνηθηκε και υποστηριξε πως ημουν ένα σκαλι για να περασει σε μια κατασταση ηρεμιας από έναν επωδυνο χωρισμο. Πιστεψε, ειπε, σε μενα ότι ημουν καλος αλλα δεν της βγηκε το πειραμα της σχεσης παρα την προσπαθεια της.
Μετα από δυο μερες με καλεσε αλλα δεν απαντησα.

Ξαναπερασαν δυο μερες την καλεσα εγω αλλα δεν απαντησε.
Μετα από δυο μερες παλι, ξαναπηρα, τα ιδια, εστειλα και μηνυμα, δεν απαντησε.
Δεν ξερω τι να υποθεσω, δεν ξερω τι εγινε και δεν μπορω να το ερμηνευσω.
Ειχε γινει μερος της ζωης μου και τωρα ξαφνικα κοπηκε αυτό αλλα από την άλλη δεν μπορω να βγαλω ακρη. Αβυσσος η ψυχη της γυναικας.
Αν εχεις να μου πεις κατι, πολύ ευχαριστως.

Καλο σου βραδι
Σωτηρης.

= = = =
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ
= = = =

Φιλε Σωτηρη,
Αν και γαβρος, δεν θα πρεπε να ασχοληθω καν λεμε! Χα! Πλακα κανω και γω!
Εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχει ανδρας στον πλανητη που να μην εχει ζησει αντιστοιχη με τη δικη σου εμπειρια. Για αυτό και κατηγορουμε τις γυναικες ότι σημερα είναι ετσι και αυριο γιουβετσι, σημερα λενε σκακι και αυριο ουισκακι και μας ψυχοπλακωνουν.
Υπαρχουν τα λογια και οι πραξεις φιλε Σωτηρη.

Αν ευθυγραμμιζονται, εχει καλως.
Αν δεν ευθυγραμμιζονται, παλι καλως εχει αλλα μη δινεις καμια σημασια στα λογια. Κοιτα τις πραξεις. Κοινως, μην πιστευεις οσα σου λεει αλλα δωσε σημασια στο τι κανει. Τις μεγαλυτερες σφαλιαρες που εχει φαει το ανδρικο γενος είναι γιατι πιστευει στα λογια των γυναικων και οδηγειται σε μια αναλυση χωρις νοημα. Μου ειπε αυτό, στη δικη μου ατακα απαντησε ετσι και λιγο πριν κλεισουμε μου πεταξε και εκείνο, αστο αδερφε. Κουραστικη κουραση.
Ησουν καλος μαζι της. Πολύ καλος. Αν συνεχισεις όμως να εισαι καλος τοτε εισαι μαλακας. Η κοπελα πολύ απλα δεν καβλωσε μαζι σου. Στα γραφω και λιγο χυμα ( συγχωρεσε με) γιατι σε αυτές τις περιπτωσεις χρειαζεται.

Υπαρχει ένα μεγαλο αξιωμα που δεν μπορεσε κανεις να το ξεπερασει μεχρι σημερα:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΦΙΛΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.

Οι γυναικες λογω ενστικτου, καταλαβαινουν από τα 800 χλμ τι θελουμε από αυτές. Από το βλεμμα μας και μονο. Αυτά τα δεν ειμαι ετοιμη είναι δικαιολογιες του γαλακτομπουρεκου.
Αν δεν εισαι ετοιμη κοπελα μου τοτε γιατι ενώ ο άλλος σου εκδηλωνει το ενδιαφερον του δεν κανεις πισω και γιατι στα φιλια του ανταποκρινεσαι;

Σαφως και σε ειδε ως αποκουμπι. Σαφως και σε ειδε ως ψυχαναλυτη. Τωρα αν γαβρε Σωτηρη περιμενεις να το παραδεχθει, σορι, αλλα πολλα ζητας. Μετα ειπε να σε ψιλοδοκιμασει μια και μερικα χαρακτηριστικα σου της αρεσαν αλλα σε χαιρετησε νωρις.

Όταν μου λες ότι σε λιγοτερο από μηνα αποσταση, σου λεει ότι ειμαστε φιλοι, ειμαστε ζευγαρι, ειμαστε φιλοι και τελικα δεν ειμαστε ουτε αυτό, τοτε παρατα το.

Δυστυχως φιλε μερικες γυναικες ( για να μην πω πολλες. Μα παρα πολλες ) είναι σαν το καρβουνο. Ή σε καινε ή σε μουτζουρωνουν.

Αν πρεπει να συνοψισω την αποψη μου σε μια φραση, αυτή είναι ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ.
Ουτε φιλια, ουτε παρεα, ουτε τιποτα! Ξεχνα τη για το καλο σου.

Δυστυχως πολλες γυναικες όταν βγαινουν από μια σχεση που τους παιρνει τα μυαλα, ειτε αυτό είναι διαφαινομενος γαμος, ειτε αυτό είναι ενας μεγαλος ερωτας είναι σχεδον νομοτελειακο το γεγονος ότι

Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

Φιλε Σωτηρη:
Δεν εχει να δει κατι άλλο από σενα. Ξερει τον χαρακτηρα σου, ξερει τι μπορεις να κανεις για αυτή, σε γευθηκε και λιγο ερωτικα ( μη νομιζεις, ακομα και από το φιλι και το χαδι μπορεις να καταλαβεις τι κανει ο άλλος στο κρεβατι ) επομενως δεν εχει να δει κατι άλλο από σενα. Ξερει.
Και αυτά τα απερριψε.

Για την ακριβεια, σε εφτυσε.
Για λογους αξιοπρεπειας φτυσε τη και εσυ και φυγε μακρια. Μην παρακαλας ουτε φιλια ουτε σχεση ουτε καμια άλλη συναναστροφη. Εχεις την αξια σου και θα βρεις άλλη. Αλλωστε το διαστημα που μοιραστηκατε δεν ηταν δα και τοσο μεγαλο. Μην το παρεις πατρικα τυπου η κοπελα ποναει αχ να ειμαι διπλα της. Ότι ηταν να πονεσει, το πονεσε. Από την άλλη όμως δεν κολλησε στο να χαρισει και σε σενα πονο.

Αυτά τα δεν ειμαι ετοιμη, θέλω να μείνω μόνη, δεν μου
αξίζεις, σε βλέπω σα φίλο αλλά προσπάθησα... εννοεί το πολύ απλό λαικό: Δεν
με καβλώνεις! Οταν καποιος δεν είναι έτοιμος δεν ανοίγεται σε νέες
γνωριμίες. Καθεται σπίτι του, παίρνει τα χαρτομάντιλα και κλαίει. Η τρώει
σοκολατάκια. Η βλέπει Sex & the city. Η κάνει επιφανειακές σχέσεις αλλά ΔΕΝ
το κάνει θέμα! Το δεν μου αξίζεις σημαίνει ότι είμαι λίγακι τσούλα
περισσότερο από όσο πιστεύεις.... Όσο για το θέλω να μείνω μόνη... κλασσική
ατάκα του θέατρου του παραλόγου. Μόνη; Και τότε τι γυρεύει η αλεπού στο
παζάρι, ε;

Την ιδια ιστορια με την ιδια καταληξη την εχουμε βιωσει ολοι μας. Με λιγο διαφορετικες συνθηκες, με λιγο διαφορετικα λογια, με διαφορετικες φατσες και διαφορετικες στιγμες, αλλα όλα είναι τοσο ιδια…

Αφου δεν ειχε τη διακριση να σκεφτει σε τι τριπακι σε εβαζε με τη σταση της, αφου δεν ειχε την ευφυια να διακρινει τι ακριβως θελει από σενα ώστε να μη σε πληγωσει, τοτε φιλε μου ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Είναι αμπαλη. Δεν μπορεις να παρεις τον Νταρακλιτσα να τον βαλεις να παιξει στον τελικο του τσαμπιονς λιγκ ρε αδερφε!

Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να στενοχωριεσαι περαιτερω. Και μην ξεγελας τον εαυτο σου φιλε όπως σε ξεγελα ο προεδρος σου για καθαρα πρωταθληματα!

Φιλια δεν μπορεις πια να κανεις γιατι σε πληγωσε η συμπεριφορα της. Οποτε ή θα κουβαλας ένα μονιμο παραπονο ή θα εχεις κατά νου να την πηδηξεις για να την εκδικηθεις. Φιλια παντως ( και εννοω την υγιη φιλια ) δεν μπορεις να αναπτυξεις.

Εστω και αν μετα από ένα μηνα υστερα απο δικες σου προσπαθειες, σου πει ότι τελικα σε γουσταρει, δεν εχει νοημα. Όπως σε πουλησε μια φορα θα το κανει και δευτερη με μια καλυτερη δικαιολογια.

Επομενως οποιασδηποτε μορφης συναναστροφη δεν εχει να σου προσφερει κατι.
Καλυτερα να αφιερωσεις τον χρονο σου σε καποιο χομπι, σε φιλους σου που πιθανως αυτό το διαστημα να παραμερισες ή ακομα καλυτερα σε καποια καινουρια γνωριμια παρα να εχεις οποιαδηποτε επαφη μαζι της.

Στο κατω κατω της γραφης ρε αδερφε, οσο καλη και αν ηταν, υπαρχουν πολλες καλες κοπελες εκει εξω! Καλυτερα να βρεις μια ισορροπημενη παρα μια που θα σου κανει τη ζωη ταβλι!
Μη δωσεις άλλη σημασια. Και πολύ ασχοληθηκες.

Φυγε.
To Hell ρε !



3 Λογομαχιες:

Unknown είπε...

Τι κάνεις παιδάκι μου; Είσαι καλά;

Απλά πράγματα. Η κοπέλα μπορεί να μην ήταν έτοιμη να αρχίσει μία καινούργια σχέση.

Ανώνυμος είπε...

Ομοιοπαθής! Το χώ πάθει και εγώ αυτό με μια κοπέλα.
Το καλύτερο είναι να την αγνοήσεις.
Φύγε αυτό που λέει και ο ύποπτος.

Alexander είπε...

Καλύτερα να μή χρονίζουν αυτά και να την πέφτουμε απο νωρίς... Με χιούμορ. Διότι δεν είμαστε "ακίνδυνοι"...

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια